- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
gidemem kiBenim doktorum göğüs hastalıkları doktoruna yönlendirdi. O da bütün spreyi verdi zararsizmis. Genizakintim o şekilde geçti. Kızıma emzirme döneminde de kullanmistim.
3 hafta gripten yattim. Hic bitkisel seylerle uğraşma doktora git. Göğüs hastalıkları bölümüne.
Bana da cirkinlik geldi yuzume. aynaya bakmak istemiyorum. Gozlerim balik gibi bakiyor
Kızlar annenin güzelliğini alıyormuş , o zaman sizin kızınız olcak bakalım tutturabilecek miyimBana da aynen bi çirkinleştim soldum, gözlerimin feri gitti
Bizim de kapalı oluyor. Özel hastane vardı ondaki göğüs doktoruna gittim. Kan tahlili yaptı enfeksiyon için ve çok az enfeksiyon gördü. Sprey ile henüz akintim geçti boşuna 3 hafta cekmisim. Uzun alma durumun yok mu? Eğer yoksa hamileydi diye müdürümüz soyle. Ben oksurdukce karnı aciyordu.Düşük riskim oldugu icin doktorda
gidemem ki
İşyerimde grip normal kabul ediliyor hastalıktan sayılmıyor
Aksamda öyle bölümler kapalı oluyo
Cumartesiye kadar idare etmem lazım
Merhaba ben de bugün bebegimin olacağını ogrendim.3.bebegim olacak kısmetse.
Bende öksürük yokBizim de kapalı oluyor. Özel hastane vardı ondaki göğüs doktoruna gittim. Kan tahlili yaptı enfeksiyon için ve çok az enfeksiyon gördü. Sprey ile henüz akintim geçti boşuna 3 hafta cekmisim. Uzun alma durumun yok mu? Eğer yoksa hamileydi diye müdürümüz soyle. Ben oksurdukce karnı aciyordu.
Aynen ben de o tartışma msjlarının hiç birini okumuyorum direk geçiyorumGünaydın kızlar. Tatlı tatlı mesajları okurken, birbirimize destek olurken bazı muhabbetler sınırları aşıyor okuyasım gelmiyor artık. 2019 eylül annelerinin belirtileri, bebeğin gelişimi hakkında konuşalım bence birbirimizi sürekli eleştirmek yerine ki grup daha anlamlı olsun
Yok ondan degil gec dollenmedendir. Gebelik son adet tarihine göre hesaplanıyor ama bebek ne ara tutundu bilinmiyor. O nedenle de ileri geri gibi görünüyor. Yemekle içmekle alakası yok. Ben ilk gebeligimde cok yememistim doktor, sen yemeden bile o sendeki depoları kullanır demişti.Kızlar anladığım kadarıyla bazılarımızın bebişleri birkaç gün geriden geliyor. Bunun sebebini bilen var mı? Yediğimiz içtiğimizden de acaba ?
Yaaaa ne guzeelll tek mi görünmüştü canım 7+2 de kalp atışı duymusmuydunuzKızlaaar bugün ikiz oldugunu ögrendim heyecani atamadim hala ama eminde olamiyorum baska doktora gitmeden var mi ikiz bekleyen. 7+2 de bisey dememisti kendi doktorum. 8. Haftada baska doktor ikiz dedi. Dogrudur degilmi
Gec döllenme geneldeKızlar anladığım kadarıyla bazılarımızın bebişleri birkaç gün geriden geliyor. Bunun sebebini bilen var mı? Yediğimiz içtiğimizden de acaba ?
Yok canim sen oraya hic takilma o butun etkenlere bagli olarak degisir (ultrason cihazi ,doktor, bebegin ve kesenin durusu v.s. v.s.Kızlar anladığım kadarıyla bazılarımızın bebişleri birkaç gün geriden geliyor. Bunun sebebini bilen var mı? Yediğimiz içtiğimizden de acaba ?
Bende konu sahibi nerede diye gecirdim Bugün aklımdanYok canim sen oraya hic takilma o butun etkenlere bagli olarak degisir (ultrason cihazi ,doktor, bebegin ve kesenin durusu v.s. v.s.
Ayrica beslenemese benim ilk cocugum beslenemezdi su bile icmdigim 15 gun serum takildi
Hem cok kilolu hem saglikli hem de cok zeki :)
Ay sorma tatil deyim geziyom :) mobil mobil ancakBende konu sahibi nerede diye gecirdim Bugün aklımdan
Oh sefan olsun :)Ay sorma tatil deyim geziyom :) mobil mobil ancak
Hadi insaalllah kac hafta olduKızlar cok heyecanlıyım bugun doktor randevum var insallah gorebiliriz minigimi. Cok tedirginim. Gece bile ultrason cihazı gordum ruyamda.
Ben de normalde bile zorlanarak tutuyorum ki 6 7 aylikAy benim tansiyon düşüklüğünden baş dönmelerim oluyor ayağa kalkamıyorum bile. Kimbilir o zmn ne olcak. İzmirin sıcağında susuz kavrulurum herhalde bir de. Bakalım büyük konuşmayayım ama ben tutamam. Hastanede stajda tüm gün ayakta çalışcam ztn o dönem. Çok zor gibi. Tutabileceklerin Allah kabul etsin şimdiden. Ama bol su için akşam valla sıkıntı olmasın annişler
Ama etiket dedim heyatımOh sefan olsun :)
Ama arada bak buraya bidünya kişi bilgisini yazmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?