Düşük riskim oldugu icin doktorda
gidemem ki
İşyerimde grip normal kabul ediliyor hastalıktan sayılmıyor
Aksamda öyle bölümler kapalı oluyo
Cumartesiye kadar idare etmem lazım

Bu sabah kahvaltıda
haşlanmış yumurta,
domates,
Tereyağ
Süt
Köy ekmeği
Ve patates kizartmasi var

Düşük riskim oldugu icin doktorda

gidemem ki
İşyerimde grip normal kabul ediliyor hastalıktan sayılmıyor
Aksamda öyle bölümler kapalı oluyo
Cumartesiye kadar idare etmem lazım
Bizim de kapalı oluyor. Özel hastane vardı ondaki göğüs doktoruna gittim. Kan tahlili yaptı enfeksiyon için ve çok az enfeksiyon gördü. Sprey ile henüz akintim geçti boşuna 3 hafta cekmisim. Uzun alma durumun yok mu? Eğer yoksa hamileydi diye müdürümüz soyle. Ben oksurdukce karnı aciyordu.

Bende öksürük yok
Deli gibi sigara dumanına maruz kaldım eve gittigimde pislikten yutkunamıyordum
Gec dus aldım falan derken hop nezle kucagıma düştü
Geniz akıntım mide bulantısı yapıyo burnum deli gibi akıyo bide atesim var hissediyorum

Valla ben kizdayken cok cirkinlesmistim. Cadi sigili gibi kocaman sivilvem vardi kucuklerden ayri.
Hatta esim senin kızın olacak çok cirkinlestin demişti de ona kızmıştım. Sonuç kızım oldu.
Şimdi de cok sivilcem var ama daha guzellesme cirkinlesme olmadi. Ay isin diyor. Ben de fark goremiyorum.
Ama bir arkadaşımın cildi isil isil oldu oğlu olacak

Aynen ben de o tartışma msjlarının hiç birini okumuyorum direk geçiyorum

Kızlar anladığım kadarıyla bazılarımızın bebişleri birkaç gün geriden geliyor. Bunun sebebini bilen var mı? Yediğimiz içtiğimizden de acaba ?

Kızlar anladığım kadarıyla bazılarımızın bebişleri birkaç gün geriden geliyor. Bunun sebebini bilen var mı? Yediğimiz içtiğimizden de acaba ?
Yok ondan degil gec dollenmedendir. Gebelik son adet tarihine göre hesaplanıyor ama bebek ne ara tutundu bilinmiyor. O nedenle de ileri geri gibi görünüyor. Yemekle içmekle alakası yok. Ben ilk gebeligimde cok yememistim doktor, sen yemeden bile o sendeki depoları kullanır demişti.

Kızlaaar bugün ikiz oldugunu ögrendim heyecani atamadim hala ama eminde olamiyorum baska doktora gitmeden var mi ikiz bekleyen. 7+2 de bisey dememisti kendi doktorum. 8. Haftada baska doktor ikiz dedi. Dogrudur degilmi
Yaaaa ne guzeelll tek mi görünmüştü canım 7+2 de kalp atışı duymusmuydunuz

Yok canim sen oraya hic takilma o butun etkenlere bagli olarak degisir (ultrason cihazi ,doktor, bebegin ve kesenin durusu v.s. v.s.
Ayrica beslenemese benim ilk cocugum beslenemezdi su bile icmdigim 15 gun serum takildi
Hem cok kilolu hem saglikli hem de cok zeki :)

Bende konu sahibi nerede diye gecirdim Bugün aklımdan

Gunaydin kizlar birkac gundur giremedim nasilsiniz bakiiimm

Ben de normalde bile zorlanarak tutuyorum ki 6 7 aylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…