- 9 Mayıs 2013
- 865
- 524
- 333
- Konu Sahibi minikkalbim
-
Merhaba.Aciklanmama durumu derken demek istediğinizi anlayamadım.dgs sonucu elbette belli olur sanırım tercihte yapabilir ama kayıt için sanırım diğer üniversiteden kaydı alması gerekir.Çok emin değilim uzun zaman oldu bu konularla ilgilenmeyeli 2.universitefalan birşeyler yapilabiliyordu.ama iki okulda devam zorunlulugu sözkonusu ise zaten mutlaka birine devam edebilecekSizlere birşey sorsam bayanlar belki bilginiz vardır kardeşim için soruyorum
DGS girdi aynı zamanda üni sınavına da girdi iyi bir puan aldı öylesine tercih yapmıştı ki 4.yıllık bir üni kazandı DGS malum hala başlamadı tercihler sorum şu
Üniye kayıt yaptırdı diyelim DGS açıklanmama durumu olabilir mi ? Çakışacak çünkü DGS olmazsa diye de kazandığı üni den olmak istemiyor ama öyle bir duyum var ortada örgün eğitim okur görünürken DGS sonucun açıklanmaz diye birşey var mı ?
Merhaba sonuclar nasıl? hemsirelik tutuyor mu?Hangi bolumu istiyosun ?
Malesef sayisalhemsirelik istiyorum kismet. Aslinda bi duzen olustursam harika olacak yetisecek mi endiseliyim
TutmuyorMerhaba sonuclar nasıl? hemsirelik tutuyor mu?
peki puanınız kaç? benim de puanım çok düşük istediğim yerle aramda 50 puan fark var gelmiceği kesinTutmuyor
Kazanmayı neden istediğinizi düşünün.Bunun size neler sağlayacğını hayatınızın nasıl değişeceğini.Kazandıktan sonrası için kendinize bir ödül belirleyebilirsiniz.Ama bence hayatta istenildiğinde yapılamayacak hiçbirşey olmadığını kurduğumuz hayaller için çabalamanın bize stres değil huzur getirdiğini anlamak önemli.Hayatta ilahi bir düzen var evet o yüzden kader gayrete aşıktır..merhaba arkadaşlar ben de ders çalışıyorum bir ay sonra sınavım var, odaklanmam lazım ama dikkatim çok dağınık. gün içinde evdeyim izinedyim, 5te kızım kreşten geliyo o zamana kadar olan saatleri güzelce planlamam lazım, ayrıca telefona çok bakıyoum whatsappa falan, bana motivasyon için bişeyler yazabilir misiniz? dikkati toplamak ve verimli çalışmak için nerele dikkat etmeliyim?
Tasarı, Murat, karekök bunlar faydalı olurdgs matematikte kaynak öneriniz var mı? yediiklim aldım ama bildigim konuları bile cozemiyorum sorular fazla karısık geldi
Ben2020 sandım. Bu neden hala buradaysa?
Var mı yerleşen?
Okul Öncesi ÖğretmenliğiHayırlı uğurlu olsun. Hangi bölüme?
Okul Öncesi Öğretmenliği
Teşekkür ederim. Siz okuyor musunuzVaaay! Hayırlı olsun. Gerçekten çok iyi bir bölüme geçiş yapmışsın.
Canım hayırlı olsun öncelikle bende okul öncesi öğretmenliği için sınava girecem siz kaç puan aldınız zormuydu sınav çok çalıştınız mi hangi üni de okuyorsunuzOkul Öncesi Öğretmenliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?