- Konu Sahibi minikkalbim
Nameles hiç uğramaz oldun oruç mu vurdu seni de benim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef iftara zor dayanıyorum ama tutucamNameles hiç uğramaz oldun oruç mu vurdu seni de benim gibi
Bugün biraz Türkçe çözdüm bende ama Bi düzen oturtmamız lazım sen neler yaptınMalesef iftara zor dayanıyorum ama tutucam
Hiç birşey yapamıyorumBugün biraz Türkçe çözdüm bende ama Bi düzen oturtmamız lazım sen neler yaptın
İftardan sonrada yine aynı mı oluyorsun akşamları bende çocuklardan bişey yapamıyorum onlar uyuyunca da benim uykum geliyorHiç birşey yapamıyorum
Ufaktan zorla başladım oruçken girmiyor aklımA. Millet hem oruç tutuyo hemde nasıl kütüphanelerde saatlerini vere vere çalışıyor şaşıyorum.Yaa Türkçe çözerken çok kafam dağılıyor nasıl adapte olmalıyım soruyu okuyorum ama başka şeyler var beynimde tabi anlamıyorum tekrar okuyorum Bi süre sonra sıkılıp bırakıyorum matematiği iyice boşladım zaten sınav yaklaştıkça stres artıyor keşke başvuru yapmasaydım diye bile düşünüyorum bazen. Sen neler yapıyorsun Nameles
Türkçeden neredeyse full yapmam gerek benim. Deneme şeklinde çözmedim henüz ama sabah dinç kafayla çözmeye çalışıcam bakalım çok yanlış çıkacak mı?anne şu anne bu diye başıma gelince çocuklar yanlış çok çıkıyo haliyle.Ufaktan zorla başladım oruçken girmiyor aklımA. Millet hem oruç tutuyo hemde nasıl kütüphanelerde saatlerini vere vere çalışıyor şaşıyorum.
Türkçe konusunda çok haklısın. Paragraf soruları arasında geçiş yaparken bi önceki okuduğumu silip yenisini algılamama izin vermiyor beynim.
Çözdüğün sorularda netlerin ne durumda?
Ayy kuzularTürkçeden neredeyse full yapmam gerek benim. Deneme şeklinde çözmedim henüz ama sabah dinç kafayla çözmeye çalışıcam bakalım çok yanlış çıkacak mı?anne şu anne bu diye başıma gelince çocuklar yanlış çok çıkıyo haliyle.
Derse verdiğim zamanlar full burda oldum. Artık saldım gitti gibiNerdesin Nameles benim günlerim boş geçti hep napcaz böyle
Bende yaa ama silkenmek gerek son zamanlar zatenDerse verdiğim zamanlar full burda oldum. Artık saldım gitti gibi
Kesinlikle ama oruçluyken tövbe çalışamıuorumBende yaa ama silkenmek gerek son zamanlar zaten
Sorma canım yaa dağılmış durumdayız. Sende girecek misinSelam arkadaşlar son 10 gün nasıl değerlendiriyorsunuz neler yapıyorsunuz çok sessiz topik