• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 dgs ye hazırlanıyoruz

Konu çalışıp bütün sorularını çözüyor musun nasıl yapsak ki ben matematikten daha önce çalıştığım konuların kısa yollarını unuttum gibi geliyor. Kitap hangi yayın çektirdin benimde almam lazım ama çekecek yer yok yakınımda
Dgs 657 yayinevininkini cektirdim baslamadim ona

Benim planim hergun bi konunun videosunu izleyip tum kaynaklardan sorularini cozup haftasonlarida o fotokopi cektirdigim kitaptan gecmis konularin sorularini cozmekti . Soru cozerken yavas oldugum icin bitiremiyorum canim sıkılıyor bu duruma

Bu arada bi tavsiye olarak benim hocam matematik soru bankasini alma :( beyin yakiyor. Arkadasim gecen sene dershaneye giderken tavsiye etmemis sorulari zor sorcaz diye sacmalamislar demis. Bazi sorular cidden de oyle. Cozumunu anlamiyorum. Eşime gosteriyorum o bile sorularda gariplik var diyor. Matematigi iyi onun bide
. Isin kotusu cozemedigim sorulari biriktirip eşimle toplu cozuyorduk . Simdi onunda sinavi var yakin zamanda mayisa kadar minimum yardimini alabilirim ancak :/ bu arada daha once dgs ye girmismiydin ?

Bu arada bi tavsiye olarak benim hocam matematik soru bankasini alma :KK43: beyin yakiyor. Arkadasim gecen sene dershaneye giderken tavsiye etmemis sorulari zor sorcaz diye sacmalamislar demis. Bazi sorular cidden de oyle. Cozumunu anlamiyorum. Eşime gosteriyorum o bile sorularda gariplik var diyor. Matematigi iyi onun bide
. Isin kotusu cozemedigim sorulari biriktirip eşimle toplu cozuyorduk . Simdi onunda sinavi var yakin zamanda mayisa kadar minimum yardimini alabilirim ancak :/ bu arada daha once dgs ye girmismiydin ?
Yıllar önce öylesine girmiştim ilk mezun olduğumda hiç önemsedim dgs yi çok kızıyorum kendime şimdi anca aklım başıma geldi diye :kızgın:ya ben çok sıkılıyorum derse oturunca hemen elim telefona gidiyo yada kafam dağılıyor napmak lazım sonrada pişman oluyorum bugün de boşa gitti diye erken kalkmak istiyorum ama uyku ağır basıyor sen günlük ne kadar çalışabiliyorsun böyle laylaylomla sınav kazanılmaz adapte olmam lazım

Benim toplam 90 net yapmam gerekiyor :( ve meslek lisesi çıkışlı yım hiç matematik bilgim yok dershane ye gidiyorum da çalışmadığım için soru çözmedigim için faydası yok

Benim toplam 90 net yapmam gerekiyor :KK43: ve meslek lisesi çıkışlı yım hiç matematik bilgim yok dershane ye gidiyorum da çalışmadığım için soru çözmedigim için faydası yok
Hemen umutsuzluğa kapılma canım yaa bak bizde çok iyi değiliz ama başladık Bi şekilde gayret ediyoruz bize katıl sende yapamadığın soruları ekle birlikte çözmeye çalışalım. İnşallah hepimiz kazanırız bu sene

Back