- Konu Sahibi minikkalbim
Merhaba hanımlar. Dgs ye girmeyi düşünenler gelin burada toplanalım nasıl hazırlanıyoruz paylaşımda bulunup birbirimizi motive edelim ne dersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hedef neresi ?Anlatım biçimlerine geldim hadi bakalım hayırlısı....
Merhaba canım ben sözelden başladım şimdilik iyi gidiyor gibi ama bugün hiç çalışmadım mesela devamlı olması önemli... aslında ben iki farklı bölüm okudum biri sayısal biri sözel, seçim yapabiliyor muyum o konuda tam net bir bilgi edinemedim henüz. sen sayısalcı mısın?Uu super :) bende matematik calismaya calisiyorum. Orta seviyeye getirebilmek icin debeleniyorum. Fena sayilmam simdilik. Sadece zaman yonetme konusunda sikinti cekiyorum.
Hangi bolumu istiyosun ?Merhaba canım ben sözelden başladım şimdilik iyi gidiyor gibi ama bugün hiç çalışmadım mesela devamlı olması önemli... aslında ben iki farklı bölüm okudum biri sayısal biri sözel, seçim yapabiliyor muyum o konuda tam net bir bilgi edinemedim henüz. sen sayısalcı mısın?
Ben malesef bugünü de boş geçirdim yarın da öyle olacak pazartesiye kaldı artık.sayısaldan girersem bil. Mühendisliği ama sözelden girersem ilitam istiyorum. Örgün okumam pek mümkün değil gibi uzaktan eğitim istiyorum o yüzden hayırlısı bakalım Türkçe konuları bitirip matematiğe başlasam iyi olacak en kısa zamanda. yeni başladım çalışmaya yetişir mi sence. Sen hangi konudasın aslında günlük Bi hedef versek kendimize sonra yaptıklarımızı paylaşsak daha adapte olur muyuz en azından bitirmek için uğraşırız belki deHangi bolumu istiyosun ?
Malesef sayisal hemsirelik istiyorum kismet. Aslinda bi duzen olustursam harika olacak yetisecek mi endiseliyim
İki farklı bölüm okudum canım bilg. Prog. Ve ilahiyat o yüzden tam bilgiyi nerden alabilirim bilmiyorumM minikkalbim secim yapma sansin yok diye biliyorum hangi bolumu bitirdiysen ona gore gecebilecegin bolumler sınırlı degil mi ?
Çok teşekkür ederim canım.başarılar :)
Neyyyy . Super denk geldik ya cok sevindim. Cevaplarsan memnun olacagim sorular var. Matematikte kotuyum diyemem ama emekleme asamasindayim. Ins orta seviyeye gelecegim. Malum sinava 4 5 ay gibi bi sure var bi sekilde yetisecek . Sayisaldan girecegim icin merakliyim sorular kolay mi zor mu diye. Gecmis yillarin sorularina bakmiyorum. Ne zaman iyi seviyede gorursem o zaman cozmeye baslayacagim.Dgs kolay bir sınav arkadaşlar.Bende dgs ile geçiş yapıp mezun oldum.2 bölüm bitiren arkadaşım hangisi daha çok keyif aldığın bölüm ise ve iş imkanı daha fazla ise onu tercih etmeni tavsiye ederim
Öncelikle tebrik ederim sizi tecrübelerinden faydalanmak isteriz.nasıl hazırlandığını nasıl bitirdiğini bizimle paylaşırsan çok mutlu oluruz.ayrıca ben iki farklı bölüm okuduğum için bunu sınava başvuru yaparken mi belirliyorum şu alandan katılmak istiyorum gibi bu konuda bilgin var mı? Aslında düşününce iki alanda tam olarak bana hitap etmiyor sanırım çok fazla kafa karışıklığı yaşıyorum acilen bu durumdan kurtulmam lazımDgs kolay bir sınav arkadaşlar.Bende dgs ile geçiş yapıp mezun oldum.2 bölüm bitiren arkadaşım hangisi daha çok keyif aldığın bölüm ise ve iş imkanı daha fazla ise onu tercih etmeni tavsiye ederim
Neyyyy . Super denk geldik ya cok sevindim. Cevaplarsan memnun olacagim sorular var. Matematikte kotuyum diyemem ama emekleme asamasindayim. Ins orta seviyeye gelecegim. Malum sinava 4 5 ay gibi bi sure var bi sekilde yetisecek . Sayisaldan girecegim icin merakliyim sorular kolay mi zor mu diye. Gecmis yillarin sorularina bakmiyorum. Ne zaman iyi seviyede gorursem o zaman cozmeye baslayacagim.
Biraz bahseder misin? Hangi bolumden hangi bolume gectin? Hangi yilda gectin :) puan olarak ne aldin. Nasil calistin?
Hangisi üzerinden nasıl başvurulabilir konusunda bilgim yok.Öncelikle bunun bilgisini alıp bir netleştirin çünkü birbirinden uzak bölümler.Öncelikle tebrik ederim sizi tecrübelerinden faydalanmak isteriz.nasıl hazırlandığını nasıl bitirdiğini bizimle paylaşırsan çok mutlu oluruz.ayrıca ben iki farklı bölüm okuduğum için bunu sınava başvuru yaparken mi belirliyorum şu alandan katılmak istiyorum gibi bu konuda bilgin var mı? Aslında düşününce iki alanda tam olarak bana hitap etmiyor sanırım çok fazla kafa karışıklığı yaşıyorum acilen bu durumdan kurtulmam lazım