• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 dgs ye hazırlanıyoruz

Nerden başlasam :)
Ben bilgisayar mühendisliği mezunuyum.
Sınava hazırlanmadım.Denemek için girmiştim aslında kpss öncesi sınav tecrübesi olur fikrindeydim.Puanım iyi gelince de tercih yaptım.Yerleşincede bitireyim bari dedim.Abartısız olarak tamamen böyle gelişti :)
Sınav yani son halini bilmiyorum ama seviye olarak zor değil.Matematik ve Türkçede temel seviyede bilgin varsa rahatlıkla yapabilirsin.
Eski denemeleri çözmelisin hem neyi nasıl sormuşlar öğrenmek için hemde seviyeni görmek için.Ayrıca sözel ve sayısal mantık çalışmanı tavsiye ederim.Aklına takılanları sorarsan yine yazarım.Sadece bu sınav değil hayattaki herşey için biraz çalışma ve gayretle başarılamayack hiçbirşey yok :KK66:
Tesekkurler :) hangi yil girmistin

Bende iki onlisanstan mezunum. Aisten hallediliyor bence basvuru ekraninda alan secebiliriz diye tahmin ediyorum

Bugun buyuk biii temizlik yapmam lazim. Gec baslayacagim galiba calismaya :( konu olarak cozumlemedeyim. Bugun tum sotulari bitirmek hedefim. Yarinda bolunebilmeye gecerim diye umut ediyorum

Bugun buyuk biii temizlik yapmam lazim. Gec baslayacagim galiba calismaya :KK43: konu olarak cozumlemedeyim. Bugun tum sotulari bitirmek hedefim. Yarinda bolunebilmeye gecerim diye umut ediyorum
Bu saat oldu hala başlayamadım biraz rahatsızım hava güzel olunca park diye tutturdular. Bu günü inşallah yarın telafi edebirim diye kendimi avutuyorum

Kızlar sınava 142 gün kalmış artık Bi düzen oturtmak gerek. Neler yaptık bu zamana kadar bundan sonra neler yapacağız hadi motive edelim birbirimizi. Bugün sözel mantık soru çözmek hedefim :kahve:

Bi kac gundur ders calisamadim. O yuzdende girmek istemedim :KK43: bugun tekrar baslayacagim. Bilmiyorum engelleyen ne. Bahane uretemem cunku bi sebep yok ortada. Hani bahar aylarinda falanda degiliz rehavet coksun. Sende durumlar ne ?
Bende bugün temizlikle uğraşıyorum bu hafta benimde iyi değildi hatta biraz gaza gelirim belki diye girdim yazdım falan ama istediğim gibi olmadı. Temizliği bitirip bende başlayayım gün sonunda ne yaptık yazalım. İstersen belli Bi zaman belirleyelim günlük yaptığımızı yazalım

M minikkalbim cok iyi olur aslinda. Haftasonlari temizlik yapmiyorum eşim evde oldugundan. O yuzden iyi degerlendirmem lazim. 8 tane soru cozdum mattan. Bugun geride biraktigim konularin sorularini bitirip sifirlamayi hedefliyorum.

Daha sabah kahvaltisi yapmadim. Regl sisliginden canim bisi yemek istemiyor basim donmeye basladi. En iyisi bisiler atistirayim. Cozemedigim yeni nesil bi soru var onuda kk da ki kpss topiginde paylasayim. Camasirlari makineye atip soru cozmeye devam

M minikkalbim cok iyi olur aslinda. Haftasonlari temizlik yapmiyorum eşim evde oldugundan. O yuzden iyi degerlendirmem lazim. 8 tane soru cozdum mattan. Bugun geride biraktigim konularin sorularini bitirip sifirlamayi hedefliyorum.

Daha sabah kahvaltisi yapmadim. Regl sisliginden canim bisi yemek istemiyor basim donmeye basladi. En iyisi bisiler atistirayim. Cozemedigim yeni nesil bi soru var onuda kk da ki kpss topiginde paylasayim. Camasirlari makineye atip soru cozmeye devam
Bende bitirdim işimi çocuklardan fırsat buldukça önceki konulardan soru çözmeyi planlıyorum. Bence hergün 23.00 dan sonra günün muhasebesini yapıp not edelim buraya ama sen geç vakitte çalışmaya devam ediyorsan eğer sabah da yazabiliriz ben daha düzenli çalışmaya başlayamadım böylelikle bir önceki güne bakar 1 soru bile olsa ertesi gün fazla çözmeye çalışırız

Bende bitirdim işimi çocuklardan fırsat buldukça önceki konulardan soru çözmeyi planlıyorum. Bence hergün 23.00 dan sonra günün muhasebesini yapıp not edelim buraya ama sen geç vakitte çalışmaya devam ediyorsan eğer sabah da yazabiliriz ben daha düzenli çalışmaya başlayamadım böylelikle bir önceki güne bakar 1 soru bile olsa ertesi gün fazla çözmeye çalışırız
Olur uyar bana

Hedefimi tutturamadim zorluyorum ama bu saatte kafa pek calismiyor ardisik sayilari, taban aritmetigini bitirmekti hedefim. Baya oyalaniyorum cozerken uykum geldi yahu

hangi kaynaklardan çalışıyorsun bu arada?
Pegem konu anlatımdan okuyorum önce sonra kpss kitaplarım falan var onlardan çözüyorum şuan elimde kaynak yok. Dün sadece 55 Türkçe çözdüm pazar günleri izin veriyorum kendime çalışmıyorum. Pazartesi hedefim Türkçe 55 den daha fazla soru çözmek mattan konu çalışmak bölme bölünebilme

Pegem konu anlatımdan okuyorum önce sonra kpss kitaplarım falan var onlardan çözüyorum şuan elimde kaynak yok. Dün sadece 55 Türkçe çözdüm pazar günleri izin veriyorum kendime çalışmıyorum. Pazartesi hedefim Türkçe 55 den daha fazla soru çözmek mattan konu çalışmak bölme bölünebilme
Mattan ayni konuya gelcez o zaman :) kaynaklar cok pahali gelmeye basladi bana. O yuzden fotokopi aldim bi tane baya ucuza denk geliyor

Mattan ayni konuya gelcez o zaman :) kaynaklar cok pahali gelmeye basladi bana. O yuzden fotokopi aldim bi tane baya ucuza denk geliyor
Konu çalışıp bütün sorularını çözüyor musun nasıl yapsak ki ben matematikten daha önce çalıştığım konuların kısa yollarını unuttum gibi geliyor. Kitap hangi yayın çektirdin benimde almam lazım ama çekecek yer yok yakınımda

Back