- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayal Kocak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 günde bir adet görüyorsan evet 14 sayacaksınKızlar son adet baslama tarihim 31 ocak. Ovulasyon için 14 gün mu sayıyoruz öyle miydi?
teşekkür ederim canim28 günde bir adet görüyorsan evet 14 sayacaksın
bat ne demek canim ayy bilmiyorum ben hiç bu konuları öğretim banaAder günü icinde ovu den sonra 14 mu sayicaz oyleyse bat i 2 gün one cekmis olurum![]()
evet öyle yapıcaz senin için iyi haber tabi :) benm için kötü çünkü yumurtlamam 17. gün olduAder günü icinde ovu den sonra 14 mu sayicaz oyleyse bat i 2 gün one cekmis olurum![]()
Beklenen adet tarihi kuzum beraber öğreniyoruzbat ne demek canim ayy bilmiyorum ben hiç bu konuları öğretim bana![]()
Gec olmuş biraz ama olsun ya sonuc pozitif olsun da iki gun sonra ogrenelimevet öyle yapıcaz senin için iyi haber tabi :) benm için kötü çünkü yumurtlamam 17. gün oldu
tamamBeklenen adet tarihi kuzum beraber öğreniyoruz![]()
Benim geçti ara ara geliyor birtanem offf bilmiyorum yaa diyette yapamıyorum zarar veririm diye kaldım böyleBenimde bat 16 bende belirtileri yaşıyorum ama inanmak istemiyorum. Çarşamba test yapacağımİnşllah pozitif olur
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim benimde 10gun var goguslerim cok hassaslasti kasik ve bel agrisi umutlanmakta istemiyorum bakalim hayirlisiBenimde bat 16 bende belirtileri yaşıyorum ama inanmak istemiyorum. Çarşamba test yapacağımİnşllah pozitif olur
Yarın erken gebelik yapmayı düşünüyorum bat 5 inşllah hayal kırıklığı olmazBenim geçti ara ara geliyor birtanem offf bilmiyorum yaa diyette yapamıyorum zarar veririm diye kaldım böyle
Test yaptinmi canimYarın erken gebelik yapmayı düşünüyorum bat 5 inşllah hayal kırıklığı olmaz
Evet ve negatifti bu ovulasyon testi işe yarıyor mu biliyor musunuz?Test yaptinmi canim