Maşallah canımBizde dişlerimizi çıkardık teyzeleri
Şükür 15 gün ara ile dişlerimiz çıktı ek gıda falan alıyorux herşey yolunda şükür şimdilik
İyiki dogdu minik kuzu bizimki de 29 temmuzda dogum gunu. Aminn insallah hayirlisiyla gelsinAyyy maşallahçok sevindim canım. Kardeş geliyor demek ki
Saglıkla sıhhatle kucagınıza alırsınız inşallah ❤
Yürür annesi daha. Her bebek bir olmuyor :)
Benim büyük oğlum 15 aylıkken, 2 numara da 9.ayında yürüdü.
Yarın 1 yaşına giriyor
İlk dogum günümüz olacak bakalım
Yasinda mi yapiliyo bu asida ben de yaptirayimKızlar bugun bizde 1 yaş aşımızı olduk.
Diger aşısı 21 aralıkta olacak.
Meningokok yaptıracağız birde.
310 liraymış. Bu ay yaptırmayı düşünüyoruz
Sagol teyzesiİyiki dogdu minik kuzu bizimki de 29 temmuzda dogum gunu. Aminn insallah hayirlisiyla gelsin
Yasinda mi yapiliyo bu asida ben de yaptirayim
Hmmm hepsini yaptirdim o da eksik kalmasin.Sagol teyzesi
9 ile 23 ay arasında yaptırılıyormuş
Aaa ne güzel çok sevindim hayırlı olsun canım, darısı başımaKizlar selamm napiyosunuzz nasilsinizzz epeydir girmiyordum merak ediyordum nasilsiniz buralardamisiniz diye zor buldum konuyuuu. Masallah bebekleriniz yurumeye baslamis benim oglan 11 aylik oldu ama yok ne emekliyo ne yuruyo poposunun ustunde oturuyo tembel. İyice simarik oldu zorla kahkaha atmalar cigliklar falan. Bu arada pandemi donemi gecince tekrar tedavi dusunuyordum kendiliginden hamile kaldim sok gecirdik tek tuple az calisan yumurtalikla nasil oldu mucize gibi rabbim isteyen herkese nasip etsinn
Sagol canim benimm. Gercekten de oyle kafa bos stres yok bence buyuk etkisi var zaten olmuyo diye de korunmadik. Ben 35 yasindayim fazla da beklemek istemedim. Kendiliginden olmasaydi Kışa dogru yeniden tedavi dusunuyordum. Cok sukur geldi kendi. insallah sorunsuz kucagima alirim rabbim dileyen herkese nasip etsin insallah. AmiinnAaa ne güzel çok sevindim hayırlı olsun canım, darısı başımahani hep anlatırlar ya tüp bebekten sonra 2.ye kolayca hamile kaldım vs diye seninki de öyle olmuş gben 2 yaşındayken filan olsun istiyorum ama malum bizim istediğimiz zaman da olmuyor akışına bırakıtm
İnşaallah sağ salim kucağına alırsın canım ne güzel kardeş kardeş büyürlerSagol canim benimm. Gercekten de oyle kafa bos stres yok bence buyuk etkisi var zaten olmuyo diye de korunmadik. Ben 35 yasindayim fazla da beklemek istemedim. Kendiliginden olmasaydi Kışa dogru yeniden tedavi dusunuyordum. Cok sukur geldi kendi. insallah sorunsuz kucagima alirim rabbim dileyen herkese nasip etsin insallah. Amiinn
Evet ama biraz zor olacak 1,5 yas olcak aralarindaİnşaallah sağ salim kucağına alırsın canım ne güzel kardeş kardeş büyürler
Valla kolay olur diyemeyeceğim ama gelip geçecek elbet zor günler sonra onlar arkadaş gibi olacak sen rahat edeceksin inşallahEvet ama biraz zor olacak 1,5 yas olcak aralarinda
İnsallah canimm insallah gorurum o gunlerini deValla kolay olur diyemeyeceğim ama gelip geçecek elbet zor günler sonra onlar arkadaş gibi olacak sen rahat edeceksin inşallah
Oyy ne guzel. Bundan sonra dikkat et amaYa oglum da cok kucuk ucu bir buyucekler
dikkat etmeye calisiyorum ama cok zor kucak istiyo hala yurume yada emekleme istegi yok tembel oglumdaOyy ne guzel. Bundan sonra dikkat et amademek rabbim nasip ederse oluyomus onlem almak lazim
Hayırlı saglıklı nice yaşları olsun miniklerinEki Görüntüle 2665080
Bebislere kucuk bi dogum gunu yaptik
Iyiyiz cok sukur canim. Benimkiler bagimsizliklarini ilan ettiler coktandikkat etmeye calisiyorum ama cok zor kucak istiyo hala yurume yada emekleme istegi yok tembel oglumdaiyice de bana dustu insallah sorunsuz atlatiriz bu donemleri. Sen nasilsin kuzular nasil
Aminn kuzum cumlemizin bebisinin hayirli saglikli yaslari olsun gelinliklerini damatliklarini gorelim insallahHayırlı saglıklı nice yaşları olsun miniklerin
ooh masallahhhhIyiyiz cok sukur canim. Benimkiler bagimsizliklarini ilan ettiler coktancislerini soylediklerinde ayri eve cikmaya hazirlar