Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol cnm Allah razi olsun cumlesininkini insallahHayirli olsun bebegin canim. Sen normal dogurmak istiyosan doktorunu degistirmeni oneririrm. Ikiz olup normal doguran arkadasimiz bile var. Hersey musaitse ve sen normal dogum istiyosan tabiki dogurabilirsin tup bebek olmasi hic biseye engel degil
Saglicakla büyütün kuzunuzu insallahBen sezeryan yaptım ama normal doguran arkadaşlarımız var.
Sende istiyorsan, fizyolojik bir durum da yoksa normal doğum yapabilirsin tabiki :)
Yapabilirsin tabiki :)Saglicakla büyütün kuzunuzu insallah
Devlet yada özel istege mi bagli acaba
aslinda bastan beri normal istedim cabucak iyleseyim evde tekim diye ama bu aralar gözüm korkuyo nedense
bütun kadinlar doguruyo halbuki bende yapabilirim bunu
Oncelik normal dogum dusunulsun canim tabi son anda ne olacagi belli olmaz normal derken sezeryanda gerekebilir hakkinizda hayirlisi olsunSagol cnm Allah razi olsun cumlesininkini insallah
Benim istegim dogum seklim önceden belli olmasi ama biraz zor gibi bugun gittigim dr da son dk kadar almam sezeryana dedi tabi bebegim icin ne iyiyse onu isterim
ama net sezeyan da derse dr dedim esim yurtdisinda gun verirse iznini falan ayarlayip gelir en azindan diye dusundum
Allah a şükür çıktılar 47 gün sonunda zor diyemem şükür derim canım buna şükür gerçekten.İyiyiz kuzum bebişler kuvezde hala az da olsa yeni yeni kilo almaya başladılar hamdolsun. Sen naptın çıktı dimi yavruların. Nasıl zor oluyor mu iki bebiş aynı anda
Masallah canımm bol bol hasret giderin , darısı başıma inşllhAllah a şükür çıktılar 47 gün sonunda zor diyemem şükür derim canım buna şükür gerçekten.
Benimki de tam tersi ilk doğduğunda kundaklayalım dedik kesinlikle kundaklı uyumuyor normalde zaten kendini sürekli sıkıyor kundaklı olunca daha çok sıkıyor ellerini sürekli çıkarmaya çalışıyor ben artık vazgeçtim uğraşmıyorum kundaksız olduğu halde elleri hep açıkta uyuyacak minik üzerini örtüyorum hemen ellerini çıkarıyorKızlar kızımın derin uyuyamama sorunu var zaten az çok biliyosunz doğduğu günden beri kundakladim gece uykuları bu sayede uzadı ancak şimdi kundaktan çıkarıyorm lakin ne zormuş kimse bana bundan bahsetmedi bilhassa kundakla diyenler kundaksz uyutmaya alıştırmaya çalışıyiorum gece uykusu yok denecek kadar oldu artık geçer mi bu elleri sürekli yüzünde kendini uyandırıyor saçını tutup cekiyir falan ne edeceğim bilmiyorm
Hanımlar selam benim oğlanlarda erken gelmek istediler baya şu anlık stabil oldu durumumuz yatıp dinleniyorum bol bol 23 ekime doğum için gün verdi doktorum ağrı sancı insanı mahvediyor ikiside baş geliş resmen çıkacaklar zannediyorum canım çok yanıyor hayırlısı ile şu günler de geçsin doğum yapmak istiyorum hayırlısı ile nefes almak sağdan sola dönmek çok zorlaştı kaburga ağrılarım berbat durumda inşallah hayırlısı ile doğum yaparım onlar iyi olsunda razıyım 36 hafta 3 günlükken yapılacak doğum inşallah sağlıkla doğarlar
gözünüz aydın canımAllah a şükür çıktılar 47 gün sonunda zor diyemem şükür derim canım buna şükür gerçekten.
Allah yardımcınız olsun canım. Saglıkla kavuşun inşallah. Tek gebelik bile son haftalarda agrılar yapıyor ki senin ki ikiz daha zor. Allah bir avazda kurtarsınHanımlar selam benim oğlanlarda erken gelmek istediler baya şu anlık stabil oldu durumumuz yatıp dinleniyorum bol bol 23 ekime doğum için gün verdi doktorum ağrı sancı insanı mahvediyor ikiside baş geliş resmen çıkacaklar zannediyorum canım çok yanıyor hayırlısı ile şu günler de geçsin doğum yapmak istiyorum hayırlısı ile nefes almak sağdan sola dönmek çok zorlaştı kaburga ağrılarım berbat durumda inşallah hayırlısı ile doğum yaparım onlar iyi olsunda razıyım 36 hafta 3 günlükken yapılacak doğum inşallah sağlıkla doğarlar
gözünüz aydın canımAllah a şükür çıktılar 47 gün sonunda zor diyemem şükür derim canım buna şükür gerçekten.
Allah yardımcınız olsun canım. Saglıkla kavuşun inşallah. Tek gebelik bile son haftalarda agrılar yapıyor ki senin ki ikiz daha zor. Allah bir avazda kurtarsınHanımlar selam benim oğlanlarda erken gelmek istediler baya şu anlık stabil oldu durumumuz yatıp dinleniyorum bol bol 23 ekime doğum için gün verdi doktorum ağrı sancı insanı mahvediyor ikiside baş geliş resmen çıkacaklar zannediyorum canım çok yanıyor hayırlısı ile şu günler de geçsin doğum yapmak istiyorum hayırlısı ile nefes almak sağdan sola dönmek çok zorlaştı kaburga ağrılarım berbat durumda inşallah hayırlısı ile doğum yaparım onlar iyi olsunda razıyım 36 hafta 3 günlükken yapılacak doğum inşallah sağlıkla doğarlar
Allah razı olsun canım cümlemizin yavrularını korusun Rabbim inşallahAllah kurtarsın canım saglıkla yavrularına kvusmayı nasip etsin insallah
gözünüz aydın canım
Allah yardımcınız olsun canım. Saglıkla kavuşun inşallah. Tek gebelik bile son haftalarda agrılar yapıyor ki senin ki ikiz daha zor. Allah bir avazda kurtarsın
Amin inşallah canımAllah razı olsun canım dualarınıza talibiö Rabbim sağ salim kucağıma almayı ve bekleyen bütün arkadaşlarımın da sağ salim kucaklarına almalarını nasip etsin
Canım sayılı günler kalmış bir aksilıksiz sağ salim kolayca doğum olur inşallah, kucağına aldığında tüm acılar unutulur sen dayan annesi bu günler bir daha yaşanmıyor. Her günümüz başka. Allah yardımcın olsunHanımlar selam benim oğlanlarda erken gelmek istediler baya şu anlık stabil oldu durumumuz yatıp dinleniyorum bol bol 23 ekime doğum için gün verdi doktorum ağrı sancı insanı mahvediyor ikiside baş geliş resmen çıkacaklar zannediyorum canım çok yanıyor hayırlısı ile şu günler de geçsin doğum yapmak istiyorum hayırlısı ile nefes almak sağdan sola dönmek çok zorlaştı kaburga ağrılarım berbat durumda inşallah hayırlısı ile doğum yaparım onlar iyi olsunda razıyım 36 hafta 3 günlükken yapılacak doğum inşallah sağlıkla doğarlar
Gunaydin canim biz iyiyiz sukur. Tam reddetme zamani eger bu sureci asarsaniz uzun sure emzirebilirsin. Bunun icin bikmadan ugrasman lazim pasaylaGünaydın kızlar
Nasılsınız?
Benim oğlan bi kaç gündür memeyi reddediyor. Kendini geri atıyor. Zar zor emziriyorum. Memeyi bırakmasından korkuyorum
Çıngırak sallayıp memeye dogru yönlendiriyorum. Yoksa hep tersine bakıp aglıyorGunaydin canim biz iyiyiz sukur. Tam reddetme zamani eger bu sureci asarsaniz uzun sure emzirebilirsin. Bunun icin bikmadan ugrasman lazim pasayla