Amin mi desem ne desem bilemedim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bir daha tedavi düşünmüyorum. Kendiliğinden olursa başım üstüne. Hayırlısı artık :)Rabbim kiz da nasip etsin size insallah. Allahim hepsine saglik versin evlat ayrimi olmaz tabi ama kiz bi baska sankii yaaogluma hep derdim kiz olsaydin neler neler alirdim giydirirdim sana diye sonucta kizlar icin kiyafet cokkk
Kizlar onceden pusetlerinde veya battaniyelerine sarar gezdirirdik nazar deger falan diye ama artik koca bebis gibi etrafa baka baka gezdiriyoruz. Onca tanimadik insanlar goruyo bu yuzden en basindan beri her anlarini bilen siz teyzoslariyla da paylasicam civciklerimiiisaklamaya gerek yok cirkinliklerini
Kız aynı sen, maşallah maşallah
Ouyyyyssss
Amin de kiz rabbim tedavisiz ugrastirmadan saglikli bi kiz evlatta nasip etsin sana. Valla bende cok korkuyorum hamile kalmaktaaannn.Amin mi desem ne desem bilemedim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bir daha tedavi düşünmüyorum. Kendiliğinden olursa başım üstüne. Hayırlısı artık :)
Allah yardımcın olsun valla. Dün akşam arkadaslar geldi. Onlarında 4 yaşında bir kızı ve 1 buçuk aylık bebekleri var. Bi benimki aglar, bi arkadaşın ki ağlar. Kocalar gaz çıkarcaz diye bebek pışpışlar,, Ayy komediydi resmen aklıma sen geldin. Allah ikiz üçüz olanların yardımcısı olsun dedim
Aminnn canim insallahhhKız aynı sen, maşallah maşallahyerim ben onları. Çok tatlılar bıcırıklar. Allah bağışlasın. Saglıkla büyüsünler, bahtları güzel olsun inşallah
Oglan babasina benziyo hele abisinin bebekliginin kopyasiOuyyyyssssmaşallah Rabbim korusun canım seni onlara onları sana bağışlasın kız evet sana benziyor oğlanda gayet ikizine benziyor
Amin canımAmin de kiz rabbim tedavisiz ugrastirmadan saglikli bi kiz evlatta nasip etsin sana. Valla bende cok korkuyorum hamile kalmaktaaannn.
Amin canim rabbim 1 tane de olsa herkese yardim etsin zamaninda ablama gidince o sekilde olurduk bizde bi onun bebek aglardi bi bizimki adamlarin ayaklarina birer yastik onlar sallardi biz cay verirdik adamlaraaa. Zor ama dunyaya gelen buyuyo iste nasipse 3 5 sene sonra ne gunlerdi diye tebessumle hatirlicam her animizi.
Ayy evettt. Simdi bebek bakmaktan bikip ilerde cocuklarimizin cocuklari olsunda bebek bakalim diye can aticazAmin canım
Aynen öyle. Güzel heyecanlar bunlar. Yaşımız ilerledikçe hey gidi günler diyecegimiz bir sürü anımız olacak
Aaa hakkaten yaa sanki bunlar ikiz 7 yıl sonra oğlunun ikizini dogurmsn kızOglan babasina benziyo hele abisinin bebekliginin kopyasiEki Görüntüle 2538853 soldaki buyuk oglus sagdaki simdiki bebis. Ikiside daha 1 haftalikken
Evet bende oyle diyorum ikizini dogurdum diyeAaa hakkaten yaa sanki bunlar ikiz 7 yıl sonra oğlunun ikizini dogurmsn kız
Ayy canim ya sidmide oglus heytt diyor içerde nasıl darlandysa çocuk artk allahm güzel günlerini göstersin annesi evlat çok tatliymis hele o gözlerine bakıp gülmüyor mu resmen mutluluktan ağlama sebebiEvet bende oyle diyorum ikizini dogurdum diyesadece simdiki bebisin azicik kafasi ve burnu yamuktu dogdugunda cok sukur kemikleri sekillendikce duzeldi. Kiz oglusu nasil sıkıştırdıysa icerde yavrum yamulmus
Amin canim gercekten oyle. Bazen sadece bakiyorum tepki vermiyorum. Etrafa bakip bakip bi anda gozlerimin icine bakiyolar gulucuk atmaya basliyolar. Ayi yavrusunu severken öldürmüş derler o misal sevesim geliyoAyy canim ya sidmide oglus heytt diyor içerde nasıl darlandysa çocuk artk allahm güzel günlerini göstersin annesi evlat çok tatliymis hele o gözlerine bakıp gülmüyor mu resmen mutluluktan ağlama sebebi
Ayy canim ya sidmide oglus heytt diyor içerde nasıl darlandysa çocuk artk allahm güzel günlerini göstersin annesi evlat çok tatliymis hele o gözlerine bakıp gülmüyor mu resmen mutlukukfanEvet bende oyle diyorum ikizini dogurdum diyesadece simdiki bebisin azicik kafasi ve burnu yamuktu dogdugunda cok sukur kemikleri sekillendikce duzeldi. Kiz oglusu nasil sıkıştırdıysa icerde yavrum yamulmus
Aynen valla dişlerimi sıkıyorm artk bazen sesli seviyorum hemen ağlıyor sesim yukselince, anaaamm kızıyorm mu sanıyor nedirAmin canim gercekten oyle. Bazen sadece bakiyorum tepki vermiyorum. Etrafa bakip bakip bi anda gozlerimin icine bakiyolar gulucuk atmaya basliyolar. Ayi yavrusunu severken öldürmüş derler o misal sevesim geliyo
Evde sakin sessiz ortama alisiyolar severken bile bagirinca korkuyodur yavrum yaaAyy canim ya sidmide oglus heytt diyor içerde nasıl darlandysa çocuk artk allahm güzel günlerini göstersin annesi evlat çok tatliymis hele o gözlerine bakıp gülmüyor mu resmen mutlukukfan
Aynen valla dişlerimi sıkıyorm artk bazen sesli seviyorum hemen ağlıyor sesim yukselince, anaaamm kızıyorm mu sanıyor nedir
Ayyy pek tatlı ya bunlar maşallah
Amin canim tesekkur ederimAyyy pek tatlı ya bunlar maşallahAllah nazarlardan saklasın. Oğlumda çok tatlıymış
Oyyyy massallah kuzucuklara cok tatlılar allah bağışlasın
Ayy masallah üçüde Allah’a emanet