2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Herkese günaydın.yine ben:) gelişmeler var dünden bu yana fakat silikon uçla yada uçsuz da bebeğim biraz emip bırakıyor çünkü ağlayınca mecbur kalıp biberon verdim.daha 4 günlük evet ve ben erkenken yanlışlarımdan dönmeye çalışıyorum,gerekirse destek alıcam.gelişme ise damla damla çekince sıkınca gelen süt gece kısa uykumda hep akmış durmuş.anca sütüm indi onun acısını çekiyormuşum.şu silikon uç ve biberondan kurtulduğumuzu da yazabilirim inşallah.
Çok normal yaşadıkların ben cuma sabah dogum yapmıştım sütümün artıp gelmesi pazar akşamı buldu

Cts taburcu gunu gecesi kızım aclıktan aglama krizine girdi nöbetci eczaneden mama bulduk verdik ertesi gun pazar hep emdi. Eme eme sütüm geldi akşamına. Ben ilk cuma-cts pompayla süt cıkarmaya calıştım hep senin gibi ama esas bebegin emmesi sütü getiriyor. Boş bile olsun ceksin.
Biri demişti o mamayı içince cenesi kuvvetlenmiştir diye. Benim de meme ucu problemim vardı emerek cıkıyor ama buyuk gogus uclular gibi olmadı tabi. Meme ucları dısa dönük ya sag gogusumu normal pozisyon degil futcolcu tutusu ile emziriyorum mesela.
Cok tatlılar Hülya ❤️❤️❤️ Allahım korusun hepsini masallah 🧿🧿🧿

Ben bakıcı derdindeyim ay başı birini başlatacagım. Allah iyilerle karşılaştırır inşallah. kızımdan ayrı kalacagıma şimdiden çok üzülüyorum

julican julican canım nasılsın, kuzucukların iyi mi ,çıkacakları gün yavaştan netleşiyordur inşllh❤❤
Merhaba canım muhtemelen haftaya hafta başı çıkacak gibiyiz 1900 e 1820 oldu kiloları 🤲🏻🙏devam eden tedavileri var, doktor sonuçlarına göre karar verir günü 🤗yarın bugün park yatak alacağız bizde kuzucuklara 💗

Kızlar benim kızımın kasıgının biraz assagısında Bi şişlik oluşuyor ıkındıgında böyle Fındık’tan biraz büyük bi şişlik bazen var bazen Yok doktora götürücem ama evimde değilim Suan annemlerdeyim korkuttu bu şişlik beni yarın buradaki doktora bi götüreyim diyorum sizce ne olabilir bi fikri olan var mı benim aklıma kasık fıtığı geldi ama kaşığında değil baya assagıda
Fitik baslangici olabilir canim ihmal etme goster

Çok normal yaşadıkların ben cuma sabah dogum yapmıştım sütümün artıp gelmesi pazar akşamı buldu

Cts taburcu gunu gecesi kızım aclıktan aglama krizine girdi nöbetci eczaneden mama bulduk verdik ertesi gun pazar hep emdi. Eme eme sütüm geldi akşamına. Ben ilk cuma-cts pompayla süt cıkarmaya calıştım hep senin gibi ama esas bebegin emmesi sütü getiriyor. Boş bile olsun ceksin.
Biri demişti o mamayı içince cenesi kuvvetlenmiştir diye. Benim de meme ucu problemim vardı emerek cıkıyor ama buyuk gogus uclular gibi olmadı tabi. Meme ucları dısa dönük ya sag gogusumu normal pozisyon degil futcolcu tutusu ile emziriyorum mesela.

Cok tatlılar Hülya ❤❤❤ Allahım korusun hepsini masallah 🧿🧿🧿

Ben bakıcı derdindeyim ay başı birini başlatacagım. Allah iyilerle karşılaştırır inşallah. kızımdan ayrı kalacagıma şimdiden çok üzülüyorum
Amin canim Allah razi olsun.
Insallah iyi biridir insallah iyi bakar canim. Ses dinleme cihazi koyabilirsin eve icin rahat eder. Sahsen kimseye guven olmuyo bu devirde

Merhaba canım muhtemelen haftaya hafta başı çıkacak gibiyiz 1900 e 1820 oldu kiloları 🤲🏻🙏devam eden tedavileri var, doktor sonuçlarına göre karar verir günü 🤗yarın bugün park yatak alacağız bizde kuzucuklara 💗
Masallah bak ne guzel kilo almislar canim. Hayirlisiyla saglikla ciksinlar hastaneden gelsinler yaninaaa

Cok tatlılar Hülya ❤❤❤ Allahım korusun hepsini masallah 🧿🧿🧿

Hep göğsüme tutuyorum ama çok öfkeleniyor canım.pompayla kahverengi kısım vakumlanınca uzadı ama yine uç yok,o kahverengi kısım uzun ve şişkince oldu.süt çoğaltmak için bol su içmeye çalışıyorum.ilk kez geçen gece uykuda akmaya başladı,bestlak damla aldım şimdi ona başladım az az suya kattım.yine faydalı şeyler tüketicem.sonuçta 5 gün oldu üzülmemeye çalışıyorum.pompayla yarım saate yakın anca 20cc çıktı umarım çoğalır.

Oh canım cok şükür masallah bak ne güzel kilo almışlar. Tabi hazırlıkları yapın sonra onlarla ilgilenmekten fırsat bulamayacaksınız😊😊

Kızlar moralim bozuk ya bugün kızımı doktora götürdüm genital bölgedeki şişlik için kaşık fıtığı çıktı kızımda birde fıtık yumurtalığa kadar inmiş gittiğimiz doktor acilen çocuk cerrahına götürün dedi çok üzgünüm insallahh kötü birsey olmaz dualarınızı eksik etmeyin lütfen yarın tekrar götürücem bakalım

Kızlar moralim bozuk ya bugün kızımı doktora götürdüm genital bölgedeki şişlik için kaşık fıtığı çıktı kızımda birde fıtık yumurtalığa kadar inmiş gittiğimiz doktor acilen çocuk cerrahına götürün dedi çok üzgünüm insallahh kötü birsey olmaz dualarınızı eksik etmeyin lütfen yarın tekrar götürücem bakalım
Çok geçmiş olsun canm

Gecmis olsun canim korkma daha yeniyse aglatmazsan veya cok ikinmazsa zamanla gececek bisey olabilir uzulme. Insallah yarin hayirli haberle donersin

Kızlar normalde benim kizim 10 dk falan emer bugün 20 dk falan emdi ve 2 kere kustu aşırı bi kusma oldu aceba fazla emdiği icinmi bilmiyorum çok ağladı garibim
Fazla emdigi icin olmus olabilir canim normalde az emiyo demissin bi anda cok icince midesi almamistir

X