- 2 Ocak 2018
- 498
- 1.247
Çok normal yaşadıkların ben cuma sabah dogum yapmıştım sütümün artıp gelmesi pazar akşamı bulduHerkese günaydın.yine ben:) gelişmeler var dünden bu yana fakat silikon uçla yada uçsuz da bebeğim biraz emip bırakıyor çünkü ağlayınca mecbur kalıp biberon verdim.daha 4 günlük evet ve ben erkenken yanlışlarımdan dönmeye çalışıyorum,gerekirse destek alıcam.gelişme ise damla damla çekince sıkınca gelen süt gece kısa uykumda hep akmış durmuş.anca sütüm indi onun acısını çekiyormuşum.şu silikon uç ve biberondan kurtulduğumuzu da yazabilirim inşallah.
Cts taburcu gunu gecesi kızım aclıktan aglama krizine girdi nöbetci eczaneden mama bulduk verdik ertesi gun pazar hep emdi. Eme eme sütüm geldi akşamına. Ben ilk cuma-cts pompayla süt cıkarmaya calıştım hep senin gibi ama esas bebegin emmesi sütü getiriyor. Boş bile olsun ceksin.
Biri demişti o mamayı içince cenesi kuvvetlenmiştir diye. Benim de meme ucu problemim vardı emerek cıkıyor ama buyuk gogus uclular gibi olmadı tabi. Meme ucları dısa dönük ya sag gogusumu normal pozisyon degil futcolcu tutusu ile emziriyorum mesela.
Cok tatlılar Hülya Allahım korusun hepsini masallah
Ben bakıcı derdindeyim ay başı birini başlatacagım. Allah iyilerle karşılaştırır inşallah. kızımdan ayrı kalacagıma şimdiden çok üzülüyorum