- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Rabbim bi sekilde veriyor kolayligini canim. Bende dusunuyorum ilk oglumda da yalnizdim fakat en azindan 1 taneydi aslinda kolay bi bebekti yine de cok zorlanmistim o zamanda bile esimle birimiz bakiyoken birimiz yemek yiyoduk. O zamanin tecrubesizligiymis. Ilkler tecrube kazandiriyor. Rabbim can sagligi versin ikisinede ama 1 tane olsaydi gozum kapali cok rahat bakardim. Isin puf noktasi da aglamasi degil ama her mizirdandiginda kosmucaksin nazlandirmicaksin. Gik diyince kucagina aldiginda her seferinde o ilgiyi bekliyolar. Biraz annenin de rahat olmasi lazim bu konuda.Orkide_sever
Canım 2+1 çocukla nasıl baş ediyosun maşallah subanallah sana
Benimki her ağladiginda sen aklima geliyosun
Bebek bakmak gerçekten coook zormuş
Yada ben çok zorlandım bilemiyorum
Ahh hülyacim dediğin gibi ilk bebek tecrübesizliği kendime sürekli telkin vermeme rağmen kucağına alma bebeği Kendi kendini oyalasin dememe rağmen o kusma durumları ağlama krizlerine dönüyordu gelde alma kucağına 40 çıkana kadar emzirme dışinds kucağıma almadm hiç sonrasnda mecbur kucaktaydi en az yarım saat gaz çıkariyordm öyle öyle alıştı. Şimdi odadan çıkıyorum ağlıyor gelince beni görünce susuyorRabbim bi sekilde veriyor kolayligini canim. Bende dusunuyorum ilk oglumda da yalnizdim fakat en azindan 1 taneydi aslinda kolay bi bebekti yine de cok zorlanmistim o zamanda bile esimle birimiz bakiyoken birimiz yemek yiyoduk. O zamanin tecrubesizligiymis. Ilkler tecrube kazandiriyor. Rabbim can sagligi versin ikisinede ama 1 tane olsaydi gozum kapali cok rahat bakardim. Isin puf noktasi da aglamasi degil ama her mizirdandiginda kosmucaksin nazlandirmicaksin. Gik diyince kucagina aldiginda her seferinde o ilgiyi bekliyolar. Biraz annenin de rahat olmasi lazim bu konuda.
Pompayla denedim yine süt çoğalsın diye.20 cc çıktı 2 göğüsten çok zorlamadım.bunu da şırıngayla veririm :) bugün daha iyiyim şükür.süt çoğaldıkça emzirmeyi de yapabilirim inşallah canım :)Bide o çektiği zaman inan popmadan daha çok emiyor 5 dkda bosaltrdi iyi emdiginde ama pompayla sağ babam sağ hala taş gibi olurdu bebek emdikçe süt çoğalıyor çünkü o mutlaka alır daha minik bide korkma göğsünü sık acır diye ben az sıkıyodm süt yok diye hemşire geldi bı skti valla gözümden yaş geldi ama sütte geldi
Yaparsn Canim tabiki evin sıcaksa eğer havalar serinledi gerçi tenine dokunsn emerken daha rahat hisseder kendini kolay emer belki.Pompayla denedim yine süt çoğalsın diye.20 cc çıktı 2 göğüsten çok zorlamadım.bunu da şırıngayla veririm :) bugün daha iyiyim şükür.süt çoğaldıkça emzirmeyi de yapabilirim inşallah canım :)
Gaz olayini ikisinde de cektim bazen hala cekiyorum canim insallah zamanla daha da azalip kendileri cikarinca rahatlicaz. Hele kusan bebek zor canim cok sukur kizda kisa bi sure cektim ama iyi cektim koyulastirici sagolsun kurtardi bizi. Keske benimkilerde sadece gormek isteselerAhh hülyacim dediğin gibi ilk bebek tecrübesizliği kendime sürekli telkin vermeme rağmen kucağına alma bebeği Kendi kendini oyalasin dememe rağmen o kusma durumları ağlama krizlerine dönüyordu gelde alma kucağına 40 çıkana kadar emzirme dışinds kucağıma almadm hiç sonrasnda mecbur kucaktaydi en az yarım saat gaz çıkariyordm öyle öyle alıştı. Şimdi odadan çıkıyorum ağlıyor gelince beni görünce susuyor
Tamam inşallah canm deneyeymSıcak duş, uyku, bol emzirme, bol su ile gelir inşallah. Dereotu tüket. Yogurtla karıştır. Hem süt yapıyor, hemde bebegin gazı için faydalı
Sağol arkadaşım :) inşallah düzelecek herşey.ben de bebeğim emiyor diye yazarım inşallah:)Yaparsn Canim tabiki evin sıcaksa eğer havalar serinledi gerçi tenine dokunsn emerken daha rahat hisseder kendini kolay emer belki.
O konuda bende aynıyım ayağa kalkmak istiyor biraz 5 aylık olsa bari destekli oturtrdm en azndan şimdi kalkıyor yatı yatarken oturmk için iki dk yalnz bırakamıyorum düşer diye o koyulastiriciyi doktora diyecm bende azalır belki biraz kusması o olmasa rahat edrz inan sabahtan beri 3 üst degistrdmGaz olayini ikisinde de cektim bazen hala cekiyorum canim insallah zamanla daha da azalip kendileri cikarinca rahatlicaz. Hele kusan bebek zor canim cok sukur kizda kisa bi sure cektim ama iyi cektim koyulastirici sagolsun kurtardi bizi. Keske benimkilerde sadece gormek isteselerpusetlerinde oda oda gezdirirdim. Yeni huylari ayakta durmak istemek. Su siralar o cok zorluyo. Heralde yurumeye baslayana kadarda bu konuda cok zorlucaklar. Birini alsam digeri kalkmak istiyo onu alsam digeri istiyo bazen birakiyorum gercekten aglayana kadar mizirdaniyolar
Koyulastiriciyi soyle doktora mutlaka canim gercekten rahat edersin. Ben mamaya hazirliyorum ustunde 25 ml icin 1 kasik yaziyor ama ben 90 ml icin icindeki kasikla ufacik bisey zaten 1 kasik koyuyorum gayet iyi oluyo fazlasi asiri koyulastiriyor. Insallah onun sayesinde kusmasi kesilir senin bebisinde. Benim kizin kusmasi kesildiginden beri ustunu degistirmesem yeri cok sukur.O konuda bende aynıyım ayağa kalkmak istiyor biraz 5 aylık olsa bari destekli oturtrdm en azndan şimdi kalkıyor yatı yatarken oturmk için iki dk yalnz bırakamıyorum düşer diye o koyulastiriciyi doktora diyecm bende azalır belki biraz kusması o olmasa rahat edrz inan sabahtan beri 3 üst degistrdmiyiki seninkiler kusmuyor vallahi çok daha zorlanirdn kıyafet değiştirmekte ayrı dert çünkü yıka ütüle kurut 3 günde bir kalmiyor kıyafet hiç çok olmasına rağmen.
Bilekliği de pek tatliymis kendisi gibi MinnoşunEki Görüntüle 2538817 teyzoslari benim kiz kokosluga basladi biledun ilk hediye bilekligini aldiEki Görüntüle 2538818 hatta birakmaya kiyamiyo onunla uyuyo
Sagol teyzesi. Dun avm de gezdik her goren aaa ikiz diyo hele bi kadin tam yanimizdan geciyodu bize donerek aaa ikiz dedi. Icimden donup sasirmis sekilde aaa ikizzz miii diyesim geldi. Hele alt katimizda ki kafe sahibi ikiz oldugunu bildigi halde ayni anda mi dogdular diye sordu esimeBilekliği de pek tatliymis kendisi gibi Minnoşun
Bende ikiz görünce ayy ne şirinler derdim hep çok hoşuma giderdiSagol teyzesi. Dun avm de gezdik her goren aaa ikiz diyo hele bi kadin tam yanimizdan geciyodu bize donerek aaa ikiz dedi. Icimden donup sasirmis sekilde aaa ikizzz miii diyesim geldi. Hele alt katimizda ki kafe sahibi ikiz oldugunu bildigi halde ayni anda mi dogdular diye sordu esimeinsanlarin ne garip tepkisi var yaa
Eki Görüntüle 2538817 teyzoslari benim kiz kokosluga basladi biledun ilk hediye bilekligini aldiEki Görüntüle 2538818 hatta birakmaya kiyamiyo onunla uyuyo
Evet canim rabbim yardimcilari olsun. Ama cogu kisi sansli elbet biri oluyor yaninda. Iste benim gibi kimsesiz bi kac garipte varBende ikiz görünce ayy ne şirinler derdim hep çok hoşuma giderdiiki tatlilik aynı anda geçende üçüz gördüm aman tanrım Didim artk bildiğim için ne kadar zor bakmasi Allah kolaylik versin dedim içimden gündüz pusetteni uyutuyosn canım bebisleri.
Rabbim kiz da nasip etsin size insallah. Allahim hepsine saglik versin evlat ayrimi olmaz tabi ama kiz bi baska sankii yaaMaşallah prensese. Çok tatlı, bilekliğide, çok şeker. Kızlar süslü olur tabi. Bende 2 erkek var
Bitane kız isterdim ama nasip. Saglıklı olsunlarda :)
Ayy paylaş annesi minik bakalım kız sanami benziyorKizlar onceden pusetlerinde veya battaniyelerine sarar gezdirirdik nazar deger falan diye ama artik koca bebis gibi etrafa baka baka gezdiriyoruz. Onca tanimadik insanlar goruyo bu yuzden en basindan beri her anlarini bilen siz teyzoslariyla da paylasicam civciklerimiiisaklamaya gerek yok cirkinliklerini