Canım hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun. Ben sezeryan sonrası acınacak haldeydim 5-6 gün. Dediğin gibi kansızlık bi taraftan, ağrı sızı şişlik bi taraftan, çocuk emmez süt gelmez
ama 6.günden sonra yavaş yavaş herşey yoluna girmeye başladı çok şükür. Yanında annen varsa çok şanslısın. Bol bol dinlen, hergün sıcağa yakın duş al göğüslerini güzelce masaj yapar gibi kesele sıcak su tur, emzirme aralarında uyu. Doktor bana betlac damla verdi sanki süt gelmesinde onun faydası oldu gibi. Bir de onun haricinde hergün incir, hurma, komposto, dereotu, semizotu, üzüm, pekmez, ceviz, rezene çayı (1bardak-fazlası zararlıymış diyorlar), çorba, tahin helva yedim. Kızım beni emsin diye silikon uç aldım çok şükür onunla emmeye başladı zamanla süt gelmeye başladı. Hala akarcasına sütüm yok ama eskiye nazaran çok iyi. Ben bi de asla biberon vermedim, mamayı bile göğsümü emerken enjeksiyon ile verdim. Eds (emzirme destek sistemi) diye bişey var bi bak istersen netten, beslenme sondası diye uzun ince bi boru var bi ucunu mamaya bi ucunu göğsüne koyuyorsun bebek hem seni emiyor hem ordan mama çekiyor böylece seni emdiği için sütte getiriyor.