2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Anne sutunden sonra suyla hazirlanip verilebiliyomus ustunde yaziyor ama biberon tutmayana zor canim. Allah kolaylik versin insallah biraz daha buyudugunde duzelir. Doktor bana 6 ile 8 ay arasi midesiyle yemek borusunda ki kapakcik guclenir kusmasi duzelir dedi
Bende 6. Ayı bekliyorum zaten inan bebeğide benide çok yordu bu kusma işi biberonuda ek gıdaya geçince alistracm yavaş yavaş sütten kesme durumu varya bı anda kesmek istemiyorm kistten dolayı.

Canım emzirme destek sistemini duydun mu hiç beslenme sondası diye bişey var uzun ince bir boru bi ucunu mamaya-süte koyuyorsun diğer ucu memenle birlikte bebeğin ağzına memeyi çekerken pipet gibi onu da çekiyor ben mamayı o şekilde veriyorum, beni emmeye zor alıştı bırakmasın diye biberon vermedim
Ben aynı anda onuda veremem canım işte şuan mesela vereyim desem memeden süt gelecek aynı anda beberondan fazla gelir çünkü sütüm çok doktorda mama verme diyor e vermeyince biberonuda tutmadı benim istedgm zaten biberona alışması ek gıdaya geçişten sonra başlaycm çünkü kist oluşursa doktorum süt vermeyi birakcksn dedi malum.

Ben aynı anda onuda veremem canım işte şuan mesela vereyim desem memeden süt gelecek aynı anda beberondan fazla gelir çünkü sütüm çok doktorda mama verme diyor e vermeyince biberonuda tutmadı benim istedgm zaten biberona alışması ek gıdaya geçişten sonra başlaycm çünkü kist oluşursa doktorum süt vermeyi birakcksn dedi malum.
Anladım canım. Acaba silikon uçla emzirsen biberona alıştırmada fayda sağlar mı? Biberona benziyor ya silikon göğüs ucu da.

Anladım canım. Acaba silikon uçla emzirsen biberona alıştırmada fayda sağlar mı? Biberona benziyor ya silikon göğüs ucu da.
İsin garip yanı çocuk hemen farkı bisey aldığını fark ediyor ve öğuruyor alisma süreci zor olacak bizim kıza hiç bisey sokmuyor valla artk ek gıdayla farklı tatlar alacağı için onuda kabuk eder diye düşünüyorum umut işte 😂😂

Doktoruma kalsa alistr şimdiden 12. Ayda kes dedi 😔 kışında kesmek istemedm hastalıklardan koruması acsndan yaşında kesmeyi düşünüyorum yeterli bence anne sütü icin.
Yeterli tabi canim. 6 aydan sonra zaten 1 meme 1 mama seklinde ilerlersin herseye alisir insallah zorluk cikarmaz

O süreçte öyle yapacm canım senin varmı tavsiye edeceğim bı marka falan biberona geçince devam sütüyle devam edicem çünkü.
Ben silikon göğüs ucu olarak mamajoo aldım gayet güzel. Mama olarak da bebelac kullanıyoruz. Yalnız bizim kızda ilk 2 hafta mama ağırlıklı besleniyor du 3-4 günde bir kaka yapıyordu ama kıvamı cıvıktı doktorlar kabız demedi normal dedi. Anne sütüne ağırlık verip mamayı azaltınca hergün kaka yapmaya başladı. Bebelac Orkide_sever Orkide_sever kabız yaptı dedi ya bizimkine de mama mı dokunuyordu yoksa bağırsakları zamanla mı düzene girdi bilemedim.

Koyulastirici mama kullanan arkadaslar bebeginizde bagimlilik yapti mi? Bugun bitmisti normal hazirladim mamayi 2 kasik mamayi yarim saatte zor icirdim kiza. Aksam aldik hazirladim 3 kasik mamayi nefessiz icti. Daha once de boyle olmustu. Acaba keciboynuzu tozunun tadi hosuna mi gidiyo
İçinde ilave şeker var maltodekstrin cnm ondan olabilir

Kızlar sizin miniklerde aşırı derece ensede emmesede o elini komple ağzına sokup emiyormu delicesine yastığını yorganini ne varsa ağzına alıp emmeye çalışıyor 😮

Aynı canım bizim doktor bebekler gözleri ile değil herşeyi ağızlarıyla tanır öğrenir o yüzden ağzına götürür dedi engel olma sakın rahat brak dedi

Ben silikon göğüs ucu olarak mamajoo aldım gayet güzel. Mama olarak da bebelac kullanıyoruz. Yalnız bizim kızda ilk 2 hafta mama ağırlıklı besleniyor du 3-4 günde bir kaka yapıyordu ama kıvamı cıvıktı doktorlar kabız demedi normal dedi. Anne sütüne ağırlık verip mamayı azaltınca hergün kaka yapmaya başladı. Bebelac Orkide_sever Orkide_sever kabız yaptı dedi ya bizimkine de mama mı dokunuyordu yoksa bağırsakları zamanla mı düzene girdi bilemedim.
Canim sen normal mamasini kullaniyomussun benim dedigim bebelac AR kusmasi olan bebekler icin. Emzirmek gercekten kabiz olan bebegin kabizini hemen aliyor ama bende oyle bi sans yok sutum artik doymalik degil tadimlik kaldi

Canim sen normal mamasini kullaniyomussun benim dedigim bebelac AR kusmasi olan bebekler icin. Emzirmek gercekten kabiz olan bebegin kabizini hemen aliyor ama bende oyle bi sans yok sutum artik doymalik degil tadimlik kaldi
Anladım canım. İkiz oldukları için mi sütün azaldı?

Benim de ilk hafta sütüm yoktu, ikinci hafta anca gelmeye başladı. Çocuk sarılık olunca 2 hafta full mama verdik. Bi süredir mamayı azalttım emziriyorum sırf ama az kilo almış :KK43:

Arkadaşlar ben de anne oldum,19.09.2019 da :) 38+1 epidural sezaryen ile.ilk günüm çok zordu çünkü aşırı bir titreme oldu.ama bugün şükür baya hareketliyim.kızım da iyi şükür.emzirmeye çabalıyorum.bir yandan mama takviyesi yapıyoruz.nasıl birşey hissedicem derken,şuan ona baktıkça içim gidiyor.Allah dileyen herkese versin gerçekten.doğumu olacak arkadaşları da Allah kurtarsın.

canım benim sütümü incir dut kurusu bir de yulaf ezmesi çok artırıyo bunları yedigim gün göğüslerim agrıyo baya
bi denesene sende
gerci iki bebeyle yorgunlugun fazlada oluyordur senin o da çok etkiler sütünü

bizimde bugün 2. ay kontrolümüz vardı bugün 64 günlük oldu kızım
hala bana yapısık geziyo ama sükür uykusu 2 saate cıktı da biraz dinlenebiliyorum
kanguru aldım o sayede biraz uzun dışarı çıkabiliyorum artık
bebek için aldığım en faydalı seylerden oldu
bebegi kendinden ayrılmayanlara tavsiye ederim :KK66:

canım benim sütümü incir dut kurusu bir de yulaf ezmesi çok artırıyo bunları yedigim gün göğüslerim agrıyo baya
bi denesene sende
gerci iki bebeyle yorgunlugun fazlada oluyordur senin o da çok etkiler sütünü

bizimde bugün 2. ay kontrolümüz vardı bugün 64 günlük oldu kızım
hala bana yapısık geziyo ama sükür uykusu 2 saate cıktı da biraz dinlenebiliyorum
kanguru aldım o sayede biraz uzun dışarı çıkabiliyorum artık
bebek için aldığım en faydalı seylerden oldu
bebegi kendinden ayrılmayanlara tavsiye ederim :KK66:
Canım yulaf ezmesini nasıl yiyorsun? Sütle karıştırıp mı?

Arkadaşlar ben de anne oldum,19.09.2019 da :) 38+1 epidural sezaryen ile.ilk günüm çok zordu çünkü aşırı bir titreme oldu.ama bugün şükür baya hareketliyim.kızım da iyi şükür.emzirmeye çabalıyorum.bir yandan mama takviyesi yapıyoruz.nasıl birşey hissedicem derken,şuan ona baktıkça içim gidiyor.Allah dileyen herkese versin gerçekten.doğumu olacak arkadaşları da Allah kurtarsın.
Gözün aydın canım ikinznde iyi olmasına sevindim sağlıkla büyüsün kuzu.

Anladım canım. İkiz oldukları için mi sütün azaldı?

Benim de ilk hafta sütüm yoktu, ikinci hafta anca gelmeye başladı. Çocuk sarılık olunca 2 hafta full mama verdik. Bi süredir mamayı azalttım emziriyorum sırf ama az kilo almış :KK43:
Ikiz olmasinin verdigi yorgunluk yuzunden azaldi canim. Peki bebegi emzirdikten sonra daha araniyo mu? Doymuyosa memeden yarim saat sonra 1 kasik mama takviyesi yapabilirsin

X