- 9 Temmuz 2017
- 920
- 1.638
- 34
Bende kahverengi lekelenme ile başladı öyle devam etti iki kesem vardı bir kese de kanama alanı vardı ondan kaynaklı demiştiBanadaoyle dedi progesteron vuruluyorum.sende de mi vardi kanama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kahverengi lekelenme ile başladı öyle devam etti iki kesem vardı bir kese de kanama alanı vardı ondan kaynaklı demiştiBanadaoyle dedi progesteron vuruluyorum.sende de mi vardi kanama
Genelde tüp bebek tedavisinde önlem amaçlı veriyorlar yada daha önceden düşük geçmişi pıhtılaşma gibi genetik testlerde sorun çıkarsa veriliyorKızlar benim de progestan vuruluyor hiç kan sulandiricsulandirici vurlmadim.neye göre kansulandirici veriyor doktorlar.
Sonra gectimi.kanama alanin yada dusuk tehliken var dedimi.Bende kahverengi lekelenme ile başladı öyle devam etti iki kesem vardı bir kese de kanama alanı vardı ondan kaynaklı demişti
Benim deneyimim yok ama iş arkadasım gebelikte tansiyon problemi yaşamışMerhaba kızlar size bişey sormak istiyorm 9 haftalık hamileym Ekim trasnferi olmustum yazmistkm hatırlarmisnz bilmem tecrubeli annelere sormak istedim benim normalde tansiyonum hep düşüktür kendimi bildim bileli 11/7 12/6 falan gezer hep son kontrolümde 14/8 çıktı dünden 13/8 ben hic böyle tansiyon la karşılaşmadıgm için sasrdm ama hemsire bisey demedi bu değerler yüksek gibi geldi boyle bişey yaşayan oldu mu hiç ilk aylarında gebeliginin ?
Duruyordu 3-4 gün sonra tekrar başlıyordu 3 hafta fln galiba böyle sürdü bide düşük önleyici iğne vuruluyorum 3 günde 1 durdu ama yüzde yüz garanti veremem dikkat et tekrar olabilir dediSonra gectimi.kanama alanin yada dusuk tehliken var dedimi.
Allah korusun insallah olmaz.Duruyordu 3-4 gün sonra tekrar başlıyordu 3 hafta fln galiba böyle sürdü bide düşük önleyici iğne vuruluyorum 3 günde 1 durdu ama yüzde yüz garanti veremem dikkat et tekrar olabilir dedi
Canım sağ kasık ağrısı olanları oğlu olucak derler. Gelsin ilk yorum bendenBende de oluyor, sağ kasığım agrıyor iki gündür. Normal yani, rahim genişliyor :)
Gebelikte tansiyon sıkıntı. Tansiyonuzu düzenli ölçün dinlenmiş bşr haldeyken. Hatta yüksek çıkarsa eve nir tansiyon aleti alın. Gebelikte tansiyon preeklemsi denilen gebelik zehirlenmesi için risk oluşturuyor bu nedenledr dinlenmii halde ölçülen tansiyon 14ten fazlaysa onun sebebi araştırılmalıMerhaba kızlar size bişey sormak istiyorm 9 haftalık hamileym Ekim trasnferi olmustum yazmistkm hatırlarmisnz bilmem tecrubeli annelere sormak istedim benim normalde tansiyonum hep düşüktür kendimi bildim bileli 11/7 12/6 falan gezer hep son kontrolümde 14/8 çıktı dünden 13/8 ben hic böyle tansiyon la karşılaşmadıgm için sasrdm ama hemsire bisey demedi bu değerler yüksek gibi geldi boyle bişey yaşayan oldu mu hiç ilk aylarında gebeliginin ?
Kanaman bugün nasıl canım? Daha iyisin inşalahAllah korusun insallah olmaz.
Canim çok az kahverengi leke geliyor.ama kanama alanim buyuktu.yarin cagirdi tekrar gidecem.insallah olumsuz konusmazKanaman bugün nasıl canım? Daha iyisin inşalah
Teşekkur ederim cevabinz icin takipteyim artik tansiyonu ozellikle yuruyunce ve heyecanlaninca yukseliyor doktoruma ilk kontrolde bilgilendiricm insaallah devam etmez boyle .Merhaba hanımlar okuyamadım birkaç gündür yoğundum. Umarım herkes iyidir. Ben bugün ikili tarama için perinatologdan randevumu aldımçok yoğun olduğu için 1 ay önce aramak gerekiyor. Onun harici kilolalarımla başım dertte allah günah yazmasında içimden geçti az kussamda kilo almasam diye. İçim bulanıp karışımca leblebi ekmekarası peynir kraker derken şimdiden 3 kilo almışım. Şekeri bugün itibariyle kestim artık kilomun artması demek yine gebelik sekeri riski demek. @beyazyaka canım doktor kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim.
Canım sağ kasık ağrısı olanları oğlu olucak derler. Gelsin ilk yorum benden
Gebelikte tansiyon sıkıntı. Tansiyonuzu düzenli ölçün dinlenmiş bşr haldeyken. Hatta yüksek çıkarsa eve nir tansiyon aleti alın. Gebelikte tansiyon preeklemsi denilen gebelik zehirlenmesi için risk oluşturuyor bu nedenledr dinlenmii halde ölçülen tansiyon 14ten fazlaysa onun sebebi araştırılmalı
İlk zamanlarda da canım hep tuzlu şeyler çekti artık yemiyormy zaten inşallah düzelir tesekurt ederkm cevap icinBen tansiyon sorunu değilde şeker sorunu yaşamıştım. Sürekli düşüyordu. Tuzlu ve karbonhidrat tüketmeyin. Bol su ve yürüyüş iyi gelebilir. Takipte olmanız gerekir. Geçmiş olsun :)
Teşekkür ederim canım sagolGenelde tüp bebek tedavisinde önlem amaçlı veriyorlar yada daha önceden düşük geçmişi pıhtılaşma gibi genetik testlerde sorun çıkarsa veriliyor
Saolun doktoruma bilgi vericem hemen kendimde gün asiri olcturuyorm artık bisuru ilaç aliyrojz inşallah buda eklenmezBenim deneyimim yok ama iş arkadasım gebelikte tansiyon problemi yaşamış
Çift görüyormuş o derece doktoru farketmiyor sonradan baska yerde ögreniliyor problem
İzle bence doktoruna da soyle
İnşallah istirahat ve progesteron iyi gelmiştirde tekrarı yaşanmaz.Canim çok az kahverengi leke geliyor.ama kanama alanim buyuktu.yarin cagirdi tekrar gidecem.insallah olumsuz konusmaz
11-14. Haftalar gebelikte ikili taramam testinin yapılması gereken zamanlar. İkili taramada doktor bebeğin ultrason ile ense kalınlığını ölçüyor ve test kağıdına yazıyor. Sonra kan veriyorsunux ve o sabah tartılıyorsunux. Down sendromu ve edward dı galiba başka bir anomali için tarama testi. Benim doktorum beni geçen sefer perinatologa göndermişti şimdide yine perinatologdan aldım randevu. Bunu kendi yapan doktorlarımızda var.Kızlar benim 8 bucuk haftalık. Ikili test falan pek bilmiyorum ilk hamilelik.11 haftada kendi doktorumuzdan hariç perinatologa mi gitmek lazım. Aksaray da yaşıyorum burada perinatolog varmı yokmu bilmiyorum.kemdi doktorum iyi tecrübeli bir doktor memnunum ama perinatolg deyince kafam karıştı
Saglıkla gelsinler de hayırlısı :)Merhaba hanımlar okuyamadım birkaç gündür yoğundum. Umarım herkes iyidir. Ben bugün ikili tarama için perinatologdan randevumu aldımçok yoğun olduğu için 1 ay önce aramak gerekiyor. Onun harici kilolalarımla başım dertte allah günah yazmasında içimden geçti az kussamda kilo almasam diye. İçim bulanıp karışımca leblebi ekmekarası peynir kraker derken şimdiden 3 kilo almışım. Şekeri bugün itibariyle kestim artık kilomun artması demek yine gebelik sekeri riski demek. @beyazyaka canım doktor kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim.
Canım sağ kasık ağrısı olanları oğlu olucak derler. Gelsin ilk yorum benden
Gebelikte tansiyon sıkıntı. Tansiyonuzu düzenli ölçün dinlenmiş bşr haldeyken. Hatta yüksek çıkarsa eve nir tansiyon aleti alın. Gebelikte tansiyon preeklemsi denilen gebelik zehirlenmesi için risk oluşturuyor bu nedenledr dinlenmii halde ölçülen tansiyon 14ten fazlaysa onun sebebi araştırılmalı
Rica ederim canımİlk zamanlarda da canım hep tuzlu şeyler çekti artık yemiyormy zaten inşallah düzelir tesekurt ederkm cevap icin
Asiri deglm ama zayifim yani boyum uzun 1.69. Ayy smdiden bslamak lazm demei canim ben ilerde die biliyodum hep iyi hatirlattin. Deride esneme payi olmadigi icin da cok catlar die duymdtm bnde. Evet cozumu yok bu konunun. Peki onceki hamilelignde cozum oldu mu sana. Bnde bidahaki gidiste yazdiraym cok sagol kuzum:)Zayıf mısın? Acil çatlak önleyiciye başlayın. Bende çok zayıftım. Bebek yağı kullandım ama her yerim çatladı. Perşembe doktora gidince çatlak kremi isteyeceğim. Sizinde aklınızda bulunsun. Karın, diz arkaları, kalca, iç bacak kısmı, göğüsler hep çatlıyor. Ailenizde anne abla çatlak mevcutsa geç kalmayın. Sonra geri dönüşü olmuyor ne yazık ki
O igne bi hafta koruyucu ozellige sahippms canim ole demslerdi bana da ilk zmaanlar haftada 1 di sora kestiler. Benzermisiz:) jelden kurtulacagim gunu bkliyorum :))Bende sadece coraspin kullandım. Haftada 1 kezde düşük iğnesi yapıldı
Boyumuz aynı 1.69 bende. Valla ben bebek yagı kullandım, siz kullanmayın. Fayda etmitor. Lierac iyi diyorlarAsiri deglm ama zayifim yani boyum uzun 1.69. Ayy smdiden bslamak lazm demei canim ben ilerde die biliyodum hep iyi hatirlattin. Deride esneme payi olmadigi icin da cok catlar die duymdtm bnde. Evet cozumu yok bu konunun. Peki onceki hamilelignde cozum oldu mu sana. Bnde bidahaki gidiste yazdiraym cok sagol kuzum:)