2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Aynen haklısın canm benm. Ayy aminnn insallahhhhhh yaaa

Bence süt miktarın iyi bebek emdiğinde pompadan daha fazla çıkıyormuş. Bestlak ben de kullanıyorum doktor önerdi. Günde 3 sefer 1 bardak suya 20 damla
Ayyy inşallah zaten bu aksam doktor dediki soğutma sisteminden çıkarıp ısıtma sistemine koyacağız bakalm elhamdulillah daha iyiydi yavrum ama ne zman geleym bidaha sut getireym dedm pazartesiye kadar pompa ile sagmaya devam et ama pazartesi kendin emzirecksn dediiii dünyalar benim olduuuuu

Günaydın kızlar Allah için derdime bı çare gece uykusunu nasıl uzatabilirim sizinkiler gece kaç saat deliksiz uyuyor saat başı kalkıp emiyor benimki sürekli uyanıp emmesi sizce normal mi şahsen sabaha kadar deliksiz uyuyan bebekleri duyunca bana normal gelmiyor

Kızlar merhaba, muayene oldum bebeğim 2.900 olmus ama suyu biraz azalmış o yüzden serum bağlattı doktorum. 19 eylül için gün verdi. Zamanımız iyice daraldı :)
Masallah canm.. ama bak şu bebeğin suyuna dikkatli ol benm bir hafta içinde 850 ml den 250 ml kaldı yavrum biraz oksijensz kalmıştı haberin olsn bak gerekirse 3 günde 1 kontrole git çok önemli

Bazı bebekler gündüzleri durur geceleri durmaz. Kimisi de tam tersi. Örnek benimki de gündüz durmuyor

Kızlar kullanılan biberon, emzik, silikon göğüs ucu, kalkan, pompa malzemeleri vs ne sıklıkla sterilize edilmeli? Her kullanımdan önce mi?

Bir de streil ederken kullanıcağımız su içme suyu mu olmalı yoksa normal çeşme suyu da iş görür mü? Bizim sular çok kireçli o yüzden bilemedim

isimsiz871 canım nasılsın. Bebegin nasıl oldu. Bizde salı günü sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.
Iyyiz canım
Ağrımiź sızımiź olmadı çok sükür
Doktor bi krem vermişti Sabah akşam onu surduk ilk 3 gün
Simdi kantoron yagi verdi doktor onu süruyoruz
Sadece
iyileşti diyebilirim
Bide ilk gunden sonra hergun banyo yaptirdik doktorumuz oyle demişti

İyi, maşallah :) . Agrı sızı olmadığına sevindim.
Kremin adını yazar mısın rica etsem?

Senin ki çok nazlı bir bebek demek ki :)
Yada gazı agrı sızısı olabilir, doymuyor da olabilir bilemedim, belki de kendine alışkanlık etmiş de olabilir. Bebekleri anlamak zor
Sanırım huylu bı bebek çünkü kilosu fazla fazla alıyor gaz sancısı olsa ağlar ikinir oylede değil dediğin gibi gazlı değil nazlı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…