Aynen haklısın canm benm. Ayy aminnn insallahhhhhh yaaaŞuan normal canın bebeğin midesi fındık kadar zaten dahabol su iç su içtikçe süt olarak geri dönüyor protein ağırlıklı beslenirsende sütun kalitesi artar şuan mesela et suyuna çorba iç haftada 3 4 gün fışkıraraktan sütlerin olsun inşallah
Allah razı olsn canm benm tamam o şekilde kullanrmİyi olduguna sevindim canım. Güzel beslen, su iç bol bol. Bestlak günde 3 kez, 1 su bardağına 20 damla olarak kullanıyorsun tok karna :)
Ayyy inşallah zaten bu aksam doktor dediki soğutma sisteminden çıkarıp ısıtma sistemine koyacağız bakalm elhamdulillah daha iyiydi yavrum ama ne zman geleym bidaha sut getireym dedm pazartesiye kadar pompa ile sagmaya devam et ama pazartesi kendin emzirecksn dediiii dünyalar benim olduuuuuBence süt miktarın iyibebek emdiğinde pompadan daha fazla çıkıyormuş. Bestlak ben de kullanıyorum doktor önerdi. Günde 3 sefer 1 bardak suya 20 damla
Masallah canm.. ama bak şu bebeğin suyuna dikkatli ol benm bir hafta içinde 850 ml den 250 ml kaldı yavrum biraz oksijensz kalmıştı haberin olsn bak gerekirse 3 günde 1 kontrole git çok önemliKızlar merhaba, muayene oldum bebeğim 2.900 olmus ama suyu biraz azalmış o yüzden serum bağlattı doktorum. 19 eylül için gün verdi. Zamanımız iyice daraldı :)
30 unda yaptırcam inşallah. 3 aylık ve 5 aylıkken oluyormuşC A N O canım sen rotayla meningokok yaptırdın mı
Bazı bebekler gündüzleri durur geceleri durmaz. Kimisi de tam tersi. Örnek benimki de gündüz durmuyorGünaydın kızlar Allah için derdime bı çare gece uykusunu nasıl uzatabilirim sizinkiler gece kaç saat deliksiz uyuyor saat başı kalkıp emiyor benimki sürekli uyanıp emmesi sizce normal mi şahsen sabaha kadar deliksiz uyuyan bebekleri duyunca bana normal gelmiyor
Maşallah canım, saglıkla kucağına alırsın inşallahKızlar merhaba, muayene oldum bebeğim 2.900 olmus ama suyu biraz azalmış o yüzden serum bağlattı doktorum. 19 eylül için gün verdi. Zamanımız iyice daraldı :)
Canım pazartesi günü tekrar kontrole çağırdı takip edicez dedi inşallah bi aksilik olmazMasallah canm.. ama bak şu bebeğin suyuna dikkatli ol benm bir hafta içinde 850 ml den 250 ml kaldı yavrum biraz oksijensz kalmıştı haberin olsn bak gerekirse 3 günde 1 kontrole git çok önemli
Amin canım inşallah :)Maşallah canım, saglıkla kucağına alırsın inşallah ❤
Iyyiz canım
İyi, maşallah :) . Agrı sızı olmadığına sevindim.Iyyiz canım
Ağrımiź sızımiź olmadı çok sükür
Doktor bi krem vermişti Sabah akşam onu surduk ilk 3 gün
Simdi kantoron yagi verdi doktor onu süruyoruz
Sadece
iyileşti diyebilirim
Bide ilk gunden sonra hergun banyo yaptirdik doktorumuz oyle demişti
Gunduzde bı kere uyuyor 2 saat oda yani geceyle pek farkı yokBazı bebekler gündüzleri durur geceleri durmaz. Kimisi de tam tersi. Örnek benimki de gündüz durmuyor
Senin ki çok nazlı bir bebek demek ki :)Gunduzde bı kere uyuyor 2 saat oda yani geceyle pek farkı yok
Sanırım huylu bı bebek çünkü kilosu fazla fazla alıyor gaz sancısı olsa ağlar ikinir oylede değil dediğin gibi gazlı değil nazlı sanırımSenin ki çok nazlı bir bebek demek ki :)
Yada gazı agrı sızısı olabilir, doymuyor da olabilir bilemedim, belki de kendine alışkanlık etmiş de olabilir. Bebekleri anlamak zor
İnşallah canim dualarım seninleCanım pazartesi günü tekrar kontrole çağırdı takip edicez dedi inşallah bi aksilik olmaz