- 11 Temmuz 2013
- 271
- 479
- 37
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunİnşallah canim dualarım seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunİnşallah canim dualarım seninle
Hadi bakalm erkek adam.olacak insallah sağlıkla tamamlansin inşallah canm benmYarın sünnet ettirmeye karar verdik. Çok heyecanlıyım bide durmaz diye endişeliyim
Allah daha büyük mürüvetlerini göstersin inşallah :) biz de kısmetse sağ salim bi gelsin küçükken sünnet ettirmek istiyoruzYarın sünnet ettirmeye karar verdik. Çok heyecanlıyım bide durmaz diye endişeliyim
Sagol canım, aminHadi bakalm erkek adam.olacak insallah sağlıkla tamamlansin inşallah canm benm
Amin canım, sagolasın. Darısı sizlerin olsunAllah daha büyük mürüvetlerini göstersin inşallah :) biz de kısmetse sağ salim bi gelsin küçükken sünnet ettirmek istiyoruz
Hayirli olsun canim. Biz de dusunuyoruz esime kalsa hemen yaptiracak ama ben cok korkuyorum. Nasil ilerlicek sunnet sonrasi surecinizi yazarsinSagol canım, amin
Amin canım, sagolasın. Darısı sizlerin olsun
Sagol canım benim. Yazarım tabiki :)Hayirli olsun canim. Biz de dusunuyoruz esime kalsa hemen yaptiracak ama ben cok korkuyorum. Nasil ilerlicek sunnet sonrasi surecinizi yazarsin
Hadi bakalım inşallah durur annesi hemencik olurda biterYarın sünnet ettirmeye karar verdik. Çok heyecanlıyım bide durmaz diye endişeliyim
İnşaallah canımHadi bakalım inşallah durur annesi hemencik olurda biter
Şimdiden hayırlı olsunİnşaallah canım ☺
Gunduzde bı kere uyuyor 2 saat oda yani geceyle pek farkı yok
Sagol canım. Sünnetimizi yaptırdık, geldik :)Şimdiden hayırlı olsun
Biz 10 gün sonra 3 aylık olacz ama düzelme yok o konuda sadece gaz azaldı o konuda rahatız yarım saat 1 saat uğrasiyorm uyusun diye uyuyor koyuyorum beşiğe 20 dk en fazla uyanıyor hemen sastm kaldimyCanım benim kızımda seninki gibi. Ne gece ne gündüz bi saatten fazla uykusu yok
Bende ayrı hic durmuyo
Uzun uyuması sadece kucagımdayken var bende onunla öyle uyumaya calısıyorum ama hic dinlenemiyorum o sekilde uyuyunca
Kırkı cıkınca herkes uykusu düzene girecek dedi ama 50 günlük olduk hala aynıyız sabrediyorum bakalım
Hayırlı olsun canım allah mürüvvetini de görmeyi nasip etsinSagol canım. Sünnetimizi yaptırdık, geldik :)
Sagol canım. Amin inşallah :)Hayırlı olsun canım allah mürüvvetini de görmeyi nasip etsin
Çok sağol canım. Darısı sizlerin başınaHayırlı olsun kuzum.. geçmiş olsun
Sagol canım. Sünnetimizi yaptırdık, geldik :)
Amin canım. SağolasınHayırlı olsun canım Allah damatlıgını da göstersin inşallah
Hayırlı olsun canım. Allahım damatlığını da göstersinAmin canım. Sağolasın
Amin canım. Allah razı olsunHayırlı olsun canım. Allahım damatlığını da göstersin ❤❤❤