Biraz zor olacak çocuk için ama yine de tek yol bu gibiAmin canim. Evet kosturmacali olacak aksam konustuk. Yarin gidip burdaki okulda servis varsa ve kiyafet konusunu dert etmezlerse 2 aylikta olsa yazdiricaz gibi duruyo yoksa bana köyün yollari gorunur
Canım az kalmış aşağıda hissetmn normal yerine yerleşiyodrTecrübeli annişler, benim bebiş dün bayağa aşağı indi sanırım hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. Ve dün akşam üstünden beri düzensiz gelip giden şiddetli olmayan bel kasık ağrılarım vardoğum yaklaşıyor mu sizce? Bu arada benim şuana kadar hiç kasılmam olmadı. 36+4 üm.
Doğum sancıları başlar da anlayamam diye korkuyorumCanım az kalmış aşağıda hissetmn normal yerine yerleşiyodrçıkış için kendini hazırlıyor minigin son zamanda sancılar oluyor benim hep oldu.
Bana herkes başlasa da hemen doğmuyor korkma demişti bı ara baya sancı cekmstm çünküDoğum sancıları başlar da anlayamam diye korkuyorum
Benim de bel ağırlıklı ama nst de çıkmadı az önce nst çekildi. Bu kadar ağrı nasıl nst de çıkmıyor o da enteresanBana herkes başlasa da hemen doğmuyor korkma demişti bı ara baya sancı cekmstm çünkübelli araliklarla gelip belli süre sürüyorsa ona diyolar bide belden vuruyorms diyolar ben cekmedgm için bilemycm
Benimde hiç çıkmazdı canm hatta doğumdan 2 gün önce gittgmde ağrım vardı yine çıkmamıştı.Benim de bel ağırlıklı ama nst de çıkmadı az önce nst çekildi. Bu kadar ağrı nasıl nst de çıkmıyor o da enteresandoktor progestan fitil verdi nolur nolmaz diye herhalde. Benim kız sabırsızlanıyor artık sanırım
Valla ben ağrıyı sızıyı geçtim de bebeğin çok aşağıda oynaması çok rahatsız ediyorShinSeGi buarada bende gecen.gun kasık ağrısi olmustu ondan önce de aşırı bel ağrısı ama geçti hatta uzanirken kirt kirt sesler bile geliyordu
Ooo maşallah ne hamaratsın. Bu rahat hareket edebildiğin son günler olabilir bebiş aşağı inince ayakta durmak yürümek filan çok zorlaşıyor o yüzden halletmen iyi olmuş. Artık yat dinlenShinSeGi valla canm bende ne olur ne olmaz dogum falan olur lazm olur diye kışlık için karniyarık buzluğa közleme kahvaltilik sos menemnlik yeşil fasulye türlü ve imambayildi yaptım ne olur ne olmaz falan bi doğum. Temzligi kaldı onuda bu salı falan basliycam daha doğum yapmadan ortalıktan kalksn deglmi en azından. Kışlık konserve ler işimi. Görür bebis doğunca belki.yapamam yemek hazır olsn
O ağrılar herhalde yalancı sancıBenimde hiç çıkmazdı canm hatta doğumdan 2 gün önce gittgmde ağrım vardı yine çıkmamıştı.
insallah canimm.Kalkanları ilk 2 hafta kullandım da sürekli memede bir kapla dolaşmak moralimi çok bozdu o yuzden takmıyom
Orkide_sever eşin saglıgına kavusur da sen de dinlenirsin uyuyabilmek çok önemli direkt etkiliyor sütü aynen
hilal1907 insallah arttırırsın canım bircok sey okumussundur kesin sana ne iyi geldigini düşünürsen onu yap garip ama işe yarıyormuş
Bi kaç kere bana dda oldu ama geçti hemen sadece bugün baya yoruldum herhalde karnim. Sertlesti bayaValla ben ağrıyı sızıyı geçtim de bebeğin çok aşağıda oynaması çok rahatsız ediyortam bikini çizgisi hizasında bi hareketlilik var resmen ittiriyor, yürürken filan zorlanıyorum.
Sağol canm aynen bildiğim için şimdiden bitsin diye uğraşıyorum zatenOoo maşallah ne hamaratsın. Bu rahat hareket edebildiğin son günler olabilir bebiş aşağı inince ayakta durmak yürümek filan çok zorlaşıyor o yüzden halletmen iyi olmuş. Artık yat dinlen
Gunaydin kizlarrr. Dun gece ne guzel uyumusum esim ilgilendi bebeklerle saat 10 11 gibi bi yattim kalktigim da sabah 5 olmustu. nasil doyurduysa veletleri mamalarini bile iciremedim istemediler hemen geri yattim. Bunlar bende durmuyo uyumuyo buna kanaat getirdim
Maşallah maşallah eşine. Bebeklerin dilinden anlıyor demekkiGunaydin kizlarrr. Dun gece ne guzel uyumusum esim ilgilendi bebeklerle saat 10 11 gibi bi yattim kalktigim da sabah 5 olmustu. nasil doyurduysa veletleri mamalarini bile iciremedim istemediler hemen geri yattim. Bunlar bende durmuyo uyumuyo buna kanaat getirdim
Ayni canim benim kizin bogaziyla pek derdi yok ama oglan 2 saatte bir doymak istiyo. Esim sagolsun ilgilenmese uyuyamazdim gece 2 yi geciyomus uyudugunda yazik pazar pazar bi de ustune calismaya gittiKız maşallah diyelim benimkide sabaha kadar 4 kere kalkıyor 4 saat uyumuştu geçen gün bidaha öyle uyumadı 2 saatte bir kalkıyor hala bakalım gece uykumz ne zaman uzayacak.
Cok guzel anlar cok guzel de gaz cikarttirir cocuklara. Ben 2 saat cebellesirim gaz cikarsinlar diye oysa esimin cocuklari tutmasi yetiyo. Hatta dalga gecer babanizin kucagini mi bekliyosun doldurmak icin diyeMaşallah maşallah eşine. Bebeklerin dilinden anlıyor demekki