İnşallah canm dogrudur bende biraz bayram temizliğinde yoruldum aceba ondan mi.şişkinlik başladı o da bi soru işareti dinleniyorum artk vlla yapmıyorum birsey bakalm.bakalm bu perşembe tekrar kontrolüm var doktor ne dicek doğum icinSıkıntı olmadan atlatırız inşallah bu haftaları... Bende de ayakta şişlik başladı. Bi de ben işi henüz bırakmadım. Fazla ayakta kalıyorum sanırım... Allah yardımcımız olsun
Normal canım, bende de oluyordu. Özellikle sol taraftaMaşallahcanım Allah analı babalı büyütsün :)
Ayağının altını bırak gıdıklamayı cimcikliyorum neredeyse ama yinede bana mısın demiyor kendi kendine uyanırsa ancak o zaman biraz cekiyor memeyi ama kendi kendine de uyanması biraz uzun zaman sürüyor Mastit ne oluyor bu arada olmuş olabilir mi ki çünkü gögüslerimden kendiliğinden süt akıyor o mu acaba mastitSağmaya devam et aman dikkat et mastit olma. Ben de benzer seyler yasadim goguslerim de süt doluydu.agridan oluyodum.cok yaniyodu.atesim cikiyordu.bol bol emzurmeye calis.ayaginin altini gidikla olmadi bezini aç biraz cik soguk islak mendil deyince uyaniyorlar.emzirmek sadece bebek icin degil anne icinde gerekli
Sen yinede bebegi uyandırmaya çalış. İlk hafta öyle oluyor genelde. Sağada bilirsin. Sarılık da olabilir emmezse. Arkadaşın dedigi gibi poposunu acınca uyanıyorlarKızlar bebeğim bir türlü memeyi tutmuyor ne yaptıysam tutturamadım sürekli uyuyor hiç uyanmıyor uyandığımda memeye koyunca tekrar uyuyor göğüslerimde süt doldu cok sertleşti cok agrıyor poppayla cekiyorum süt geliyor ama göğsüm hiç rahatlamıyor ağlamaktan cok kötü oldum ne yapcam şaşırdım bi fikri olan varmı
Uyanıyor uyanmasına ama memeye koyar koymaz uyuyor ne yapacağımı şaşırdım az önce uyanmıştı kendisi az biraz emdi şimdi yine uyuduSen yinede bebegi uyandırmaya çalış. İlk hafta öyle oluyor genelde. Sağada bilirsin. Sarılık da olabilir emmezse. Arkadaşın dedigi gibi poposunu acınca uyanıyorlar
Yeni dogduklarında hepsi öyle canım. Hepimiz yaşadık. Gün geçtikçe düzene girecek, korkma. 5 dakika da göğsünü boşaltcak. :) şimdi küçük ve dış dünyaya alışmaya çalışıyor. Eger olmazsa hastanede göğsü boşaltıyorlar. Duramazsan gitUyanıyor uyanmasına ama memeye koyar koymaz uyuyor ne yapacağımı şaşırdım az önce uyanmıştı kendisi az biraz emdi şimdi yine uyudu
Hastanede boşalttıklarını bilmiyordum akşam cok kötüydüm ağlamaktan eşim gidelim hastahaneye dedi ben birsey yapmazlar diye gitmemiştimYeni dogduklarında hepsi öyle canım. Hepimiz yaşadık. Gün geçtikçe düzene girecek, korkma. 5 dakika da göğsünü boşaltcak. :) şimdi küçük ve dış dünyaya alışmaya çalışıyor. Eger olmazsa hastanede göğsü boşaltıyorlar. Duramazsan git
Gecmiş olsun canımKızlar doktordan çıktık kolik dedi relactaz başladı
Benim kızım da pzt den beri (38 günlükten beri) 1 haftadır tüm gün uyumadı resmen sadece geceleri uyudu senin benim gibi emzirme yastıgında uyuyakalıyor yatagına yatırınca uyanıyor ancak kucakta gezdirirsen yarım saat filan daha uyuyordu. 2 gundur yeni yeni uyutmaya başladık gündüz onda da sürekli pışpşlıyoruz maffolduk noldu cocuga anlamadıkKızlar sinirlerm bozuldu artık ağlıyorum vallahiuyumuyor ilk defa bu kadar süre uykusuz kaldı ben kendimi geçtim artık çocuk perişan oldu gözlerinden uyku akıyor ama uyumuyor öğlenden beri toplasanz 10 dk 20 dk 30 dk ve 40 dklik 4 uyku uyuduk nasıl dayanıyor ben mi beceremiyorum bu işi kafayı yiyecm kendimi çok yetersiz hissetmeye başladım ne yapacağımı bilmiyorum artık annemdeym oda bişey yapamadı ikimzde uyutamadk emmek istiyor emdikce tabiki kusuyor hiç uyuyamayack gibi geliyor
tebrik ederim canımKızlar ben Doğum yaptım kzım sabredemedi bu sabah 5.30 da suyum geldi saat 8 de sezeryana alındım 2350 grdogdu şükür ki bebeğim küveze girmedi yanımda cok güzel bir duygu darısı tüm bekleyenlerin basına insallah
Görümcem de öyle olmuştu, hastaneye gitti çektiler sütü. Rahatladı.Hastanede boşalttıklarını bilmiyordum akşam cok kötüydüm ağlamaktan eşim gidelim hastahaneye dedi ben birsey yapmazlar diye gitmemiştim
Cok sagol sabah gidip çektireyim bari çünkü artık tas gbi oldu şiştikçe sisiyor sankiGörümcem de öyle olmuştu, hastaneye gitti çektiler sütü. Rahatladı.
Mastit bu arada göğüs kanalı tıkanıklığı oluyor. Göğsünün boşaltılması lazım. Ağrı çekme boşuna
Süt üretimi oluyor. Doluyor, bebek tam ememeyince sertleşiyor. Agrı yapıyor, önümüzdeki günlerde geçecek, dert etme sen. Bebek işi kavrayınca süt falan bırakmayacak zaten :)Cok sagol sabah gidip çektireyim bari çünkü artık tas gbi oldu şiştikçe sisiyor sanki
Ayyy insallah ya o günleri dört gözle bekliyorum ne zaman rahat emicekte bıraz kilo alacak diye bakıyorum çünkü kilo kaybetmemesi gerekiyor mus yoksa en kötü ihtimal yoğun bakıma kadar alabilinirmiş haftası küçük olduğu icinSüt üretimi oluyor. Doluyor, bebek tam ememeyince sertleşiyor. Agrı yapıyor, önümüzdeki günlerde geçecek, dert etme sen. Bebek işi kavrayınca süt falan bırakmayacak zaten :)
Canım gözün aydın öncelikle Allah'ım analı babalı büyütmek nasip etsn minik dogan bebeklerde genelde oluyor bu ememiyolar benim emselerde iyi bosaltamiyolar zaten ben evde sagmistm çok acı veren bı ağrı ağlatmışti beni bı tarafında tıkanıklık oldu hatta ebe anlatmisti nasıl emzirmme gerektiğini düzeldi evde şükür uyandr mutlaka canım biliyorum çok zor ama her yolu dene sonra zaten uyumuyolar doğru düzgün göğsünü mutlaka bosalttr emzirirkende sert ağrıyan kızarmış yer varsa oraya sabit basi uygula ben oykry açmıştm tıkalı kanalı.Kızlar bebeğim bir türlü memeyi tutmuyor ne yaptıysam tutturamadım sürekli uyuyor hiç uyanmıyor uyandığımda memeye koyunca tekrar uyuyor göğüslerimde süt doldu cok sertleşti cok agrıyor poppayla cekiyorum süt geliyor ama göğsüm hiç rahatlamıyor ağlamaktan cok kötü oldum ne yapcam şaşırdım bi fikri olan varmı
Sütünü emmezse Siringayla ver ya da kaşıkla bı damla bile fayda ona kilosu için büyüdükçe zaten rahat emecek inşaallah annesiAyyy insallah ya o günleri dört gözle bekliyorum ne zaman rahat emicekte bıraz kilo alacak diye bakıyorum çünkü kilo kaybetmemesi gerekiyor mus yoksa en kötü ihtimal yoğun bakıma kadar alabilinirmiş haftası küçük olduğu icin
Cok sağol canım dünden beri agrıdan bende sürekli ağlıyorum her yolu deniyorum uyansın diye topuklarını sıkıyorum yinede uyanmıyor saatlerce uyuyor sonra arada kendi kendine uyanıyor o zaman emerse biraz emiyor sadece onun dışında evde sagıp biberonla veriyorum sütümü sanki benimde damarlar tıkanmış gbi hissediyorum çünkü dügüm dügüm olmuş az önce hastahaneye gittim biraz boşalır rahatlarım diye ama aynı hemsire sıcak duş al sıcak havlu koy yavaş yavaş inecek dedi insallah fazla uzun sürmez bu süreç nasıl dayanıcam bilmiyorum göğüslerimden ameliyat yaramı bile unuttumCanım gözün aydın öncelikle Allah'ım analı babalı büyütmek nasip etsn minik dogan bebeklerde genelde oluyor bu ememiyolar benim emselerde iyi bosaltamiyolar zaten ben evde sagmistm çok acı veren bı ağrı ağlatmışti beni bı tarafında tıkanıklık oldu hatta ebe anlatmisti nasıl emzirmme gerektiğini düzeldi evde şükür uyandr mutlaka canım biliyorum çok zor ama her yolu dene sonra zaten uyumuyolar doğru düzgün göğsünü mutlaka bosalttr emzirirkende sert ağrıyan kızarmış yer varsa oraya sabit basi uygula ben oykry açmıştm tıkalı kanalı.
Benim dediğimide uygula canım ben öyle rahatladm bebek tıkalı kanalı çekiyor öyle yapınca nette bı videoda izlemistm bende daha minik canım inşallah daha kolay uyanacak zamanla sütünü Verde şu aşamada nasıl olursa kendide sağ artk duş al bol bol geçer inşallah 1 2 güneCok sağol canım dünden beri agrıdan bende sürekli ağlıyorum her yolu deniyorum uyansın diye topuklarını sıkıyorum yinede uyanmıyor saatlerce uyuyor sonra arada kendi kendine uyanıyor o zaman emerse biraz emiyor sadece onun dışında evde sagıp biberonla veriyorum sütümü sanki benimde damarlar tıkanmış gbi hissediyorum çünkü dügüm dügüm olmuş az önce hastahaneye gittim biraz boşalır rahatlarım diye ama aynı hemsire sıcak duş al sıcak havlu koy yavaş yavaş inecek dedi insallah fazla uzun sürmez bu süreç nasıl dayanıcam bilmiyorum göğüslerimden ameliyat yaramı bile unuttum
Uyguluycam canım insallah işe yararBenim dediğimide uygula canım ben öyle rahatladm bebek tıkalı kanalı çekiyor öyle yapınca nette bı videoda izlemistm bende daha minik canım inşallah daha kolay uyanacak zamanla sütünü Verde şu aşamada nasıl olursa kendide sağ artk duş al bol bol geçer inşallah 1 2 güne
Kızlar bebeğim bir türlü memeyi tutmuyor ne yaptıysam tutturamadım sürekli uyuyor hiç uyanmıyor uyandığımda memeye koyunca tekrar uyuyor göğüslerimde süt doldu cok sertleşti cok agrıyor poppayla cekiyorum süt geliyor ama göğsüm hiç rahatlamıyor ağlamaktan cok kötü oldum ne yapcam şaşırdım bi fikri olan varmı
Sıcak duş sonrası sag canım bebege içirCok sağol canım dünden beri agrıdan bende sürekli ağlıyorum her yolu deniyorum uyansın diye topuklarını sıkıyorum yinede uyanmıyor saatlerce uyuyor sonra arada kendi kendine uyanıyor o zaman emerse biraz emiyor sadece onun dışında evde sagıp biberonla veriyorum sütümü sanki benimde damarlar tıkanmış gbi hissediyorum çünkü dügüm dügüm olmuş az önce hastahaneye gittim biraz boşalır rahatlarım diye ama aynı hemsire sıcak duş al sıcak havlu koy yavaş yavaş inecek dedi insallah fazla uzun sürmez bu süreç nasıl dayanıcam bilmiyorum göğüslerimden ameliyat yaramı bile unuttum