Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin onda sonraki süreçte güç kuvvet versin kuzularına inşallahHafta m 30+3bugün doğuma giriyoruz Allah ın izniyle tek yumurta ikizleri m. Dua eder misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin onda sonraki süreçte güç kuvvet versin kuzularına inşallahHafta m 30+3bugün doğuma giriyoruz Allah ın izniyle tek yumurta ikizleri m. Dua eder misiniz
İnşallah sen de bebişlerde sağ salim çıkarsınız canım şimdiden hayırlı olsun, bebeklerin ömürlü olsunHafta m 30+3bugün doğuma giriyoruz Allah ın izniyle tek yumurta ikizleri m. Dua eder misiniz
Spinal ve epidural arasındaki fark ne oluyor canım? Belden aşağı uyuşsun istersen ikisini birden mi yapıyorlar?Tercih bir sorun yoksa sana kalmış. Ben kendim tercih ettim. 2 dogumum da spinal oldu :)
Canım ben kombine oldum sana anlatayım istersen spinalde belden aşağısıni uyuştuyorlar epidural ise yine belden bı iğne ile katater takılıyor bı ilaç var sen doğumdan sonra yanına bı makina veriyolar küçük bişey ona basıp doz doz ilaç gönderiyorsun belden aşağıya böylece normal ağrı kesici yerine sadece belden aşağına ağrı kesici etkisi veriliyor doğumdan sonrası için epidural aslnda iyi bı uzmanın yapması gerekir ama daha önce çok kez yapmia birisi.Spinal ve epidural arasındaki fark ne oluyor canım? Belden aşağı uyuşsun istersen ikisini birden mi yapıyorlar?
Daha önce böbrek ameliyatı olmuştum belden aşağısı uyuşturulmuştu ama öyle basma etme vs yoktu demekki spinalmiş o. Doktorumla konuşacağım bugün bakalım ne tavsiye edicek. Doktorum hasta konforunu da gözeten biri, boşu boşuna ağrı çektirmeye ne gerek var bu kadar imkan varken der hep.Canım ben kombine oldum sana anlatayım istersen spinalde belden aşağısıni uyuştuyorlar epidural ise yine belden bı iğne ile katater takılıyor bı ilaç var sen doğumdan sonra yanına bı makina veriyolar küçük bişey ona basıp doz doz ilaç gönderiyorsun belden aşağıya böylece normal ağrı kesici yerine sadece belden aşağına ağrı kesici etkisi veriliyor doğumdan sonrası için epidural aslnda iyi bı uzmanın yapması gerekir ama daha önce çok kez yapmia birisi.
O zaman kombine önerebilir sonrasnda çok konforluydu fotoğraf çekiminde falan insanın ağrısı varken gülmek ne mümkünDaha önce böbrek ameliyatı olmuştum belden aşağısı uyuşturulmuştu ama öyle basma etme vs yoktu demekki spinalmiş o. Doktorumla konuşacağım bugün bakalım ne tavsiye edicek. Doktorum hasta konforunu da gözeten biri, boşu boşuna ağrı çektirmeye ne gerek var bu kadar imkan varken der hep.
canım inşallahh sağlıkla çıkarsınız.. güzel haberlerini bekliyoruz.Hafta m 30+3bugün doğuma giriyoruz Allah ın izniyle tek yumurta ikizleri m. Dua eder misiniz
Etmez miyiz Allah sağlıklı doğum nasip etsin..Hafta m 30+3bugün doğuma giriyoruz Allah ın izniyle tek yumurta ikizleri m. Dua eder misiniz
Allah acil şifa versin canımKızlar bugun kızımı hastaneye yatırdık sarılığı yukselmiş baya 19 olmuş hala emmiyor ne ışık tedavisi uygulanıyor yapacağımı bilmiyorum onu orda görmek beni cok üzüyor bebeğim ağlıyor ama her aglayınca alma diyorlar ağlamakta istemiyorum güçlü olmak istiyorum ama onu öyle görünce dayanamıyorum cok moralim bozuk
Çok geçmiş olsun canım. Erken dogdugu için ve beslenemediği için olmuştur. Bizimkiler de zamanında dogmasına ragmen sarılık oldu. İlk oglumda 16 ya çıkmıştı. Geçer, sen gönlünü ferah tut. Saglıkla cabucak iyileşir inşallahKızlar bugun kızımı hastaneye yatırdık sarılığı yukselmiş baya 19 olmuş hala emmiyor ne ışık tedavisi uygulanıyor yapacağımı bilmiyorum onu orda görmek beni cok üzüyor bebeğim ağlıyor ama her aglayınca alma diyorlar ağlamakta istemiyorum güçlü olmak istiyorum ama onu öyle görünce dayanamıyorum cok moralim bozuk
Epidural hakkında bilgim yok. Spinal belden aşağı uyuşuyor. İlk dogumum da agrım olmamıştı. Bundada sadece omuz agrısı çektim 3 4 günSpinal ve epidural arasındaki fark ne oluyor canım? Belden aşağı uyuşsun istersen ikisini birden mi yapıyorlar?
İnsallahh canım insallahh biran önce toparlanır evimize dönerizÇok geçmiş olsun canım. Erken dogdugu için ve beslenemediği için olmuştur. Bizimkiler de zamanında dogmasına ragmen sarılık oldu. İlk oglumda 16 ya çıkmıştı. Geçer, sen gönlünü ferah tut. Saglıkla cabucak iyileşir inşallah
Evet cnm benim de kombine olacakmış doktorum bana kalsa tek epidural da yeterli ama seçtiğimiz hastane hem spinal hem epidural yapıyor dedi. Bak sen böyle deyince içim rahatladıO zaman kombine önerebilir sonrasnda çok konforluydu fotoğraf çekiminde falan insanın ağrısı varken gülmek ne mümkün
Canım benim bebeğinde suyu çık azalmış bu hafta alacaklar 37yi doldura diyordum ama bekleyemicez herhalde. Sen hindistan cevizini nasıl uyguladın nerden duydun?Kızlar elhamdulillah bebegimin suyu 600 ml.iken 700 ml olmuş bu hafta bende bunu Hindistan cevizi ve suyuna bağlıyorm gerçekten çok işe yaradı inşallah 39u görürüm
Benim kombine olacak gibi. Doktorum zaten epidural yanlısı, seçtiğimiz hastane ikisini birlikte yapıyormuş. İnşallah sıkıntısız geçer benim deShinSeGi epiduralin giriş yeri kalın oluyormuş o sebeple iyi bir anestesi uzmanı eli gerek
Taburcudan sonra bel agrısı ve bagırsak problemi yasayan olabiliyormuş
Ben sadece spinal yaptırdım sanırım 3 defa agrı kesici serum istedim. Bana verilen serumlar bebegi etkilemesin diye çok kuvvetli degildi agrının % 60 ını alıp % 40 ını bırakıyodu misal
Kadın dogum doktorun ve anestesi uzmanı aynı öneride bulunuyorsa onu secmen en guzeli gibi
Yaptıkları işlem sonrası hasta hangi işlemde rahat gözlemlemişlerdir
Çok geçmiş olsun canım, yeğenim de sarılıktan ötürü bi kaç gün hastanede yatmıştı ama çabuk toparlamıştı. Senim bebiş de çabuk toparlar inşallahKızlar bugun kızımı hastaneye yatırdık sarılığı yukselmiş baya 19 olmuş hala emmiyor ne ışık tedavisi uygulanıyor yapacağımı bilmiyorum onu orda görmek beni cok üzüyor bebeğim ağlıyor ama her aglayınca alma diyorlar ağlamakta istemiyorum güçlü olmak istiyorum ama onu öyle görünce dayanamıyorum cok moralim bozuk