2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kızlar ben Doğum yaptım kzım sabredemedi bu sabah 5.30 da suyum geldi saat 8 de sezeryana alındım 2350 grdogdu şükür ki bebeğim küveze girmedi yanımda cok güzel bir duygu darısı tüm bekleyenlerin basına insallah
Oyy maşallah, bu bebeler hep aceleci davranıyorlar. Sende saglıkla kavuşmuşsun çok şükür. Gözünüz aydın, rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun canım. 😍

Kızlar ben Doğum yaptım kzım sabredemedi bu sabah 5.30 da suyum geldi saat 8 de sezeryana alındım 2350 grdogdu şükür ki bebeğim küveze girmedi yanımda cok güzel bir duygu darısı tüm bekleyenlerin basına insallah
Ayy canimmmm hayırlı olsun maşallah bayrama denk geldi ne kadar güzel darısı benim bebise Sabretsin az C A N O C A N O dediğin gibi sabırsız bu bebeler 😂

Ayy canimmmm hayırlı olsun maşallah bayrama denk geldi ne kadar güzel darısı benim bebise Sabretsin az C A N O C A N O dediğin gibi sabırsız bu bebeler 😂
Benim oglanda sabaha karşı 5 bucuk da dogmuştu. Aklıma o geldi. Darısı sana ve tum evladını kucagına almayı bekleyen arkadaşlara. Saglıkla kucagınıza alın inşallah :)

Ayy maşallah ya. Kuveze girmemesine ayrıca sevindim. Ne güzel bayram hediyen geldi 😍 Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Darısı başıma ama 36yı doldurduktan sonra 😅 Senin rahim ağzında kısaltma vs var mıydı

Oyy maşallah, bu bebeler hep aceleci davranıyorlar. Sende saglıkla kavuşmuşsun çok şükür. Gözünüz aydın, rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun canım. 😍
amin canım allah razı olsun
cok sağol canım allah razı olsun
Ayy maşallah ya. Kuveze girmemesine ayrıca sevindim. Ne güzel bayram hediyen geldi 😍 Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Darısı başıma ama 36yı doldurduktan sonra 😅 Senin rahim ağzında kısaltma vs var mıydı
Cok sagol canım evet kısalma vardı

Allah a şükür her şey için ama bende işler her açıdan kötü gitmeye başladı...
2 kontroldür bebeklerin su fazlalığı vardı.. Endol kullandım, sularını azaltma ve kasılmalarımı engellemek için,, salı ilaç bitti kontrole gittim. Malesef suları hala fazla dedi doktor... Cumartesi tekrar gel dedi yani bugün...
Ve ikizden ikize kan tranfizyonu başlamış. Şuan 29+5im.bir yavrumun suyu azalmış 1.173 gr da kalmış.. Hafta olarak 28+5 görünüyor muş... Diğer yavrumun suyu çoğalmış 1.400 gr 30 hafta ile uyumlu.. Salı günü ikici doz ciğer geliştiricilerim vurulacak...
Doğumum rahim ağzı kısalığımdan değil kan tranfizyonu dolayısı ile daha da erken olacak...
Öncelik suyu azalanın içinde bulunduğu su ona yetene kadar durdurmak. Diğeri bu sırada gelişimine devam edecek.. Suyu sıkıntıya girince doğum gerçekleşecek.. Önde giden ve geriden gelenin küvez süreci bu durumda farklılık gösterecek.. Tek yumurta ikizleri nin tüm riskleri yaşadım malesef. Allah yardımcım olsun.
@Hulyaylmzalp canım sende buradan okursun son durumu mu fırsat bulup girebilirsen..
Canım benim yaa Rabbim şifa versin evlatlarına inşallah Allahın izni ile herşeu yoluna girecek iyi düşünelim hep dua edelim en azından aşırı riskli haftalrı geçtiler doktorum 28 i görelim korkumuz azalacak dedi sen nasipse geçmişsin havuç suyu içsen faydası olur mu bebeğim suyunu artırıyomuş

Kızlar Morasigi Morasigi da yok ne zamandır. İkiz anneleri çok yorgun heralde
Selam tatlim valla ikiz cok bska bi dunya birde sakin kolay bebekler degil zorlar🙄 gaz anlamnda kolkler. Kucuk dogan kizim suan tam bir kolik bebek saatlerxce agliyo delrmscesine saknlstrmek cok zor oluyo😑 wc gtmeye dus almaya vakt yok yanmda cok insnda yok. Ya annem ya esim oluyo arti bi kisi lazim ki dinlenesn yetisesin🙄 bunalmdaym resmen bu aralar😁 aklima geliyorsnz dertlesmek konsmak super gelckde ona vaktm yok😁 anca iksini uyuttuk uyimadn bi bakaym dedim kendime ayrck vaktm kalmiyo pek esim de gece ay8lamiyo ben tek basima😑 allaha sukur sagliklilar 2 aylik oldular cok tatlilar🙏 hepinize selam olsn guzel anneler guzel yoldaslar

Hayırlı bayramlar arkadaslar🐏🐏🐏
Masallah canım ne mutlu🧿🧿 ben hastaneden çıktım sürekli yatıyorum annemlerdeyim sürekli dua ediyorum en azından 28haftayı doldursunlar diye bugün daha 25haftslık oldular hamdolsun. İğne ilaç idare ediyorum sürekli yatarak bakalım
Evet canım 28. İ dolduruncs risk azalıyormuş biraz daha Allahın izni ile vakti zamanı gelimce doğacaklar bol bol dinlen güzel beslen ve su içç bolca canım🤲🏻

Canım benim yaa Rabbim şifa versin evlatlarına inşallah Allahın izni ile herşeu yoluna girecek iyi düşünelim hep dua edelim en azından aşırı riskli haftalrı geçtiler doktorum 28 i görelim korkumuz azalacak dedi sen nasipse geçmişsin havuç suyu içsen faydası olur mu bebeğim suyunu artırıyomuş
Amin 🤲🏻 Allah ım hepimizin şifacısı olsun. Canım benim ikizler tek plesantadan besleniyorlarlar geçen haftalar 2 sinin suyu fazla idi son hafta birinin azaldı birinin çoğaldı. Havuç suyu vs. İçsem yada şekerli şeyleri fazla kaçırsam fazla suyu olanıda riske atmak istemem. Az daha aynı şekilde devam etseler suyu fazla olan normal kilosuna gelse,suyu az olanda sıvsı bitmese, doğum olur ve biri girebilir küveze belki diye düşünüyoruz, yeterki hayati tehlikesi olmasın ikisininde 🤲🏻

Kızlar benm bun hafta vajinada ağırlık ağrı hissediyorum ozllikle uykudan kalkınca çok agrim oluyir normal mi bu haftalarda aceba
Bende de oluyor aynısı... özellikle bi tarafta çok yattıysam daha fazla oluyor. Büyüyorlar artık ve son aylar normaldir diye düşünüyorum çünkü uzun sürmüyor benim ağrı hissim

Bende de oluyor aynısı... özellikle bi tarafta çok yattıysam daha fazla oluyor. Büyüyorlar artık ve son aylar normaldir diye düşünüyorum çünkü uzun sürmüyor benim ağrı hissim
Valla bilmiyorum canm korkmuyor değilim böyle olunca uykudan kalkiyorum ayağa aniden bi ağırlık hop oraya yürürken kasiklarimdada ağrı oluyor.. bide bu hafta el bilek ayaklarda şişlik başladı bende

Selam tatlim valla ikiz cok bska bi dunya birde sakin kolay bebekler degil zorlar🙄 gaz anlamnda kolkler. Kucuk dogan kizim suan tam bir kolik bebek saatlerxce agliyo delrmscesine saknlstrmek cok zor oluyo😑 wc gtmeye dus almaya vakt yok yanmda cok insnda yok. Ya annem ya esim oluyo arti bi kisi lazim ki dinlenesn yetisesin🙄 bunalmdaym resmen bu aralar😁 aklima geliyorsnz dertlesmek konsmak super gelckde ona vaktm yok😁 anca iksini uyuttuk uyimadn bi bakaym dedim kendime ayrck vaktm kalmiyo pek esim de gece ay8lamiyo ben tek basima😑 allaha sukur sagliklilar 2 aylik oldular cok tatlilar🙏 hepinize selam olsn guzel anneler guzel yoldaslar
Canım Allah yardmcn olsun bı taneye bile destek lazım dinlenmk için ikitane daha zor lakin içimizdeki o uçsuz bucaksız sevgi herşeyden daha fazla Allah kolaylık versin canım güç versin 🙏

Valla bilmiyorum canm korkmuyor değilim böyle olunca uykudan kalkiyorum ayağa aniden bi ağırlık hop oraya yürürken kasiklarimdada ağrı oluyor.. bide bu hafta el bilek ayaklarda şişlik başladı bende
Sıkıntı olmadan atlatırız inşallah bu haftaları... Bende de ayakta şişlik başladı. Bi de ben işi henüz bırakmadım. Fazla ayakta kalıyorum sanırım... Allah yardımcımız olsun

Kızlar bebeğim bir türlü memeyi tutmuyor ne yaptıysam tutturamadım sürekli uyuyor hiç uyanmıyor uyandığımda memeye koyunca tekrar uyuyor göğüslerimde süt doldu cok sertleşti cok agrıyor poppayla cekiyorum süt geliyor ama göğsüm hiç rahatlamıyor ağlamaktan cok kötü oldum ne yapcam şaşırdım bi fikri olan varmı

Sağmaya devam et aman dikkat et mastit olma. Ben de benzer seyler yasadim goguslerim de süt doluydu.agridan oluyodum.cok yaniyodu.atesim cikiyordu.bol bol emzurmeye calis.ayaginin altini gidikla olmadi bezini aç biraz cik soguk islak mendil deyince uyaniyorlar.emzirmek sadece bebek icin degil anne icinde gerekli

X