Arkadaşlar merhaba.bayadır yazmıyordum ama bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.yarın Allah nasip ederse 32.hafta olacak.1 haftadır karnımda çok fazla sertleşme,bebeğin kendini toplaması sorunu oluyordu.doktorum 3dk 1 olursa mutlaka söyle dedi ve sancı da eşlik ederse önemli demişti.şükür ki sancı yok.ama günde 10 a kadar normalse bu,daha çok hissediyordum.kendi doktorum uzakta.başka doktora gittim.nstye bağlattı,sancı yok.ama idrara sıkışık rahimağzına baktı 31 mm sınır kabul ediyorum hafif açılma oluyor vs birşeyler söyledi,ultrason fotosu verdi.kendi doktoruma attım bunu.dedim bana progestan verdi.ne yapmalıyım.o da rahimağzı kapalı fakat konikleşme başlamış,magnezyuma devam.bir de adalat chrone başla günde 2.bir sonraki kontrolümüze kadar endişelenme dedi.bu adalat ı hep görüyordum kullananları da yan etkisi oluyor mu? Korkmaya başladım erken doğumdan da.kaç gündür pek iş yapmamaya çalışıyorum ama yanımda kimse de yok mecbur ufak tefek iş yapılıyor.bayram sonu kontrolüm var bir sorun olmaz değil mi o zamana kadar?