- 16 Kasım 2017
- 2.937
- 6.169
- 42
Yok kilo alıyor diye mama vermiyorumMama veriyormusun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kilo alıyor diye mama vermiyorumMama veriyormusun?
En büyük problem gaz sancılarıSizin bebişler le ilgili sıkıntıları okudukça gözüm korkmaya başlıyor
Bu sabah ağladım artık. Emzirdim üstümü değişmek için 10sn yastığa dik koydum arkamı dönmemle kusması bir oldu. 1 metre öteye fışkırttı ve en az 30cm çapında her yer kirlendi. Çok moralim bozuk çocuğumda kusmalardan reflü kalıcı olacakEn büyük problem gaz sancıları
Ayyy kıyamam yaaa kusmuk temizlemek de zor, kokusu kolay kolay çıkmıyorBu sabah ağladım artık. Emzirdim üstümü değişmek için 10sn yastığa dik koydum arkamı dönmemle kusması bir oldu. 1 metre öteye fışkırttı ve en az 30cm çapında her yer kirlendi. Çok moralim bozuk çocuğumda kusmalardan reflü kalıcı olacak
Emdi emmedi, uyudu uyumadı, gaz - ağrısı, kusması bol bol problemEn büyük problem gaz sancıları
seni anlıyorum canım. 4 senedir kusmukla uğraşıyorum ne yazık ki. Çamaşır yıkaması, evin batması. Tekrar beslemek, ek gıdaya geçince de ayrı bir sıkıntı. İnşallah düzelir büyümedenBu sabah ağladım artık. Emzirdim üstümü değişmek için 10sn yastığa dik koydum arkamı dönmemle kusması bir oldu. 1 metre öteye fışkırttı ve en az 30cm çapında her yer kirlendi. Çok moralim bozuk çocuğumda kusmalardan reflü kalıcı olacak
İnşaallah senin bebiş sorunsuz bir bebek olur :)Emdi emmedi, uyudu uyumadı, gaz - ağrısı, kusması bol bol problem
İnşallah yaaa... Çok zor hamile kaldım (3 aşılama, 5 tüp bebek sonunda), hamileliğim de sıkıntılı geçiyor, bari bebişim kolay bi bebek olsa hepinize de kolaylıklar diliyorumseni anlıyorum canım. 4 senedir kusmukla uğraşıyorum ne yazık ki. Çamaşır yıkaması, evin batması. Tekrar beslemek, ek gıdaya geçince de ayrı bir sıkıntı. İnşallah düzelir büyümeden
İnşaallah senin bebiş sorunsuz bir bebek olur :)
Çok zor gerçekten, o kadar tedavi ve sıkıntısının mükafatını alırsın inşallah. Saglıkla kucagına al sende, aramıza katıl :)İnşallah yaaa... Çok zor hamile kaldım (3 aşılama, 5 tüp bebek sonunda), hamileliğim de sıkıntılı geçiyor, bari bebişim kolay bi bebek olsa hepinize de kolaylıklar diliyorum
İlk ay içinde cocuk doktoru 1 hafta ara ile cagırarak kızımın kilo kontrolü yaptı. Ancak o şekilde süt yeterli mi anlasılır bence diger insanların yorumlarına bakma hiçkızlar merhaba
benim sütüm az sanki ya bebisim en son salı muayene oldu hala doğum kilosundaydı
muayene eden hoca ancak kilo alır dedi ama ben endiseliyim sarılıgıda var ama 10 günü geçtiği için sıkıntı olmaz dedi ama
ben bu cocuga nasıl kilo aldırıcam uzun uzunda emiyo ama yetmiyo demekki sütüm
süt artırıcı çay falanda içiyorum sizin önereceginiz bisey olur mu
mamada vermek istemiyorum
dün yenidoğan çekimi için fotografcıya gittik o kadında sürekli bu cocuk ac sütün az bence dedi durdu
sinir oldum kadına
Bixde oyle olmaz canimbitanesi tüp bebekle anca oldu zatenTabiki olur benim bı akrabam erken adet olmuştu bebeği 5 aylıkken ikinciye kaldı
Cnm cocuk doktoru bize de digustan sunnetli olabilir gibi bisey siyledi ama baska bir cicuk doktiru da 1 yasina kadar sunneti yaptirun dedi.napsam cocuk cerrahina gitsemmi bugun 37vgunkuguz. Bi de dil alti varSelam kızlar. Giremedim ne zamandır bir haftadır köydeyim annemlerde. Mete zor bir bebek oldu akşam vaktiyle başlayan çığlık çığlığa ağlamalar, emmek isteyip bir türlü ememiyor. Açlıkla iyice sinirleniyor Orkide_sever canım yenidoğan sünnetini mutlaka çocuk cerrahına yaptırmanı tavsiye ederim. Ben çok istedim ama yaptıramıyorum. Ömer yarım sünnetli doğmuştu 6ay 1,5 yaş arası bir operasyon geçirmesi gerekiyormuş. Operasyonda da sünnet derisi kullanılacak o yüzden beklemem lazım
Canim benim kizda kusmaya baslamisti doktor gecende bebelac reflu mamasini onerdi. Mamada degil aslinda anne sutune mamaya falan katiliyo. Kattigin icerigi koyulastiriyor boza kivamina geliyor. icinde laktoz yok keciboynuzu tozu falan varmis. masallah kizin istahi da acildi kusmasi asla olmadi doktoruna sor istersen refluye cevirmedenBu sabah ağladım artık. Emzirdim üstümü değişmek için 10sn yastığa dik koydum arkamı dönmemle kusması bir oldu. 1 metre öteye fışkırttı ve en az 30cm çapında her yer kirlendi. Çok moralim bozuk çocuğumda kusmalardan reflü kalıcı olacak
Gecmis olsun canim operasyon pipisi icin mi? Bayramda kuranini da okuttururum diyodum da kaldi maalesef sunnet isiSelam kızlar. Giremedim ne zamandır bir haftadır köydeyim annemlerde. Mete zor bir bebek oldu akşam vaktiyle başlayan çığlık çığlığa ağlamalar, emmek isteyip bir türlü ememiyor. Açlıkla iyice sinirleniyor Orkide_sever canım yenidoğan sünnetini mutlaka çocuk cerrahına yaptırmanı tavsiye ederim. Ben çok istedim ama yaptıramıyorum. Ömer yarım sünnetli doğmuştu 6ay 1,5 yaş arası bir operasyon geçirmesi gerekiyormuş. Operasyonda da sünnet derisi kullanılacak o yüzden beklemem lazım
Benimkide aynı durumda ilaç başlıyıcaz dedi doktorBu sabah ağladım artık. Emzirdim üstümü değişmek için 10sn yastığa dik koydum arkamı dönmemle kusması bir oldu. 1 metre öteye fışkırttı ve en az 30cm çapında her yer kirlendi. Çok moralim bozuk çocuğumda kusmalardan reflü kalıcı olacak
Canım slm benim kızımada reflü maması başladık kakası değişti daha çamur gibi yapıyor seninkinin nasılCanim benim kizda kusmaya baslamisti doktor gecende bebelac reflu mamasini onerdi. Mamada degil aslinda anne sutune mamaya falan katiliyo. Kattigin icerigi koyulastiriyor boza kivamina geliyor. icinde laktoz yok keciboynuzu tozu falan varmis. masallah kizin istahi da acildi kusmasi asla olmadi doktoruna sor istersen refluye cevirmeden
Geçen de beni ebe aradı kanaman bittiyse süt korumaz körün diyor dedim olmaz bu tedaviyle zor olduBixde oyle olmaz canimbitanesi tüp bebekle anca oldu zaten
kızlar keçi boynuzu tozunu yurt dışında doktorlar kusmalar için kullanıyor ben bunu duymuştm kilo içinde çok iyi kilo aldırıyormş ayrıca laiyka canım doktoruna sor keçi boynuzu tozu kusmalara çok iyi geliyor gerçekten.Canim benim kizda kusmaya baslamisti doktor gecende bebelac reflu mamasini onerdi. Mamada degil aslinda anne sutune mamaya falan katiliyo. Kattigin icerigi koyulastiriyor boza kivamina geliyor. icinde laktoz yok keciboynuzu tozu falan varmis. masallah kizin istahi da acildi kusmasi asla olmadi doktoruna sor istersen refluye cevirmeden
Cuma aksamdan beri veriyorum canim dun aksamdan beri 3 kere yapti normaldi bundan sonra degisir mi kakasi bilmiyorum ama genelde anne sutuyle vermeye ozen gosteriyorum ki kakasini etkilemesinCanım slm benim kızımada reflü maması başladık kakası değişti daha çamur gibi yapıyor seninkinin nasıl
Evet canim ben alparslana keciboynuzu pekmezi almistim istahi acilsin kilo alsin diye masallah 28 kilo oldu simitleri cikti cocugun insallah kizimda az toparlar. istahindaki acilmayi hemen farkettim cunki 3 saatten fazla durabiliyodu ve 60 ml bitirmiyodu bileGeçen de beni ebe aradı kanaman bittiyse süt korumaz körün diyor dedim olmaz bu tedaviyle zor oldu
kızlar keçi boynuzu tozunu yurt dışında doktorlar kusmalar için kullanıyor ben bunu duymuştm kilo içinde çok iyi kilo aldırıyormş ayrıca laiyka canım doktoruna sor keçi boynuzu tozu kusmalara çok iyi geliyor gerçekten.
Ben açıkçası normal bebek kakası nasıl onuda bilmiyorum anlamak istediğim hani normali nasıl oluyorCuma aksamdan beri veriyorum canim dun aksamdan beri 3 kere yapti normaldi bundan sonra degisir mi kakasi bilmiyorum ama genelde anne sutuyle vermeye ozen gosteriyorum ki kakasini etkilemesin