2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kizlar dun sabaha karsi dogurdumm minik acele etti. suyum geldi cumartesi gunu. Biraz kuvozde kalicakmis 2 kilo 20 gr🥰
Geçmiş olsun canım bende 35 haftalık doğurdum şuan 4130gr toparlıyorlar şükür 🙏

Günaydın hayırlı sabahlar
An itibariyle kaynanamlar gitti :21::KK70:
Oleyyyy 😁

Çok şükür 40 imz çıktı bugünleride gördük herkeslerin başına darısı kızlar bugünu de hayirlisyla atlatsaydik tmmdr 😂
Bende tüm ağlamalar gazlar 40la birlikte arttı sende olmaz inş

Kizlar dun sabaha karsi dogurdumm minik acele etti. suyum geldi cumartesi gunu. Biraz kuvozde kalicakmis 2 kilo 20 gr🥰
Gözün aydın canım umarım miniğin biran önce toparlar ve küvezden çıkar ay senle haftamız ayni doğum yaptığını okuyunca korktum benimde erken doğum riskim var doğum zamanı yaklaştıkça korkular başladı bende

Allah kavuştursun kuzum😆
dilin sürçtü galiba :KK70:
Gozunaydin 😅 kutlamayi nerde yapiyoruz
Sagol canım, buralar bizimdir, vur patlasın çal oynasın. Darısı diger gelinlerin başına :halay::halay::halay:
Gözün aydın canım 😊
Sagol canım 😍
Çok şükür 40 imz çıktı bugünleride gördük herkeslerin başına darısı kızlar bugünu de hayirlisyla atlatsaydik tmmdr 😂
Maşallah canım, büyüyüp okula gittiği günleri de görün. 😍

Oleyyyy 😁

Yuppii:KK73::KK73:

Ay maşallah. İyi olmasına sevindim. Umarım hemen toparlar kuvezden çıkar. Kuveze kilosu daha az diye mi aldılar canım yoksa ciğer gelişimi tamamlansın diye mi? Bende de erken doğum riski var da.
tesekkur ederimm.
Kilosu iyi dediler cnm yanina gonderebiliriz dediler basta ama solunum destegi almasi lazimmis biraz onun icin vermediler. Riskin varsa ciger gelistiriciyi vuraunlar bekletmesinler bari. Benimkini suyum gelince vurdular ikinciyi de 24 saat sonra dediler ilacla beklettiler ikinciyi vurundum 1,5 saat sonra geldi minik. 💕
Allah analı babalı büyütsün 🧿sağlıkla tez vakitte kucağına almayı nasip etsin. Kuvezde ne kadar kalırsa kalsın kendini üzmemeye çalış orda toparlayıp sana verecekler, sonucta haftasıda gayet iyi. Güzel sağlıklı günler sizinle olsun. 💕
amin canimm cok tesekkur ederim yok uzmuyorum onun icin faydali beklesin biraz da sutum gelse keske sagdim falan ama gelmedi. Ac kaliyo diye kiyamiyorumm. İlk 24 saat senden sut beklicez bisi vermicez dediler. Cikmadi yok. Bu gun taburcu olcam dus al gelir dediler inermis sut kanallara. Bos bos saginca da canimi cok yakti makina. Yara olcak diye korkuyorum.
Maşallah canım, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun.
Biran önce toparlar yavrucak, kavuşursunuz inşallah 😘
tesekkur ederim canimm amin insallahh 🥰
Masallah canim hayirli olsun bebisin. Tez zamanda saglikla ciksin insallah sende uykusuz gecelerin kadini ol 🤗
tesekkur ederim canim amin insallah dedigin gibi saglikla ciksin da uykusuz gecelerin kadini da olurumm 🙃😇
Gözünüz aydın. Saglikla büyütün inşallah. Tez vakitte toparlayip kuvezden çıkar da emme ve gaz muhabbetleri başlar:nazar: :dua: :halay:
tesekkur ederim canimm amin insallahh 🥰gaz cikartmalarina bayiliyorumm. Minik magandalarr 👶🏻😇😇

Oleyyyy 😁

tesekkur ederim canimm. Kavusalim bi de ben beslerim onu guzelcee 😍
Gözün aydın canım umarım miniğin biran önce toparlar ve küvezden çıkar ay senle haftamız ayni doğum yaptığını okuyunca korktum benimde erken doğum riskim var doğum zamanı yaklaştıkça korkular başladı bende
korkma canim bi sekilde oluveriyo. 35 haftadan sonra hic korkma artik kendi nefes alabiliyomus kilosu da iyi oluyomus. Bi hafta daha bekleseydi dayanamadi sipam. 👶🏻

Kizlar, tedavi sürecinizden biraz bahsedermisniz, misal hangi ilaclar kullandiniz dozu nekadardi yumurta toplanirken, kac yumurta olgun cikti kaci 5ci güne gitti ve transfer öncesi sonrasi ne gibi ilaclar kullandiniz? sizi basariya götüren tedavi nasildi ? hangi ilaclardi ? Prednol, Clexane, tetrodex (sanirim yanlis yazdim) Neupogen, Intralipid ilaclarini kullandinizmi? cevaplarsaniz cok sevinirim benim icin önemli, tesekürler

hamile olan arkadaslarima saglikla sihatla kucaklarina almayi diliyorum, hayirli evlatlarla dolsun kucaklarimiz, AMIN

Kizlar, tedavi sürecinizden biraz bahsedermisniz, misal hangi ilaclar kullandiniz dozu nekadardi yumurta toplanirken, kac yumurta olgun cikti kaci 5ci güne gitti ve transfer öncesi sonrasi ne gibi ilaclar kullandiniz? sizi basariya götüren tedavi nasildi ? hangi ilaclardi ? Prednol, Clexane, tetrodex (sanirim yanlis yazdim) Neupogen, Intralipid ilaclarini kullandinizmi? cevaplarsaniz cok sevinirim benim icin önemli, tesekürler

hamile olan arkadaslarima saglikla sihatla kucaklarina almayi diliyorum, hayirli evlatlarla dolsun kucaklarimiz, AMIN
Kan sulandırıcı clexane kullandım. 13 yumurta toplandı. Geriye 3 tane 5.gün embriyosu kaldı. 2 si transfer edildi, biri donduruldu.

Tedavi basında merional kullandım yumurta geliştirici

X