Gözün aydın canımGünaydın hayırlı sabahlar
An itibariyle kaynanamlar gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canımGünaydın hayırlı sabahlar
Geçmiş olsun canım bende 35 haftalık doğurdum şuan 4130gr toparlıyorlar şükürKizlar dun sabaha karsi dogurdumm minik acele etti. suyum geldi cumartesi gunu. Biraz kuvozde kalicakmis 2 kilo 20 gr
OleyyyyGünaydın hayırlı sabahlar
Bende tüm ağlamalar gazlar 40la birlikte arttı sende olmaz inşÇok şükür 40 imz çıktı bugünleride gördük herkeslerin başına darısı kızlar bugünu de hayirlisyla atlatsaydik tmmdr
Aaayy hayirli olsun darisi bizlere de insallah. Bayramin 3.gunune denk geliyo bizim kirkimizz tamda dogum gunumÇok şükür 40 imz çıktı bugünleride gördük herkeslerin başına darısı kızlar bugünu de hayirlisyla atlatsaydik tmmdr
Gözün aydın canım umarım miniğin biran önce toparlar ve küvezden çıkar ay senle haftamız ayni doğum yaptığını okuyunca korktum benimde erken doğum riskim var doğum zamanı yaklaştıkça korkular başladı bendeKizlar dun sabaha karsi dogurdumm minik acele etti. suyum geldi cumartesi gunu. Biraz kuvozde kalicakmis 2 kilo 20 gr
dilin sürçtü galibaAllah kavuştursun kuzum
Sagol canım, buralar bizimdir, vur patlasın çal oynasın. Darısı diger gelinlerin başınaGozunaydin kutlamayi nerde yapiyoruz
Sagol canımGözün aydın canım
Maşallah canım, büyüyüp okula gittiği günleri de görün.Çok şükür 40 imz çıktı bugünleride gördük herkeslerin başına darısı kızlar bugünu de hayirlisyla atlatsaydik tmmdr
YuppiiGeçmiş olsun canım bende 35 haftalık doğurdum şuan 4130gr toparlıyorlar şükür
Oleyyyy
Bende tüm ağlamalar gazlar 40la birlikte arttı sende olmaz inş
ahaha teyzemin kızı yazmışdilin sürçtü galiba
Niye? Teyzenin kızı da mı benden?ahaha teyzemin kızı yazmış
yok gı ben sendenimm o Allah kavuştursun yazmış o karşındaNiye? Teyzenin kızı da mı benden?
tesekkur ederimm.Ay maşallah. İyi olmasına sevindim. Umarım hemen toparlar kuvezden çıkar. Kuveze kilosu daha az diye mi aldılar canım yoksa ciğer gelişimi tamamlansın diye mi? Bende de erken doğum riski var da.
amin canimm cok tesekkur ederim yok uzmuyorum onun icin faydali beklesin biraz da sutum gelse keske sagdim falan ama gelmedi. Ac kaliyo diye kiyamiyorumm. İlk 24 saat senden sut beklicez bisi vermicez dediler. Cikmadi yok. Bu gun taburcu olcam dus al gelir dediler inermis sut kanallara. Bos bos saginca da canimi cok yakti makina. Yara olcak diye korkuyorum.Allah analı babalı büyütsün sağlıkla tez vakitte kucağına almayı nasip etsin. Kuvezde ne kadar kalırsa kalsın kendini üzmemeye çalış orda toparlayıp sana verecekler, sonucta haftasıda gayet iyi. Güzel sağlıklı günler sizinle olsun.
tesekkur ederim canimm amin insallahhMaşallah canım, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun.
Biran önce toparlar yavrucak, kavuşursunuz inşallah
tesekkur ederim canim amin insallah dedigin gibi saglikla ciksin da uykusuz gecelerin kadini da olurummMasallah canim hayirli olsun bebisin. Tez zamanda saglikla ciksin insallah sende uykusuz gecelerin kadini ol
tesekkur ederim canimm amin insallahh gaz cikartmalarina bayiliyorumm. Minik magandalarrGözünüz aydın. Saglikla büyütün inşallah. Tez vakitte toparlayip kuvezden çıkar da emme ve gaz muhabbetleri başlar
tesekkur ederim canimm. Kavusalim bi de ben beslerim onu guzelceeGeçmiş olsun canım bende 35 haftalık doğurdum şuan 4130gr toparlıyorlar şükür
Oleyyyy
korkma canim bi sekilde oluveriyo. 35 haftadan sonra hic korkma artik kendi nefes alabiliyomus kilosu da iyi oluyomus. Bi hafta daha bekleseydi dayanamadi sipam.Gözün aydın canım umarım miniğin biran önce toparlar ve küvezden çıkar ay senle haftamız ayni doğum yaptığını okuyunca korktum benimde erken doğum riskim var doğum zamanı yaklaştıkça korkular başladı bende
Sagol Allah razı olsunyok gı ben sendenimm o Allah kavuştursun yazmış o karşında
Ayy inşallaahhhhh olmaz canım kucaktn inmiyorz zaten emzirip öyle yatağına atıp uyutan annelere imreniyormGeçmiş olsun canım bende 35 haftalık doğurdum şuan 4130gr toparlıyorlar şükür
Oleyyyy
Ay ne güzel bı gün öyle hepsi bı aradaAaayy hayirli olsun darisi bizlere de insallah. Bayramin 3.gunune denk geliyo bizim kirkimizz tamda dogum gunum
Canım sen 2.hepatiti mi vuruldun? Bebişlee hemen hemen aynı bizde 4130gramız. Boyu kaç kuzunub?Aylık aşımızı da olduk, geldik. 4.150gr olmuşuz diger aşı 4 eylülde. Sırada kalça ultrasonu var
Benimkinin gündüz uykusu 15-20dk bırakamıyorum hiç birde çok ıkınmaları oluyor allah yardımcımızolsun o böyle olunca evden çıkmak istemiyorumAyy inşallaahhhhh olmaz canım kucaktn inmiyorz zaten emzirip öyle yatağına atıp uyutan annelere imreniyorm
Evet canım, 2.hepatiti vurulduk. Boyu 52 cm :)Canım sen 2.hepatiti mi vuruldun? Bebişlee hemen hemen aynı bizde 4130gramız. Boyu kaç kuzunub?
Kan sulandırıcı clexane kullandım. 13 yumurta toplandı. Geriye 3 tane 5.gün embriyosu kaldı. 2 si transfer edildi, biri donduruldu.Kizlar, tedavi sürecinizden biraz bahsedermisniz, misal hangi ilaclar kullandiniz dozu nekadardi yumurta toplanirken, kac yumurta olgun cikti kaci 5ci güne gitti ve transfer öncesi sonrasi ne gibi ilaclar kullandiniz? sizi basariya götüren tedavi nasildi ? hangi ilaclardi ? Prednol, Clexane, tetrodex (sanirim yanlis yazdim) Neupogen, Intralipid ilaclarini kullandinizmi? cevaplarsaniz cok sevinirim benim icin önemli, tesekürler
hamile olan arkadaslarima saglikla sihatla kucaklarina almayi diliyorum, hayirli evlatlarla dolsun kucaklarimiz, AMIN
cevabiniz icin tesekürler, insallah daha cok paylasanlar olurKan sulandırıcı clexane kullandım. 13 yumurta toplandı. Geriye 3 tane 5.gün embriyosu kaldı. 2 si transfer edildi, biri donduruldu.
Tedavi basında merional kullandım yumurta geliştirici