- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Benimkide ilk cocukta tutamadi ama bunlarda annem tutmak zorundasin hastaneye vs. Geliyosunuz tek basina dikisli kadin nasil tasisin ikisini diye uyardi hastaneden beri tutma isini gelistirdiKız senin eşin yine mama falan veriyor benimki hayatta veremez kucağına alıyor çocuğu yamuk tutuyorhiç beceremyor hiç
Bu sabah aklima geldi boyle devam ederlerse lahusaliktan sonra namaza geri doneyimÇocuklar mübarek olacak desene sabah namazına kalkıyorlar
Beni birinin uyutmasina da gerek Yok git uyu azck dese yeter yani oda yok kızımla uyuyor kızımla uyanıyoruzBu bebeklerin, çocukların uykuyla derdi ne yaaa. Uyursak bişeyler kaçırırız diye mi korkuyorlar anlamadım kikeşke biri de bizi uyutmaya çalışsa
Mecbur olacaklar illa bizimki geçen annesine diyorki valla sabaha kadar ses duymadım benim hanım kalkıyor emziriyor uyutuyor bana gerek bile kalmıyorBenimkide ilk cocukta tutamadi ama bunlarda annem tutmak zorundasin hastaneye vs. Geliyosunuz tek basina dikisli kadin nasil tasisin ikisini diye uyardi hastaneden beri tutma isini gelistirdi
Derin uykuya gecemiyolar canım benimkide aynı kucagmda memede uyuyor derin yatağına koyuyorum üstünü orterken uyanıyor adetaMilletin cocugu uyur yaninda top patlatsan duymaz. Benimkiler besigin yanindan gectigim ruzgarla kalkiyo hay Allahim deli olucam. Besigi cocugun odasina koyup kara perdeleri cekip aticam onlari kendi kendilerine uyusunlar isik mi rahatsiz ediyo noluyo anlamadim
Dün eşim bizim odada yattı, işe gidecek. Bende ana kucağını alıp cocuk odasına geçtim. Dogdugundan beri bizim odada yatıyordu oglum. Cocuk odasına geçince tüm gün uyuyamadı. Odayı yabancıladı. Babayı yine çocuk odasına atacağız galibaNe oldu bilmeden bizimde değişti valla millet çocuğunu banyo yaptırır uyur benim bildiğim bizimki banyodan sonra uyumuyor misal değişigiz
Aynı benimki de öyleDerin uykuya gecemiyolar canım benimkide aynı kucagmda memede uyuyor derin yatağına koyuyorum üstünü orterken uyanıyor adeta
Geçici dedi doktor umarım geçer bu durum zira memeyi 2 dk emiyor sırf uykuya geçmek için kullanıyor artk orda uyuyorAynı benimki de öyle
Meme ucu ana rahmi gibi kokarmış. Orda huzur buluyorlar demek ki :)Geçici dedi doktor umarım geçer bu durum zira memeyi 2 dk emiyor sırf uykuya geçmek için kullanıyor artk orda uyuyor
Kiz benimkiler gozleri acik uyumayi gelistirdi. Bildigin gozleri acik etrafa bakiyoken uyuyolar az fiyildesem uyaniyolarDerin uykuya gecemiyolar canım benimkide aynı kucagmda memede uyuyor derin yatağına koyuyorum üstünü orterken uyanıyor adeta
Gecmis olsun canim. sarilik en kotu 2 3 haftaya geciyo diyolar neden uzadi ki sizinKızlar uzamış sarılığı olunca kan aldırdık kolundan, tsh 6 çıkmış 2 hafta sonra tekrar kan alınacak kıyamam yavruma yaa
Allah razı olsun canım benim inşallah hepimiz sağlıkla alalm.Canım sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini inşallah. Dualarım seninle
Aaa gözleri açık uyuma bizdede var tilki uykusu bizimkilerinkiKiz benimkiler gozleri acik uyumayi gelistirdi. Bildigin gozleri acik etrafa bakiyoken uyuyolar az fiyildesem uyaniyolarkafayi yedirtirler. 5 bucuktan beri 1 saat uyuyayim diye kirk takla attim bi biri agliyo bi digeri neyin gazidir bu ne yediler cikartamiyolar ikil ikil olmadi ciyak ciyak. Birini yanima alsam digeri basliyo aglamaya hep
Çok güzelmiş canımShinSeGi canm Merhaba ben bu Beşikte karar kildm sen ne düşünüyorsun buldn mu aceba