Eki Görüntüle 2209196
Zaten iki seçenek var ya kız ya erkek tahminde bilme ihtimalin normalde %50 ama açıklamaya bakın %50ye yakın doğruluk demiş müneccim olmaya gerek yok
Transfer tarihine 2 hafta ekliyosun canımMerhaba kızlar bu bölüme ilk kez yazıyorum.hepimizin hakkında hayırlısı.bu arada tup bebeği çin takvimine göre nasıl yapıyorsunuz.transfer edildiği ay mi yumurtaların toplandığı ay mi
Hayırlı akşamlar canım, nasılsın?Kizlarrr yine kaybolmussunuz yaa herkes gezmedemiydi
Cok sukur canim iyiyiz bizzzz... sizler nasilsinizzzz..Hayırlı akşamlar canım, nasılsın?
Allah iyilik versin canım, bizde iyiyiz. Canınız olmadık şeyler istiyor mu?Cok sukur canim iyiyiz bizzzz... sizler nasilsinizzzz..
Canım ben yatarak yaptırıyorum halaBu arada aklimdayken sorayim. 4 gunde bir vuruldugum proluton ignem var biliyorsunuz. Bu aksamda vardi acile gittik ilaci verdim kiz hamilelik var mi dedi var dedim o zaman yuz ustu uzanmayin ayakta vurayim igneyi dedi neden bi sakincasi mi var uzanmamin dedim. daha once dusuk mu yaptiniz dedi. yok dedim. peki kanamaniz mi oldu dedi. yok dedim tup bebek tedavisi gordum doktor onlem amacli verdi galiba dedim. Yaa kanamayi engellemek icin yada ciger gelistirici bu ilac dedi baski olmasin karninizda diye demistim sizin icin sorun yoksa uzanin o zaman dedi uzandim bende. Gobegimde yok neden boyle dedi anlamadim. Sizlerden var mi bu igneyi ayakta vurduran. Artik ayaktan mi vurdurmam gerek
Bulantıdan hiç bir şey istemiyor canım tek tip beslenmeye devamAllah iyilik versin canım, bizde iyiyiz. Canınız olmadık şeyler istiyor mu?
Valla arada can cekmesi geliyo gidiyo da kulak asmamaya calisiyorumAllah iyilik versin canım, bizde iyiyiz. Canınız olmadık şeyler istiyor mu?
Gecmis olsun canim. Sen rahat et hmde basski olmasn die demstir. Yan yatarak da yapiyolar. Transfer sora hastanede yatarken bana oyle yapmslardi yan yat dedi kalca ustunden yapiyo zatn bele yakn:)Bu arada aklimdayken sorayim. 4 gunde bir vuruldugum proluton ignem var biliyorsunuz. Bu aksamda vardi acile gittik ilaci verdim kiz hamilelik var mi dedi var dedim o zaman yuz ustu uzanmayin ayakta vurayim igneyi dedi neden bi sakincasi mi var uzanmamin dedim. daha once dusuk mu yaptiniz dedi. yok dedim. peki kanamaniz mi oldu dedi. yok dedim tup bebek tedavisi gordum doktor onlem amacli verdi galiba dedim. Yaa kanamayi engellemek icin yada ciger gelistirici bu ilac dedi baski olmasin karninizda diye demistim sizin icin sorun yoksa uzanin o zaman dedi uzandim bende. Gobegimde yok neden boyle dedi anlamadim. Sizlerden var mi bu igneyi ayakta vurduran. Artik ayaktan mi vurdurmam gerek
Kiz tovbe tovbe zorlasana kendini kussan da ye sindirdigi kadar artik kalan saglar senindir. Bebise farkli seyler de gitsinBulantıdan hiç bir şey istemiyor canım tek tip beslenmeye devam
Evet canim banada hastaneden cikmadan oyle yaptilar ama ilk defa bu hemsire ayakta vurayim dedi ona sasirdim. Acaba dedim sakincasi mi var. Daha susam kadarmis neyine baski yapacam ben bununGecmis olsun canim. Sen rahat et hmde basski olmasn die demstir. Yan yatarak da yapiyolar. Transfer sora hastanede yatarken bana oyle yapmslardi yan yat dedi kalca ustunden yapiyo zatn bele yakn:)
Sagol canimm..Evet canim banada hastaneden cikmadan oyle yaptilar ama ilk defa bu hemsire ayakta vurayim dedi ona sasirdim. Acaba dedim sakincasi mi var. Daha susam kadarmis neyine baski yapacam ben bununGecmis olsun canim. Sen rahat et hmde basski olmasn die demstir. Yan yatarak da yapiyolar. Transfer sora hastanede yatarken bana oyle yapmslardi yan yat dedi kalca ustunden yapiyo zatn bele yakn:)
Yan yatmak mantkli bncrde canimSagol canimm..Evet canim banada hastaneden cikmadan oyle yaptilar ama ilk defa bu hemsire ayakta vurayim dedi ona sasirdim. Acaba dedim sakincasi mi var. Daha susam kadarmis neyine baski yapacam ben bunun
Allah yardımcın olsun canımBulantıdan hiç bir şey istemiyor canım tek tip beslenmeye devam
Bende aksam TV de gördüm, yaz meyvesiValla arada can cekmesi geliyo gidiyo da kulak asmamaya calisiyorumhele az once cocugun kitabinda bi yaz meyvesi vardi isim vermeyeyim cok severim agzim sulanarak okudum.