Aynen net görebilmek için ama artık sıkıldım karından muayene yapsın istiyorumAminn hepimiznki canimcim:) yok canim karindan oldu benim hep. Ama zarar vermiyor diyorlar korkma daha net gorebilihorlar oyle sanirm ilk zamanlrda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen net görebilmek için ama artık sıkıldım karından muayene yapsın istiyorumAminn hepimiznki canimcim:) yok canim karindan oldu benim hep. Ama zarar vermiyor diyorlar korkma daha net gorebilihorlar oyle sanirm ilk zamanlrda
Gunaydinnn pazar pazar bu saatte ne isin var kiz ayakta hayrolsunnnGünaydın güzel annelerrr
Maşallah canım :)Günaydın kızlar dün çok abarttım yemeği 2 kilocuk almışım. Bugün daha kahvaltımı yapmadım. Az yesek iyi olucak.
Aynen az yemek gerekiyor :)Günaydın kızlar dün çok abarttım yemeği 2 kilocuk almışım. Bugün daha kahvaltımı yapmadım. Az yesek iyi olucak.
Benim vucudumda kilo almaya musait zaten ben tedaviden beri 2 kilo almisim bile. Aksam yemeginden sonra bisey yememistim onuda 6 gibi yiyoruz. Ac ac uyudum. Kahvaltiyi da simdi yaptim. Bogazimi tutmam lazim.Günaydın kızlar dün çok abarttım yemeği 2 kilocuk almışım. Bugün daha kahvaltımı yapmadım. Az yesek iyi olucak.
Ben solda olursa erkek diye biliyorum, oglum soldaydıKızlar ultrasonda
bebeğiniz sağ taraftamı
sol taraftamı duruyor
Sağdaysa erkek
Soldaysa kız mış böyle bişey duydunuz mu?
(Bu arada 7 seneden sonra çok şukur hamile kaldım
kız erkek hiç hiç farketmez ama insan yinede merak ediyor işte)
Ayyy uyuyamadım canım uyandım bi telefona baktım. Tekrar uyumuşum. 10.30da uyandım. galiba mide bulantılarım başlıyorGunaydinnn pazar pazar bu saatte ne isin var kiz ayakta hayrolsunnn
Allah yardimcin olsun. Cok sukur beni yoklayip geciyo mide bulantisi. 8 de fitilim var bende o yuzden erkenden kalkiyorum ama bende geri uyumusum sabah duvar delme sesine uyandik komsularim oglen olmasini bekleyememisAyyy uyuyamadım canım uyandım bi telefona baktım. Tekrar uyumuşum. 10.30da uyandım. galiba mide bulantılarım başlıyor
Öylemi canım bende internette okumuştum demekki yanlış mışBen solda olursa erkek diye biliyorum, oglum soldaydı
Yok artık pazar pazar. Bazı insanlar gerçekten çok düşüncesiz.Allah yardimcin olsun. Cok sukur beni yoklayip geciyo mide bulantisi. 8 de fitilim var bende o yuzden erkenden kalkiyorum ama bende geri uyumusum sabah duvar delme sesine uyandik komsularim oglen olmasini bekleyememis
Hayırlısı canımÖylemi canım bende internette okumuştum demekki yanlış mış
hayırlısı neyse o olur inşallah
Aynen valla dusuncesiz insan dolu burasi.Yok artık pazar pazar. Bazı insanlar gerçekten çok düşüncesiz.
Benim ki de kızKızlar çin takvimine baktınız mı. Cinsiyet hesaplama var ya benim kız çıkıyor bakalım tutacak mı ilk çocuğum ve 4 yıl beklediğim için cinsiyeti hiç fark etmez ama merak işte
Pazar pazar tadilatı bırak insanlar rahatsız olmasın diye ev bile temizlemeyiz gerçekten ne düşüncesiz insanlar var.Allah yardimcin olsun. Cok sukur beni yoklayip geciyo mide bulantisi. 8 de fitilim var bende o yuzden erkenden kalkiyorum ama bende geri uyumusum sabah duvar delme sesine uyandik komsularim oglen olmasini bekleyememis