Tabi merak ediyordur, benim eşim benden meraklıİnşallah canım hayırlı haberler alırsın . Bana da drum 15 gün sonra demişti aralığın dördüne geliyor kontrol. Ama eşim hiç gelemedi çalıştığı için Cumartesi gitsekte o da mo görse diyorum.
3 gün önce gitmiş olacağız ama olsun. O da heyecanlı evetTabi merak ediyordur, benim eşim benden meraklıgitmek istiyorsanız gidin tabi
Canım ben de 4 aralıkta gideceğim inşallah.İnşallah canım hayırlı haberler alırsın . Bana da drum 15 gün sonra demişti aralığın dördüne geliyor kontrol. Ama eşim hiç gelemedi çalıştığı için Cumartesi gitsekte o da mo görse diyorum.
Bizim de normalde pazartesiye denk geliyor fakat eşim çalıştığı için cuma gideceğiz3 gün önce gitmiş olacağız ama olsun. O da heyecanlı evet
Günaydın canım, amin inşallahGünaydın canlarAllah sağlıkla kucağınıza alıp anlatmayı da nasip etsin burada
İnşallah hayırlı haberler alırız canımCanım ben de 4 aralıkta gideceğim inşallah.
Aminnn inşallahGünaydın canlarAllah sağlıkla kucağınıza alıp anlatmayı da nasip etsin burada
Hep birlikte güzel haberler alalım inşallah canımBizim de normalde pazartesiye denk geliyor fakat eşim çalıştığı için cuma gideceğiz3 gun önce
Günaydın canım, amin inşallah
Kızlar çarşamba günü kan testi sonuçlarımı göstermeye gidicem doktora
Sonra bidaha 1 ay gidilmicekmi hiç kontrole hep böyle mi devam edicek
Ayda sadece 1 kere mi görücez kuzularımızı?
Ben 15 yada 20 gunde bir giderim herhaldeKızlar çarşamba günü kan testi sonuçlarımı göstermeye gidicem doktora
Gözümü yummaya korkuyorum valla hep atraksiyonGunaydin kizlar❤ aramizda ogrrtmen arkadaslarimiz varsa gununuz kutlu olsunbnde her gece ruya goruyorum ya. Kabus diemem ama hep farkli yerlerdeyim bilmedgim yerlerdeyim film gibi icim sisti eve ulasma cabalarindan
Günaydin herkese al bendende o kadar. Rüyamda evi karafatmalar basmıştı ve kırkaya ayağıma yapışmış hayret canım yanmıyordu. Hamilelikten beri kabus kabus kabusGünaydın hayırlı sabahlar
Kabusla uyandım, ilacımı kullandım ve uykum kaçtısen nasılsın?
Aynen canım çok özlüyorum ben yaaaRutini bilmiyorm canim sik gorsek daha iyi dimi:) gecn hafta gtmstm bnde bugun tekrar gidicem kan idrar testlerinin sonucunu gostercm bisi icmem gerekir belki ek olark. Bebegi goremedk bide onu goruruz blki sadece keseyi gormstk:)
Günaydin herkese al bendende o kadar. Rüyamda evi karafatmalar basmıştı ve kırkaya ayağıma yapışmış hayret canım yanmıyordu. Hamilelikten beri kabus kabus kabus
Dimi ama aynen ya bende öyle yaparımBen 15 yada 20 gunde bir giderim herhalde
Ben öğretmenim çok şükür canım teşekkür ederim. Ben de rüyamda biseyler yiyorum habire meyve falanGunaydin kizlar❤ aramizda ogrrtmen arkadaslarimiz varsa gununuz kutlu olsunbnde her gece ruya goruyorum ya. Kabus diemem ama hep farkli yerlerdeyim bilmedgim yerlerdeyim film gibi icim sisti eve ulasma cabalarindan
Bende senin izinden her hafta gidicem heralde:) babalar annelerde duymak istiyo derken:) bi sure ayda 1 oluyo heralde sona dogru siklasiyo sanki. Ozleriz ya bize torpil gecerler belki tedaviyle oldu die:)Aynen canım çok özlüyorum ben yaaa
Kesedir,bebektir ,kalp atışıdir derken her hafta gidip gördüm
Bu haftada kan sonuçlarim icin gittigimde inşallah yine ultrasona girerim görürüm kalbini tekrar duyarım
Eeee sonra ne olcak 12.haftaya kadar gidemicekmiyim bidaha koskoca 1 ay nasıl geçicek hiç bilmiyorum valla
Ben mi çok büyütüyorum acaba :/
Ne mutlu sana canim❤ ohh gom habire:) borek gordim bnde bu gece normalde bisi yiyemiyorm ya ruyalarda:))Ben öğretmenim çok şükür canım teşekkür ederim. Ben de rüyamda biseyler yiyorum habire meyve falan
Çok şükür mide bulandım yok ama hiç yemek yemeden aklıma gelmeyecek seviyedeyim bi de 3 gündür ara ara başım dönüyor.Ne mutlu sana canim❤ ohh gom habire:) borek gordim bnde bu gece normalde bisi yiyemiyorm ya ruyalarda:))
Benim doktorum 3 haftada 1 çağırıyorKızlar çarşamba günü kan testi sonuçlarımı göstermeye gidicem doktora
Sanmıyorum 8 ekime göre 6+2 idi bunpzt tekrar gidicem bakıcam ultrason cihazına kaç haftaşık görümüyorum. 8 ekimden sonra bugün 47. Günüm 6+7 yapıyo yani 7+0 oluyorum doktor doğru hesaplıyor sende bir gariplik varBebegin gelişimi ile mi ilgili acaba ölçüler farklı cıkıyor
ı