- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Kızlar bugün hastaneye kan vermeye gittim
Gitmişken tekrar muayane oldum:)
Bu sefer karından baktı yine gördüm yavruşumu çok özlüyorum kızlar ya :) çok tatlıydı
Aynı ben :))
Her anı öyle canım, dogsun uyurken bile özlersin :)Tatlı olduğu için direkt kendime benzettim
Allahım inşallah herkeze nasip eder bu duyguyu canım gerçekten çok harika anlatılmaz bi duygu
Her anı öyle canım, dogsun uyurken bile özlersin :)
Amin inşallah
Geçmiş olsun inşallah sağlıkla çıkardım hastanedenSelam arkadaşlar hatırlarsanız dizlerim çok agrıyor dedim sonra benim bayağı kanamam oldu öldüm öldüm dirildim. Çok şükür kese duruyordu ama hala kanamam devam ediyor. Hastanedeyim yatıyorum. Lütfen bana dua edin. Allah’ım bebeğimi bana bağışlasın
Aynenuyutana kadar kafayi yersin. Uyutunca da ayy cok ozledim uyandirsam mi diye celiskiye dusersin. Analik boyle biseyyy dimiiii
Değiştiririm tabiki
degil ne merak ne heyecan bitmiyor galiba bu ama ya 9 ay sürecek miDaha 16.gundeyim bu dgeri beklemiyordum acikcasi. Ayy bi de ben araligin basinda gidicem hastaneyeeee bi ton zamanimiz var. Cift mi tek mi merakimdan catliyorum
video ne ben ne lens takmışım ne gözlük doktor görüyor musun bak dedi durduBenim gittiğim merkezde aynı, kalp atışına kadar.
Video mu cekeyımdoktor demez mı ne yapıyorsun diye
olsun canım doktorun gelince ona da görünürsünEsim aradı hastaneyi, doktor pazartesiye kadar izne çıkmış, başka doktora gideceğim yarın
haha çok alemsiniz ama yani gözardı etmemek lazım demekbenim herife tak etti galiba. Aksam pijamalarla gezme yeter dedi. Bisey yapamasakta goz banyosu yapalim diyo
Hayırlısı canım, kalp atışını duyalım da :)degil ne merak ne heyecan bitmiyor galiba bu ama ya 9 ay sürecek mi
video ne ben ne lens takmışım ne gözlük doktor görüyor musun bak dedi durdu
herşey flu hıhı görüyom dedim ne diyim
olsun canım doktorun gelince ona da görünürsün
haha çok alemsiniz ama yani gözardı etmemek lazım demek
Zaman böyle düşünürek geçmez ki canım :) kendini ve bebeği strese sokarsın sadece. Dikkat ettiğin sürece bir sorun yaşamazsın. Olacaksa zaten olur. Güzel düşünelim güzel olsun :)Ya kızlar ben sürekli telaşlıyım sanki heran kötü bişi olcak gibi geliyor stresten sevincimi yaşayamıyorum sizdede varmı böyle durumlar 3 gecedir uyuyamıyorum düşünmekten
Cok gecms olsn canim acil sifalar. Allah bebegini ve seni korusun inssSelam arkadaşlar hatırlarsanız dizlerim çok agrıyor dedim sonra benim bayağı kanamam oldu öldüm öldüm dirildim. Çok şükür kese duruyordu ama hala kanamam devam ediyor. Hastanedeyim yatıyorum. Lütfen bana dua edin. Allah’ım bebeğimi bana bağışlasın
Bilgi icin sagok cnaim Allah korusun kotu seylerdenevet gideceğim.Bende burdaki arkadaşlarla paylaşayımda benim kadar beklemesinler diye yazmıştım.Allah tüm bebişleri korusun
Evet cnm test gunune kadar prolutex igne. Dun ve bugun hibor vurduk. Estrofem 3adet. Coraspin. Prednol tablet oda bugun son
Insallah cnm kan sulandirici igneden karnim morardi vallahi. Bide prolutex uyku yapiyo bgn vurduktan 1 saat sonra uyku basti uyumusum 3 saat
Benimde öyle. Enox karnımı mahvetti. Pruloton kalçalarımı mahvettii. Sizdede öyle oluyomu kalçadaki igne yerim sürekli kaşınıyor.Insallah cnm kan sulandirici igneden karnim morardi vallahi. Bide prolutex uyku yapiyo bgn vurduktan 1 saat sonra uyku basti uyumusum 3 saat
Valla bende pijamamı tişörtümün üstüne çekip evde gaffur gibi dolanıyorum aman dürtüleri uyanmasın diyedegil ne merak ne heyecan bitmiyor galiba bu ama ya 9 ay sürecek mi
video ne ben ne lens takmışım ne gözlük doktor görüyor musun bak dedi durdu
herşey flu hıhı görüyom dedim ne diyim
olsun canım doktorun gelince ona da görünürsün
haha çok alemsiniz ama yani gözardı etmemek lazım demek
Bende oyleydim de kiyamadim bu aksamnmValla bende pijamamı tişörtümün üstüne çekip evde gaffur gibi dolanıyorum aman dürtüleri uyanmasın diye
Benim kalcadan ignem.yok prolutex gobekten oluyo allahtan yakmiyo ama artik yerleri tas gibi olduBenimde öyle. Enox karnımı mahvetti. Pruloton kalçalarımı mahvettii. Sizdede öyle oluyomu kalçadaki igne yerim sürekli kaşınıyor.
Evet benim de acayip kaşınıyor alkollü pamukla bol bol ovalayıp buz kalıbı koyuyorum ara ara. Başka çaresini de bulamadımBenimde öyle. Enox karnımı mahvetti. Pruloton kalçalarımı mahvettii. Sizdede öyle oluyomu kalçadaki igne yerim sürekli kaşınıyor.