Bizim kimse bilmiyor, bir sıkıntı yaşamadım. :) size kalmış bişey.Çok çok teşekkür ederim.
Doktorla konuşup durumumuza göre bakayım ben de transfer sonrası rapor işine.
Ya bir şey daha sorsam...
Eşim kimseye söylememe taraftarı. Ne benim ne de eşimin ailesine demesek bu tedavi sürecinde sorun olur mu? Yanı demek istediğim Yanımda eşim yeter mi, annelerden biri gibi yanımıza bi kadına ihtiyaç olur mu ?
.
.
.
.
İnsallah hayirlisiyla ben de pozitif sonuçları görürüm sizler gibi. İçim kıpır kıpır oluyor. Allahım cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte.
Canim bizde de kimse bilmiyordu.yaninda esin varsa sikinti olmaz.Çok çok teşekkür ederim.
Doktorla konuşup durumumuza göre bakayım ben de transfer sonrası rapor işine.
Ya bir şey daha sorsam...
Eşim kimseye söylememe taraftarı. Ne benim ne de eşimin ailesine demesek bu tedavi sürecinde sorun olur mu? Yanı demek istediğim Yanımda eşim yeter mi, annelerden biri gibi yanımıza bi kadına ihtiyaç olur mu ?
.
.
.
.
İnsallah hayirlisiyla ben de pozitif sonuçları görürüm sizler gibi. İçim kıpır kıpır oluyor. Allahım cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte.
Bizim kimse bilmiyor, bir sıkıntı yaşamadım. :) size kalmış bişey.
Canim bizde de kimse bilmiyordu.yaninda esin varsa sikinti olmaz.
Benim annem ablamlar bilsede uzaktalar. Kimseye ihtiyac olmuyor cok sukur esin yeterli olur. Rabbim emeklerinizin karsiligini versin.Birisine ihtiyaç olursa diye düşünüyordum ama sorun Olmuyor demek ki. Çok iyi oldu size sorduğum.
Üstelik bizim yanımızda 3.bucuk yasında oglum da vardı. Bir sıkıntı olmuyor. Merak etme :)Birisine ihtiyaç olursa diye düşünüyordum ama sorun Olmuyor demek ki. Çok iyi oldu size sorduğum.
Benim annem ablamlar bilsede uzaktalar. Kimseye ihtiyac olmuyor cok sukur esin yeterli olur. Rabbim emeklerinizin karsiligini versin.
Ceviz çok faydalıymıs, aşırı yememek kaydı ile tabi. Kilo yapabilirKizlar cok fazla ceviz yiyorum bi zarari olur mu yaa. Hem bana hem bebis yada bebislere
Bi istahla yiyorum sonra midem bulaniyoCeviz çok faydalıymıs, aşırı yememek kaydı ile tabi. Kilo yapabilir
Nerden bakiyosun canimKızlar Çin takvimine baktınız mı? Ben baktım kız cıktı
Kızlar Çin takvimine baktınız mı? Ben baktım kız cıktı
İkiz gebelikse kilo alman bi tık fazla olur zaten. Dogumdan sonra veririzBi istahla yiyorum sonra midem bulaniyokilo deme banaaaaa napim napimmm yemesem olmuyor yesem kilo oluyor kacari yokkk napcam bennnn
Nerden bakiyosun canim
Google Çin takvimi yaz cıkıyorNerden bakiyosun canim
Ay farkı ve adet gunu olabilirnasıl kız çıkar ya sen ben hülya aynı yaştayız benim erkek çıktı birde soda işini deneyen varmı acaba ya gazsız sa ben mutlaka yaparım midesi delinmesin yavriciğimin
Senin ikiz ise belli olmaz