- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Ayy evetttt esim saglikli olsunlar ama insallah ikiside ayni cinsiyette olur diyo. ayri olursa isin ucunda bi ton kiyafet masrafi var yoksaaaSenin ikiz ise belli olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evetttt esim saglikli olsunlar ama insallah ikiside ayni cinsiyette olur diyo. ayri olursa isin ucunda bi ton kiyafet masrafi var yoksaaaSenin ikiz ise belli olmaz
Cuma günü gideceğim canımC A N O sen kalp atışını duymuş muydun
Sali gunuuuuu yani yariiiinnnnn duyacakkkk diye biliyorum :)))C A N O sen kalp atışını duymuş muydun
Olsun canım. Insallah bir kız bir erkek olur.Ayy evetttt esim saglikli olsunlar ama insallah ikiside ayni cinsiyette olur diyo. ayri olursa isin ucunda bi ton kiyafet masrafi var yoksaaa
Kiz yarin degilmiydi bende burda yarin diye bekliyorum yarin gitsen ne var sevindir biziiiiiiiCuma günü gideceğim canım
Oglumda oyle istiyo biri kiz biri erkek olsun diyo rabbim once saglikli sekilde eli ayagi duzgun buyutsun de cinsiyet onemli degilOlsun canım. Insallah bir kız bir erkek olur.
Eşim bu hafta gündüz calısıyor. Perşembe geceye geciyor. O yuzden cumaKiz yarin degilmiydi bende burda yarin diye bekliyorum yarin gitsen ne var sevindir biziiiiiii
Oyle tabikiOglumda oyle istiyo biri kiz biri erkek olsun diyo rabbim once saglikli sekilde eli ayagi duzgun buyutsun de cinsiyet onemli degil
Hmm ayy pardon resmini cekmeyi unutma bebisinnnn at bize teyzeleri merak ediyooooEşim bu hafta gündüz calısıyor. Perşembe geceye geciyor. O yuzden cuma
Oyle tabiki
Saglıkla gelsinler
Tabi canım, inşallah bende sizin bebeleri merak ediyorumHmm ayy pardon resmini cekmeyi unutma bebisinnnn at bize teyzeleri merak ediyoooo
Hayattaki en buyuk pismanligimmm. Oglumun cok guzel rovasata cekerken ki ultrason goruntusu vardi onu kaybetmisim tasinirken. Insallah bu sefer kaybetmem bebislerimin ilk resimleriniTabi canım, inşallah bende sizin bebeleri merak ediyorum
Ayin 4une randevu almistim bi aksilik cikmazsa o gun gidicem hem kese hem kalp gorunur heralde o gune dimi.Orkide_sever sen ne zaman gidiyosun
C A N O keseyi gördün ya 2-3 gün geç duysan kalbi bişe olmaz ben şuan sadece beta hcg lerle idare ediyom
İnsallah canım, ben oglumun kol bandı test sonucu ultrason görüntusunu hala saklarım :)Hayattaki en buyuk pismanligimmm. Oglumun cok guzel rovasata cekerken ki ultrason goruntusu vardi onu kaybetmisim tasinirken. Insallah bu sefer kaybetmem bebislerimin ilk resimlerini
Bizde o aşamadan geçerek geldik. Beklemeden olmuyor malesef :)Orkide_sever sen ne zaman gidiyosun
C A N O keseyi gördün ya 2-3 gün geç duysan kalbi bişe olmaz ben şuan sadece beta hcg lerle idare ediyom
Size de hayirli kandiller. Hayirli dogumlar masallah bisey kalmamis geriyeHayırlı kandiller kızlar.
Esin yeterli olur canim annemler bildgi icin yanmdaydi da esim ilgilendi bnle zaten korkma hicÇok çok teşekkür ederim.
Doktorla konuşup durumumuza göre bakayım ben de transfer sonrası rapor işine.
Ya bir şey daha sorsam...
Eşim kimseye söylememe taraftarı. Ne benim ne de eşimin ailesine demesek bu tedavi sürecinde sorun olur mu? Yanı demek istediğim Yanımda eşim yeter mi, annelerden biri gibi yanımıza bi kadına ihtiyaç olur mu ?
.
.
.
.
İnsallah hayirlisiyla ben de pozitif sonuçları görürüm sizler gibi. İçim kıpır kıpır oluyor. Allahım cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte.
Aminn. Hayirli kandiller ben sabahtan beri herkese dua ediyorum. Kuran okumayi dusundum de fitil kullaniyorum yaa abdestim ne durumda olaki emin olamadim. Bileniniz varmidir?Kandilimiz mubarek olsun kizlar meleklerimiz icin bol dua edelim birbirimizi analim❤ hepimiz sagsaglim saglikla inss kucagimiza aliriz
Hayirli kandillerrr. Biraz daha zaman gecsin kesinlesir canim. 2 hafta sonra yine git gorun biraz daha buyumus olurKızlar hayırlı kandiller:) ben dün hastaneye gittiğimde doktor ikinci bir kese daha var ama çok küçük dedi.
Sonra ben bu sabah kendi doktoruma gittim. Hayır tek kese var dedi. Kafam karıştı. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı.