Haklisn canim esinde yorulutordur tabi kolay degil meslegi. Bastn beri is bolumu az cok yapmstm ben calstgm icn sagolsn yapiyo elnden gelen kaba seleri. Oda masa basi tabi daha rahat. Bide cocukla zor olur canim senin isin analik kolay degil iste Allah korusun melegini❤Oyle canimda sizin ne guzel iyi kotu bi sekilde yardim edeniniz var. Biz kuru kuru yaa iki kisiyiz esim insaatta calisiyo tum gun acikta sogukta. Ona da kiyamiyorum ki. Cocuk bi yandan. Elimden geleni yapmaya calisiyorum bende. Rabbim goruyo emeklerimizi ugraslarimizi hayirlisiyla dogarlar insallah.
Esinle ikinizin de mi ailesine uzaksin canimBen gurbet eldeyım kimsem yok. Cocugu bırakacak bi tas corba yapanım yok. Halimi bilen yok,2 kisi biliyor oda sormuyor. Kendi kendimize yetecegız. Baska caresi yok.
Esinle ikinizin de mi ailesine uzaksin canimuzaklarda olmak cok zor allah yardimcin olsun
Amin canim Allah razi olsun. Ee tek es calisip ben tum gun yatinca evde bi de aksam supur diyemiyorum cocugun odevleri var baska dertleri var. Size de zor calisipta bu sureci yasamak. Rabbim hepimizin bebislerini korusun sag salim alalim kucaklarimiza resimlerini paylasalimHaklisn canim esinde yorulutordur tabi kolay degil meslegi. Bastn beri is bolumu az cok yapmstm ben calstgm icn sagolsn yapiyo elnden gelen kaba seleri. Oda masa basi tabi daha rahat. Bide cocukla zor olur canim senin isin analik kolay degil iste Allah korusun melegini❤
Senin isin cok zor bitaraf yakininizda olsayms bare allah yardmcn olsun canimEvet canım. Hepsine uzağım malesefsagolasın
Tabi canim bnde evde olsam hicbidi demem esime:) evet oda ayri zor isin stresi surekli kontrollere izin al git gel nese bitti sulur ctesileri gidiyorm artik kontrollere:) allahtn oturark calstgmdan cok zorlanmam bide 7 buck saat oluyo hamilelkte yasal calsma suresi sabh veya aksam yarim saat kullanma hakkn oluyoAmin canim Allah razi olsun. Ee tek es calisip ben tum gun yatinca evde bi de aksam supur diyemiyorum cocugun odevleri var baska dertleri var. Size de zor calisipta bu sureci yasamak. Rabbim hepimizin bebislerini korusun sag salim alalim kucaklarimiza resimlerini paylasalim
Hamilelikte tek onerebilecegim cok tursu yeme birde son aylarda gaz yapacak seyler asla tuketmeTabi canim bnde evde olsam hicbidi demem esime:) evet oda ayri zor isin stresi surekli kontrollere izin al git gel nese bitti sulur ctesileri gidiyorm artik kontrollere:) allahtn oturark calstgmdan cok zorlanmam bide 7 buck saat oluyo hamilelkte yasal calsma suresi sabh veya aksam yarim saat kullanma hakkn oluyoaminnn kuzum ne guzel dualar vala o gunleride goruce inss ilk cocugum olucak benim daha kismetse❤
Ay canımmm nasıl gülceğimi bilemedim vallaHamilelikte tek onerebilecegim cok tursu yeme birde son aylarda gaz yapacak seyler asla tuketmeben ilk 3 ay tursu yerdim her gun deli gibi cocuk tursu kokuyo bebekliginden beri. Hee bana cok guzel geliyo en pis halinin kokusu bile o ayri ama buyuyunce kocaman killi bi adan olunca pek sevemem heralde
Kiz valla oyle az terlesin tursu kokuyoAy canımmm nasıl gülceğimi bilemedim valla
Sen çok yaşa emi
Bende cok severim turşuyuKiz valla oyle az terlesin tursu kokuyosinmis resmen cocugun derisine tenine. Hele yazin sirkemsi kokar boynu falan esimde bugun daha as ermedin tursuya hayret diyo. Allah korusun dedim ilkinde yaptim o hatayi evde 2 3 tane daha tursu kokan cocuk istemem bi de bunlarin esek kadar olmalari var.
Benim annemde tvde bi hayvan görsün hemen kapatıyor sen bakma bakma diyip duruyor :)Benim kedim var anneannem diyor ki bize hamileyken kediye köpeğe çok bakma çocuk benzer derlerdi aman çok bakma kızım diyor
Cok şanslısın canım :)Senin isin cok zor bitaraf yakininizda olsayms bare allah yardmcn olsun canimayni sehirdeyiz sukir biz. Tedavi surecndede destk oldular sagolsnlar
Kaynanam işkembe yeme hamileyken diyor, bebek dogunca kel oluyormus sacı gec cıkar diyor. Esimde yemiş gercenten bebekken sacı gec çıkmışBende cok severim turşuyu
Çok yemiyim bari :))
Okadar cok güldüm ki karnım ağrıdı valla
İlk kez duydum gerçekten böyle bişey
Geçen bende bol işkembe alıyımda temizliyip buzluga atiyim dedim cikarir çikarir butun kış yaparım dedim ben bayılırım bol sarımsaklı corbasina
Ama bunuda yapmiyim bari
buram buram kokarda sonra
Ne biliyim hic bilmiyodum böyle bişey
bizimkilerde telefonda öyle diyor. Oglum cok belgesel seviyor. Malesef izleyemiyoruzBenim kedim var anneannem diyor ki bize hamileyken kediye köpeğe çok bakma çocuk benzer derlerdi aman çok bakma kızım diyor
Cok şanslısın canım :)
Kaynanam işkembe yeme hamileyken diyor, bebek dogunca kel oluyormus sacı gec cıkar diyor. Esimde yemiş gercenten bebekken sacı gec çıkmış
Bide bisey yiyince ellerinizi yıkayın. Cocukta leke olur derler. Ozellikle de ciğerdeAaaaa valla neler neler duycam canıııımmm
Tamam onuda yemiyim bari :)
Bide sarımsak saça iyi gelir derler
Ama bunları bilmem iyi oldu sağolun kızlar ya iyiki varsınız :*
Demekki tek benimkiler değilimiş :)Benim annemde tvde bi hayvan görsün hemen kapatıyor sen bakma bakma diyip duruyor :)
Ben bulantıdan ayvaya sardım zaten bakalım nasıl olacak benimkilerCok şanslısın canım :)
Kaynanam işkembe yeme hamileyken diyor, bebek dogunca kel oluyormus sacı gec cıkar diyor. Esimde yemiş gercenten bebekken sacı gec çıkmış
bizimkilerde telefonda öyle diyor. Oglum cok belgesel seviyor. Malesef izleyemiyoruzaya güneşe bakın, ay gibi parlasın derler. Bide hamilelikte ayva yemek bebegi beyaz tenli sarı yaparmış
Onu biliyorum canım :))Bide bisey yiyince ellerinizi yıkayın. Cocukta leke olur derler. Ozellikle de ciğerde
Afiyet olsun, yarasın şifa olsun bebişlere..Demekki tek benimkiler değilimiş :)
Ben bulantıdan ayvaya sardım zaten bakalım nasıl olacak benimkileryalnız benim kedimi evden göndermek gibi bir durumum yok onsuz yapamam o da sokakta yaşayamaz. Biraz kabullenmekte uğraşacak etraftakiler
Evet canım, dogru. Bende hemen bişey yiyeyim ellerimi yıkıyorumOnu biliyorum canım :))
Sağolsun annemin sayesinde sırtımda kocaman bir zeytin var
Annem bana hamileyken biri anneme demişki
Birinin mutfağımdan gizlice bişey yersen onuda biyerine sürersen o şeyin lekesi sende olur
Annecigimde bana hamileyken babannemin mutfagindan gizlice zeytin yemiş yedigi elide sırtina sürmüş
Benimde sırtımda gerçekten
Dev bir Simsiyah zeytin lekesi var
Simdi bende çok dikkat ediyorum herşeye
Aminn inşallah canım yarasın her yediğimiz inşallahAfiyet olsun, yarasın şifa olsun bebişlere..
Bende balık besliyorum, bişey olmaz Allahın izni ile
Evet canım, dogru. Bende hemen bişey yiyeyim ellerimi yıkıyorum
Birde canınız bişey çekerse onu yemezsen bi yeri eksik yada onun lekesi olur derler. ALLAH muhafaza
Hayvanlar candırAminn inşallah canım yarasın her yediğimiz inşallahbir şey olmaz inşallah dediğin gibi benim için moral kaynağı kedim