Canim bende koydugum fitil su gibi akiyor.gunde 3 defa koyuyorum onun disinda baska akintim yok oyle. Sonradan fazlalasacak sanirim.
Ben fitilde kullanmıyorum ya ondan hiçbirşey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bende koydugum fitil su gibi akiyor.gunde 3 defa koyuyorum onun disinda baska akintim yok oyle. Sonradan fazlalasacak sanirim.
Fitilin disinda cok az akintim oluyor da bu ilerleyen zamanlarda cogalicak bisey ama oyle aman aman da akinti olmayacak. Sende de olmamasi normal igne kullaniyordun galiba. Daha cok o yuzdendir.Saolun kızlar ya bide bende hiç akıntı yok normal mi acaba bu durum herkeste akıntı olması şart mı bide akıntı çok mu oluyo sizde bir iki damlamı bişey olcak diye çok korkuyorum
Bence de o yuzden aman fitil kullanma zaten berbat bisey oluyo. gina geldi bana simdiden.Ben fitilde kullanmıyorum ya ondan hiçbirşey yok
Bu arada senin son adet tarihin ne zamandi? Yanlis mi girdin acaba takvimeBen fitilde kullanmıyorum ya ondan hiçbirşey yok
Fitile raziyim kalcadan igne beni mahvetti.Bence de o yuzden aman fitil kullanma zaten berbat bisey oluyo. gina geldi bana simdiden.
Aaa gobekten saniyodum ben igneyiFitile raziyim kalcadan igne beni mahvetti.
Yok ya kalcadan bide onun icin hergun acile gidiyorumAaa gobekten saniyodum ben igneyi
Ayy cok zor oluyodur yaa. Ne kadar zaman vurdurucaksinYok ya kalcadan bide onun icin hergun acile gidiyorum
Bu arada senin son adet tarihin ne zamandi? Yanlis mi girdin acaba takvime
Gunaydin canımcanlar günaydın benim hala ara ara ciddi kasık ağrılarım oluyor sizdede oluyormu adet olcam diye çok korkuyorum
Gunaydin canım
Kasık ağrısı bende de oluyor. Normal yani
Biraz daha sabredeceksin :)Duysam şu kalp atışını içim o kadar rahatlıycak ki
Hmm benim en son adetim 18 ekimdi oyle hesaplayinca ayni gun olsada islem farkli gosteriyo takvim demek ki o takildi gozume de. Tam 30.gundeyim adet olmam gereken gunden 2 gun gectim yani.Ben göbekten iğne kullanıyorum 3 ay devam edicekmişim yoo uygulamalarda son adete göre 29 temmuz yazıyodu benim daha adet günüm geçmedi yarın olcam galiba ama 2 aydır gecikiyodum takvim 32 güne hesaplamış yani adetim salı günü gibi gözüküyor bugün 29. Gün
Ben sabredicem testteki gibi. 15 gun sonra gel dediler de ben yine 20 gune yakin gitmeyi dusunuyorum.Biraz daha sabredeceksin :)
İkiz olunca kese ve kalp atışı daha gec duyuluyor diye video izlemiştim 20 güne duyarsınız ınsallahBen sabredicem testteki gibi. 15 gun sonra gel dediler de ben yine 20 gune yakin gitmeyi dusunuyorum.
Ben sabredicem testteki gibi. 15 gun sonra gel dediler de ben yine 20 gune yakin gitmeyi dusunuyorum.
Hmm benim en son adetim 18 ekimdi oyle hesaplayinca ayni gun olsada islem farkli gosteriyo takvim demek ki o takildi gozume de. Tam 30.gundeyim adet olmam gereken gunden 2 gun gectim yani.
Amin insalahhhİkiz olunca kese ve kalp atışı daha gec duyuluyor diye video izlemiştim 20 güne duyarsınız ınsallah
sabrin sonu selamettir canim her zaman. Hem garanti olsun ikizse eger cantanemin dedigi gibi gec gorunebilir o yuzden gec gitmek daha iyi.Ay hülya sana hayret ediyorum valla ne sabır
Bnde oleym canim. Dun doktordaydm keseyi girduk dedim regl agrisi gibi cok oluyor bunlar normal dedi kasik agrilari bel agrilari. Bebis buyuyucek rahim degisime uyucak buyumeye baslick dedi biraz rahatladm. Ama bazen kvrandiriyo yani:)canlar günaydın benim hala ara ara ciddi kasık ağrılarım oluyor sizdede oluyormu adet olcam diye çok korkuyorum