- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 31
Pazartesi gidicem inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi gidicem inşallah canım
İnşallah güzel haberler alırsın.Pazartesi gidicem inşallah canım
Ayniyz tatlim saglikli olsunlarda❤Tebrik ederim çok iyi bir değer çıkmış
Benim de 12.gun değerim 945di benim de tek kese
İnşallah canım ya okadar korkuyorumki kalp atışları Yine duyulmaz diyeİnşallah güzel haberler alırsın.
Duyulur inşallah canım. Gönlünü ferah tut. Dua et, hayırlısıİnşallah canım ya okadar korkuyorumki kalp atışları Yine duyulmaz diye
Korkma hiç canım ,Allaha sığın Allaha dua et güzel düşün güzel olsun ,Allah'ın izin ile bebişin kalbini duyarsın inşallah,dualarım seninleİnşallah canım ya okadar korkuyorumki kalp atışları Yine duyulmaz diye
Canım inşallah herşey yolunda gidecek sağ Salim duyacaksın kalp atışınıİnşallah canım ya okadar korkuyorumki kalp atışları Yine duyulmaz diye
Ben kullanıyorum kalp atışından sonra 2 günde 1 e düşürdü bende iyi şeler okumadım insan endişe ediyorKızlar prednol kullananlar var mı benim gibi kalp atışına kadar kullanmam gerekiyomuş nettede çok iyi şeyler yazmıyo gebelikte kullanımı ile ilgili
Sağol canım benim iyiki varsiniz gercekten sizlerle konuştukça rahatlıyorumKorkma hiç canım ,Allaha sığın Allaha dua et güzel düşün güzel olsun ,Allah'ın izin ile bebişin kalbini duyarsın inşallah,dualarım seninle
İnşallah canım benim inşallah :*Canım inşallah herşey yolunda gidecek sağ Salim duyacaksın kalp atışını
Öyle canım dua ediyorum bende sürekliDuyulur inşallah canım. Gönlünü ferah tut. Dua et, hayırlısı
İnşallah bişe olmaz allaha emanet Kalp atışını ne zaman duydun cnm transferin ne zamandıBen kullanıyorum kalp atışından sonra 2 günde 1 e düşürdü bende iyi şeler okumadım insan endişe ediyor
12 ekimde transfer oldum 3.gün embriyosu 2 kesem vardı birisi kanamadan dolayı bozuldu tekinin kalbini geçen hafta duydumİnşallah bişe olmaz allaha emanet Kalp atışını ne zaman duydun cnm transferin ne zamandı
Canım dua edelim Allah’tan isteyelim. Bende duymadım daha tedirginlik yok mu var. Ama Allah büyük bize o Sevinç’i yaşatacak inşallahİnşallah canım benim inşallah :*
Iyi dusun iyi olsun canim inss allahin izniyle bu sefer duyarsnve sonuna kadr saglikla devam ederİnşallah canım ya okadar korkuyorumki kalp atışları Yine duyulmaz diye
Basta oluyodu.simdi hafifledi bazen sizlama seklinde oluyor.o agrilar normalmiş merak etme ben bakmistim. Bende de lekelenme var o beni dusunduruyor. Bir keseyi gorsem bi nebze daha rahatlicamcanlar günaydın benim hala ara ara ciddi kasık ağrılarım oluyor sizdede oluyormu adet olcam diye çok korkuyorum
Gunaydin bende oluyor. Dun 2.kani vermeye gittigimde sordum doktora normal dedi. Toplanan yumurtaliklarin yerlerinde bu aylarda kucuk kistler olurmus onlar patlarmis. Korkulacak bisey yok cok agrin olursa parol alabilirsin ama en kisa zamanda gecicek dedi.canlar günaydın benim hala ara ara ciddi kasık ağrılarım oluyor sizdede oluyormu adet olcam diye çok korkuyorum
Basta oluyodu.simdi hafifledi bazen sizlama seklinde oluyor.o agrilar normalmiş merak etme ben bakmistim. Bende de lekelenme var o beni dusunduruyor. Bir keseyi gorsem bi nebze daha rahatlicam
Gunaydin bende oluyor. Dun 2.kani vermeye gittigimde sordum doktora normal dedi. Toplanan yumurtaliklarin yerlerinde bu aylarda kucuk kistler olurmus onlar patlarmis. Korkulacak bisey yok cok agrin olursa parol alabilirsin ama en kisa zamanda gecicek dedi.
Canim bende koydugum fitil su gibi akiyor.gunde 3 defa koyuyorum onun disinda baska akintim yok oyle. Sonradan fazlalasacak sanirim.Saolun kızlar ya bide bende hiç akıntı yok normal mi acaba bu durum herkeste akıntı olması şart mı bide akıntı çok mu oluyo sizde bir iki damlamı bişey olcak diye çok korkuyorum