Evet gitmen gerekiyor. Aşı falan yapıyorlar. İdrar kan tahlili izlenim :)Kizlar ya bu saglik ocagi isini nasi yapiyoruz smdi hemen mi solemek gerekiyor ki:s ben solemedim sgk yok zatn bnde ozel sigorta ozel emekli sandigi var ama tabi bi aile hekimligine bagliyim. Calstgim icinde hic orali olmadn gitmek mi gerekiyo illa bilgi verirseniz sevinirim sekerler:)
Benimde kahverengi lekelenmem var geçmişti dün tekrar başladı doktor kırmızıya dönmedikçe sorun yok dedi banaAramadım takip ediyorum öğlen kahvarengiye döndü. Yiyecek bişeyler hazırladım geri yatağa girdim. Artarsa direk doktora giderim.
Testimi yaptım canım ikiside pozitifti. Salı günü kese ve kalp için randevum var.
Gece pembeydi öğlen kahverengi oldu. Valla gece çok huzursuzdum ne zor sey bilinmezlikBenimde kahverengi lekelenmem var geçmişti dün tekrar başladı doktor kırmızıya dönmedikçe sorun yok dedi bana
Bende gitmedim daha saglık ocagına keseyi görelim öyle gideyim diye düşündüm ne dersinizEvet gitmen gerekiyor. Aşı falan yapıyorlar. İdrar kan tahlili izlenim :)
Bana gel dedi aile hekimi tahlil yaptı b12 ve demir eksikliği için ilaç kullanıyorum. Senin dediğin gibi de olur :)Bende gitmedim daha saglık ocagına keseyi görelim öyle gideyim diye düşündüm ne dersiniz
Hayirli olsun topigin canimmmm
Sağol canım. Çok yararlı olacak doğuma kadar :) liste için bilgilerini yazar msın?Hayirli olsun topigin canimmmm
Hamilelik takvimi eklemeyecek misinYas 26 sebepsiz infertilite 5 kasim transfer 15 kasim sonuc. 1 cocuk sahibi. Baska ne yazim ayy heyecan yaptim
Kiz anlamadim ki nereye eklicem ben mi eklicem nasil oluyo. Yoldayim kafam gidik idare et beniHamilelik takvimi eklemeyecek misin
Eve gelince yaparsınKiz anlamadim ki nereye eklicem ben mi eklicem nasil oluyo. Yoldayim kafam gidik idare et beni
Tarihi neye gore giricem canim son regliye gore mi transferr gore mi toplamaya gore mi?Eve gelince yaparsın
Profilden kişisel bilgilerine gir. Hamilelik tarihi ekle. Altında hesaplayıcı var. Oradan hesapla
Regliye göre canımTarihi neye gore giricem canim son regliye gore mi transferr gore mi toplamaya gore mi?
Valla beceremedim canim yaa kisisel bilgilere girdim durum gir yaziyor. Altinda baska biseyler yani bi hesaplayici yok ordaRegliye göre canım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/hesap_bilgileri/personal-detailsValla beceremedim canim yaa kisisel bilgilere girdim durum gir yaziyor. Altinda baska biseyler yani bi hesaplayici yok orda
Canım ben 12 14 ve bugün21.günüm bugünde kan berdim denileni yapsak kan kalmaz iki günde bir verin diyolar ya artış iyiyse bi hafta sonra ver dedi bana gittiğim doktor baktım üç katı artmıştı bi hafta sonra bugün verdim bende üçüncüsünü bakalım sonuç nasıl olacak