- 2 Ocak 2018
- 498
- 1.247
iyi haberler alırsın inşallahBenim 29 ekimdi transferim. Doktor yarına randevu verdi. Yarın keseyi görmeye gidicem. Senin benden de önce. Sende gidebilirsin artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi haberler alırsın inşallahBenim 29 ekimdi transferim. Doktor yarına randevu verdi. Yarın keseyi görmeye gidicem. Senin benden de önce. Sende gidebilirsin artık.
yaklaşmış :))Evet cuma gideceğim :)
Aynen bakalım. Yarın bizi neler bekliyoryaklaşmış :))
tebrik ederim :)
26 yaş sebepsiz infertilite ilk deneme sonuç pozitif
Başka ne lazım
,işallah ordadır kuzumCanim bnde pko var. Esim etkiledi bizi daha cok. Ileri harekt sifirdi sekik bozklugu vs. Asilamayma takplerle olmadi sora tupbebege karar verdk sukur tuttu inss oradadir ve sagliklidir ctesi gormeye gidicez ilk kez❤
inşallah guzel guzel haberlerle gelirsin bizeAynen bakalım. Yarın bizi neler bekliyor
iyi haberlerini bekliyoruz :))Calistgmdan ctesi aldm ben randevu canim. Hadi hayirlisi bakalim biz bile heyecanliyiz burada guzel haberlerle don:)
tebrik ederim :)
Kan testinden 10 gün sonra kese 12 gün sonra kalp atışı
İşte bu sebepten erkenden kan vermek iyi değil. Biz sabırsız olduğumuz için erken veriyoruz.. Daha sağlık ocağına gidip dosya açtıracaksın. Orada da kan alıyorlarşimdi benim test günüm yarın ya doktor bana dicek mi iki gün sonra kan ver diye vere vere kan kalmadı
İşte bu sebepten erkenden kan vermek iyi değil. Biz sabırsız olduğumuz için erken veriyoruz.. Daha sağlık ocağına gidip dosya açtıracaksın. Orada da kan alıyorlar
Bu arada hamilelik takvimin yakışmış
Doktorunu aradın mı canım, belki yerleşme kanaması olabilir ama sen yinede ihmal etmeKızlar günaydın gece tuvalete kalktığımda bir damla pembe birşey gördüm iyice bir bakayım derken peçetede de vardı fitili koydum yattım korkuyorum yaa
İnşallahhhh kızlar. Sırayla gidiyomuşuz:)Calistgmdan ctesi aldm ben randevu canim. Hadi hayirlisi bakalim biz bile heyecanliyiz burada guzel haberlerle don:)
Test günün ne zaman canım seninKızlar günaydın gece tuvalete kalktığımda bir damla pembe birşey gördüm iyice bir bakayım derken peçetede de vardı fitili koydum yattım korkuyorum yaa
Canım ben 12 14 ve bugün21.günüm bugünde kan berdim denileni yapsak kan kalmaz iki günde bir verin diyolar ya artış iyiyse bi hafta sonra ver dedi bana gittiğim doktor baktım üç katı artmıştı bi hafta sonra bugün verdim bende üçüncüsünü bakalım sonuç nasıl olacakşimdi benim test günüm yarın ya doktor bana dicek mi iki gün sonra kan ver diye vere vere kan kalmadı
Aramadım takip ediyorum öğlen kahvarengiye döndü. Yiyecek bişeyler hazırladım geri yatağa girdim. Artarsa direk doktora giderim.Doktorunu aradın mı canım, belki yerleşme kanaması olabilir ama sen yinede ihmal etme
Testimi yaptım canım ikiside pozitifti. Salı günü kese ve kalp için randevum var.Test günün ne zaman canım senin
Insallah kesilir canım.Aramadım takip ediyorum öğlen kahvarengiye döndü. Yiyecek bişeyler hazırladım geri yatağa girdim. Artarsa direk doktora giderim.
Testimi yaptım canım ikiside pozitifti. Salı günü kese ve kalp için randevum var.