Canim benden de leke geliyor.doktoru aradim kan sulandirici igneyi birak dedi.Kızlar günaydın gece tuvalete kalktığımda bir damla pembe birşey gördüm iyice bir bakayım derken peçetede de vardı fitili koydum yattım korkuyorum yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benden de leke geliyor.doktoru aradim kan sulandirici igneyi birak dedi.Kızlar günaydın gece tuvalete kalktığımda bir damla pembe birşey gördüm iyice bir bakayım derken peçetede de vardı fitili koydum yattım korkuyorum yaa
Doğum hesaplayıcı yazıyor hamilelik tarihi yazıyor onun altındaSonunda girdim galiba.
Canım gitmen gereki aşı yapılıyor, kan tahlilleri yapılıyorKizlar ya bu saglik ocagi isini nasi yapiyoruz smdi hemen mi solemek gerekiyor ki:s ben solemedim sgk yok zatn bnde ozel sigorta ozel emekli sandigi var ama tabi bi aile hekimligine bagliyim. Calstgim icinde hic orali olmadn gitmek mi gerekiyo illa bilgi verirseniz sevinirim sekerler:)
Benimde topak topak geliyor canım. Normal öyle olmasıkızlar jel kullanıyor musunuz ben crinone jel kullanıyorum normalde sıvı akıntı oluyo ama bazende birikiyo galiba baya büyük topak şeklinde geliyo ben yanlış yapmıyorum dimi sizlerdede oluyormu
Valla yaa benim beynim basmadi bi turlu ama 29 temmuz 2019 yaziyor tahmini dogumaDoğum hesaplayıcı yazıyor hamilelik tarihi yazıyor onun altında
Amin inşallah şindi sonuç çıktı ama sistem açılmıyo kalbim dışarda atıyo resmen ben kesede kalp de nasıl sağ kalcam bu heycanla yaainşallah hep yüksele yüksele devam eder canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
gecmiş olsun bir an önce gecer insallahGece pembeydi öğlen kahverengi oldu. Valla gece çok huzursuzdum ne zor sey bilinmezlik
ben daha once kullanmıstım evet olmustu. emilimi için yeterince yürüyor musun, yürüyüsle yeterli ısı saglanmazsa emilim düşüyor dısarı atılan tortu artıyormuskızlar jel kullanıyor musunuz ben crinone jel kullanıyorum normalde sıvı akıntı oluyo ama bazende birikiyo galiba baya büyük topak şeklinde geliyo ben yanlış yapmıyorum dimi sizlerdede oluyormu
tebrik ederimmmm :)Yas 26 sebepsiz infertilite 5 kasim transfer 15 kasim sonuc. 1 cocuk sahibi. Baska ne yazim ayy heyecan yaptim
Übu sabah çok yürüyemedim hastaneye gitmek için otobüse bindim ondan oldu galibagecmiş olsun bir an önce gecer insallah
ben daha once kullanmıstım evet olmustu. emilimi için yeterince yürüyor musun, yürüyüsle yeterli ısı saglanmazsa emilim düşüyor dısarı atılan tortu artıyormus
tebrik ederimmmm :)
Tamam onu kişisel bilgiler yazan yerdeki hamilelik kutusuna yaz. 29.07.2019Valla yaa benim beynim basmadi bi turlu ama 29 temmuz 2019 yaziyor tahmini doguma
Merhaba canım eklerim tabikimerhaba kızlar benıde eklermısınız, İstanbul yas 30 sebepsiz infertilite birinci deneme 2 transfer yapıldı ikiz minnoşlarım tahmını doğum 15.06.2019
Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum canım. Takip ediyorum artarsa iğnem var iğneye geçerim doktorumu ararımCanim benden de leke geliyor.doktoru aradim kan sulandirici igneyi birak dedi.
Ama yaptim ben bunuuu yazdim kaydettim
Yanlış yapmışsın duvara yazmışsın olmamış yazsan bizimki gibi altta hamilelik takvimi çıkarAma yaptim ben bunuuu yazdim kaydettim
Yaptimmmm insallah olmusturrrr her yere yazip garantiye almaya calisiyorumYanlış yapmışsın duvara yazmışsın olmamış yazsan bizimki gibi altta hamilelik takvimi çıkar
HAMİLELİK TAKVİMİ yazan yere 29.07.2019 yazınca en altta değişikliği kaydete basman gerekiyor
Olmuş canım. Çok yakışmışYaptimmmm insallah olmusturrrr her yere yazip garantiye almaya calisiyorum
Anam simdi anladimmmm cok tesekkur ederimmmm... yazdiklarimin altinda hamislik takibi cikiyoooo. Benim jeton bildigin kutukmus anca dustuOlmuş canım. Çok yakışmış
Rica ederim canım. Oradan hergun bebeğin gelişimini okuyabilirsinAnam simdi anladimmmm cok tesekkur ederimmmm... yazdiklarimin altinda hamislik takibi cikiyoooo. Benim jeton bildigin kutukmus anca dustu