2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Aman canim çok geçmiş olsun dikkat et kendine enfeksiyon falan demek bı anda hastalık yayilabiliyor hamilelkten belkide bebisler iyiyse sıkıntı yok inşallah hemenck enerjini toplayıp ayaga kalkarsn:dua:
Cok sagol canim. Gercntn ole hemen kapiyorz direnc dusk ve cok hizla yayildi hayret ettm aman dikat edin sizde:KK66: zatn hamilelign verdgi halszlk oluyo heoimzde hastalkta eklennce fena oluyoms insan. Onlarin harektlerini hissediyorm iyilerdir ins etkilenmiyorlardir aminn canim❤

Merhaba kizlarrr...ablamlar yarin yola cikiyor insallah aksama ikisi de gelmis olur. Bugun de bebislere baktik cok sukur ikiside bal kupu. Oglumda gordu. cinsiyetleri ne diye doktorun basinin etini yedi :KK48: cok anliyomus gibi gordum diyip duruyor doktora. Solumdaki gosterdi erkekmis digeri rahim duvarina yaslandigi icin arkasini goremedi doktor bir dahaki gelisinde soylerim dedi. 110gr civari olmuslar ama boyunu falan soylemedi bu sefer. Masallah hala 2 haftaya yakin ondeler. Yola cikmama da izin verdi. Donuste hindistan cevizi yagi ve hamileler icin catlak onleyici karisik yag aldim aktardan bu aksam denemeye baslicam.:KK75:

Bu arada doktorum hissetmeye baslarsin artik dedi:KK22: hissediyorum gunde 1 2 kere dedim. Masallah diyip durdu. Yag surmeye basladin mi karnina dedi yok demistim hemen al basla artik dedi. Karnim baya cikti gerildi cunki. :oops:

Merhaba kizlarrr...ablamlar yarin yola cikiyor insallah aksama ikisi de gelmis olur. Bugun de bebislere baktik cok sukur ikiside bal kupu. Oglumda gordu. cinsiyetleri ne diye doktorun basinin etini yedi :KK48: cok anliyomus gibi gordum diyip duruyor doktora. Solumdaki gosterdi erkekmis digeri rahim duvarina yaslandigi icin arkasini goremedi doktor bir dahaki gelisinde soylerim dedi. 110gr civari olmuslar ama boyunu falan soylemedi bu sefer. Masallah hala 2 haftaya yakin ondeler. Yola cikmama da izin verdi. Donuste hindistan cevizi yagi ve hamileler icin catlak onleyici karisik yag aldim aktardan bu aksam denemeye baslicam.:KK75:
Maşallah canım sağlıkla büyüsünler inşallah. Bende dün gittim benim oğlan biraz iri kafalı bacakları ve boyu kısa. Kilosu iyi maşallah seninkilerin. Sen yinede iğneni vurul git yanınada al sıkıntın olursa bir yerde vurulursun

Maşallah canım çok sevindim allahm hep guzel haberlerini almayı nasip etsin yavrularnin :emir_bebek::emir_bebek:

27 yas,3.deneme ve sorun bende hipo hipo
Ekliyorum canım ❤️
Maşallah canım, digeri de kızdır inşallah. Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Şimdiden hayırlı yolculuklar, kendine dikkat et :KK60:

C A N O C A N O canımsenşn cinsiyet için ne dedi doktor artık çok arada giriyorum çok hızlı geçiyor konular bi kaçırınca kopuyo insan benim cinsiyetim hissettiğim gibi erkek çıktı Bide çok çıktımı karnın

Orkide_sever Orkide_sever canım hakkında hayırlısı olsun biri erkekmiş hayırlısıysa öbürüde kız olsun altın terazi olsun

Bu arada kızlar siz ikili test yaptırdınız mı?

Ben yaotırmdım hiçbirini doktorumda saygı duydu down olursa aldırmayı düşünmüyorum sonuçta o kadar uğraştık nasip bu demekki derim
Benim doktorumda sonuç iyi yada kötü olsada bence bilip ona göre kendini hazırlamasın fikrinde, doğum sonu şok yaşamama ve eğer bir problem olacaksa ona göre hazırlık yapma adına önerdi, bende onun gibi düşündüm açıkcası.

Masallah canim hep boyle guzel gelissnler:nazar::nazar: bizde yakn bi yere gidicektm hftasonu 2 saatlk arkadslara kalmaya doktora sordu esim sorun olmaz suan iyi demsti normalde ne yapiliyosa onlr etkilemz farkli bisi denemeyn vucudun alisk olmadigi demsti. Hatta yer mekan degiskligi iyi olur moral olur dediydi❤ risk olnca zatn soluyorlr yatiryorlar. Hindstan cevizini cok duydm ya kafama koydm istn arkads kullanms catlamams lierac alanlr ctladi birazda genetk yapi demsti.

C A N O C A N O canımsenşn cinsiyet için ne dedi doktor artık çok arada giriyorum çok hızlı geçiyor konular bi kaçırınca kopuyo insan benim cinsiyetim hissettiğim gibi erkek çıktı Bide çok çıktımı karnın

Orkide_sever Orkide_sever canım hakkında hayırlısı olsun biri erkekmiş hayırlısıysa öbürüde kız olsun altın terazi olsun

Senin cinsiyette belli olms hayirli olsun canim:) ikili test ultrason kontolu yapildi detyli sadece kan alinmadi ikiz oldugndan canim.

Cinsiyetler ilk sayfada kayıtlı :)

Benimde erkek, bu yıl erkek senesi. Gözün aydın, rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️

Selam canim aynen vala demedi kimse:) 6yildr ayni yerde calisiyorm istismar hic etmedm vicdanim rahat onlar dusnsn. Bugun yarin verdi dr yatiyorm yuzumdeki kemkler agriyo artik nirmalde bukadr agir gecirmezdm hastaligi hamilelktn heralde. Cok sagol canim hepimize sifalar olsun herkes hasta ortalkta dikat edin. kanda enfeksiyon cikti birz ama cok yksk degl dediler 2 serum yedm bi vitamn serumu iyi gldi cocuklar harekete gecti:KK48:
Gecmiş olsun tekrar şimdi nasılsın
Super haberler ☺️ Tebrik ederim Allah saglıkla Dünyaya gelmelerini nasip etsin
Maşallah canım sağlıkla büyüsünler inşallah. Bende dün gittim benim oğlan biraz iri kafalı bacakları ve boyu kısa. Kilosu iyi maşallah seninkilerin. Sen yinede iğneni vurul git yanınada al sıkıntın olursa bir yerde vurulursun
tebrik ederim canım eşin de ilk oglan olsun istemişti sevinmiştir saglıkla Dünyaya gelir inşallah

Ben düne kadar 4,5 kilo almıstım bi anda 5,5 oldu
Cok yiyemiyorum mide yanmaları devam ama şişiyom masallah 1 kilo sanırım gogsumde ilerde kac kilo olur bilemem uc koyulastı ve buyudu süte simdiden hazırız heralde :KK70: 1 kilo da yüzümde sanırım o da cok gerekti gıdılandım

Benim doktorumda sonuç iyi yada kötü olsada bence bilip ona göre kendini hazırlamasın fikrinde, doğum sonu şok yaşamama ve eğer bir problem olacaksa ona göre hazırlık yapma adına önerdi, bende onun gibi düşündüm açıkcası.

Seninkide mantıklı bakış açısı ama bi arkadaşıma down olmadığı halde down dediler kızcağızın üzüntüden bütün hamileliği burnundan geldi bebekte çok etkilendi ondanda korktum zaten kan sonuçları bile gerçek değeri yansıtmıyomuş doğduğundada bu tanı konulabiliyomuş. Hayırlısı artık ret raporunu imzaladım bile ben:KK17:

Super haberler ☺️ Tebrik ederim Allah saglıkla Dünyaya gelmelerini nasip etsin
tebrik ederim canım eşin de ilk oglan olsun istemişti sevinmiştir saglıkla Dünyaya gelir
Eşim ilk 2 bebeğimizi yıkarken borular hortumlsr olmadan gördü resöen aşık oldu kuzularımıza, hamileliğin başından beri hep dua etti inşallah giden iki oğlumun aynısı geri gelir diye. Şimdi erkek olduğunu duyunca çok sevindi gerçekten ilk oğlumuzun ismini koymak istiyor. Bende diyorum yeniden dirilme diye birşey yok onların isimlerini verip çocuğu huzursuz etme. Hamile kalmadan öncede konuşmuştuk kız olursa hiç karışmayacağım erkek olurda ilk bebeğimizin ismini koyucam demişti şimdi çok birseyde diyemiyorum ufak uak güzel güzel anlatıyorum bskalım
Banada doktor kilo alma dedikçe ben aldım başımı gittim :-(
Seninkide mantıklı bakış açısı ama bi arkadaşıma down olmadığı halde down dediler kızcağızın üzüntüden bütün hamileliği burnundan geldi bebekte çok etkilendi ondanda korktum zaten kan sonuçları bile gerçek değeri yansıtmıyomuş doğduğundada bu tanı konulabiliyomuş. Hayırlısı artık ret raporunu imzaladım bile ben:KK17:

İyiki oxamsn kafanı karıştırmamışsın zaten sorun olsa ilerki haftaki ultrasonlarda kendini belli ediyormuş. Onlar özel şeçim hepsi iyi olacak inş

Doktor ignen var mi dedi 1 tane var dedim. Vurdurucam insallah. Piyasa da yok suan bulamazsin diye sordum dedi. Naparim bilmiyorum bugun esimi yollucam eczaneye sorsun

X