2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Maşallah canım sağlıkla büyüsünler inşallah. Bende dün gittim benim oğlan biraz iri kafalı bacakları ve boyu kısa. Kilosu iyi maşallah seninkilerin. Sen yinede iğneni vurul git yanınada al sıkıntın olursa bir yerde vurulursun
Amin insallah canim cumlemizin ki saglikli buyusun kucagimiza alalim insallah. Solumdaki daha bi oynak yerinde durmuyo resmen insallah dogdugunda da boyle olmaz kipir kipir

Maşallah canım çok sevindim allahm hep guzel haberlerini almayı nasip etsin yavrularnin :emir_bebek::emir_bebek:
Amin canim hepimiz guzel haberlerini alalim her zamannn. Kokrmustum cok temizlik yaptim bisey oldu mu diye ama icim rahat artik. analari gibi dirayetliler :KK48:

Ekliyorum canım ❤️
Maşallah canım, digeri de kızdır inşallah. Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Şimdiden hayırlı yolculuklar, kendine dikkat et :KK60:
Aminnn canim aminnn bi tane kizim olsunnnn. Tabi rabbim hayirli saglikli evlat versin onceligim bu ama ilerde evde 4 tane kil yumagiyla naparimmm. Oglumda insallah erkektir diyo. Erkek gecesi duzenliceklermis hayallere bak. Anneme dedim sakasina ikiside erkekmis diye bozuldu resmen

Merhaba kizlarrr...ablamlar yarin yola cikiyor insallah aksama ikisi de gelmis olur. Bugun de bebislere baktik cok sukur ikiside bal kupu. Oglumda gordu. cinsiyetleri ne diye doktorun basinin etini yedi :KK48: cok anliyomus gibi gordum diyip duruyor doktora. Solumdaki gosterdi erkekmis digeri rahim duvarina yaslandigi icin arkasini goremedi doktor bir dahaki gelisinde soylerim dedi. 110gr civari olmuslar ama boyunu falan soylemedi bu sefer. Masallah hala 2 haftaya yakin ondeler. Yola cikmama da izin verdi. Donuste hindistan cevizi yagi ve hamileler icin catlak onleyici karisik yag aldim aktardan bu aksam denemeye baslicam.:KK75:
Canim ben yeni katildim araniza. Masallah senin ikiz mi?Ilk kan degerin kacti?

Sizlere bir şey sormak istiyorum dün leke gelmesi üzerine doktoruma gittim panikle doktorum kese dışı kanama olduğunu düşük riski olduğunu söyledi bebekler iyi kalp atışlarını duydum iğneye başlattı çok korkuyorum böyle bişey yaşayan var mı ??

Sizlere bir şey sormak istiyorum dün leke gelmesi üzerine doktoruma gittim panikle doktorum kese dışı kanama olduğunu düşük riski olduğunu söyledi bebekler iyi kalp atışlarını duydum iğneye başlattı çok korkuyorum böyle bişey yaşayan var mı ??
Benimde 13.haftada az bi kanamam oldu
Hemen gittim doktora
Baktı çok sukur bi sıkıntı yokmuş kanama alani felan Görmedi
İğne verdi 1tane.

Simdide crinone jele devam ediyorum

C A N O C A N O canımsenşn cinsiyet için ne dedi doktor artık çok arada giriyorum çok hızlı geçiyor konular bi kaçırınca kopuyo insan benim cinsiyetim hissettiğim gibi erkek çıktı Bide çok çıktımı karnın

Orkide_sever Orkide_sever canım hakkında hayırlısı olsun biri erkekmiş hayırlısıysa öbürüde kız olsun altın terazi olsun

Bu arada kızlar siz ikili test yaptırdınız mı?
Hosgeldin valla etiketlicektim seni nerelerdesin diye haber vermiyosun. Sagol Allah razi olsun. Siz nasilsiniz bebisle nasil gidiyo

Masallah canim hep boyle guzel gelissnler:nazar::nazar: bizde yakn bi yere gidicektm hftasonu 2 saatlk arkadslara kalmaya doktora sordu esim sorun olmaz suan iyi demsti normalde ne yapiliyosa onlr etkilemz farkli bisi denemeyn vucudun alisk olmadigi demsti. Hatta yer mekan degiskligi iyi olur moral olur dediydi❤ risk olnca zatn soluyorlr yatiryorlar. Hindstan cevizini cok duydm ya kafama koydm istn arkads kullanms catlamams lierac alanlr ctladi birazda genetk yapi demsti.
Sagol canim 2 saatlik yola benimde doktorum basta bisey demedi ama bizim 6 7 saatlik yol koye gitmemiz fakat kalabaligiz skilmadan giderim insallah sorunsuz gelirim geri. Oglumfa badem yagi kullandim tek karnim catlamadi ama arkam catlak icindeydi bu sefer pehlivanlar gibi yaglanmayi dusunuyorum. 250 gr hindistan cevizi yagi 35 liraya aldim aktardan beyaz kati bisey. Dun uyuya kaldim suremedim bugunden itibaren surucem. Bende netteki yorumlara bakarak aldim yan etkisi yokmus

Gecmiş olsun tekrar şimdi nasılsın

Super haberler ☺️ Tebrik ederim Allah saglıkla Dünyaya gelmelerini nasip etsin
tebrik ederim canım eşin de ilk oglan olsun istemişti sevinmiştir saglıkla Dünyaya gelir inşallah

Ben düne kadar 4,5 kilo almıstım bi anda 5,5 oldu
Cok yiyemiyorum mide yanmaları devam ama şişiyom masallah 1 kilo sanırım gogsumde ilerde kac kilo olur bilemem uc koyulastı ve buyudu süte simdiden hazırız heralde :KK70: 1 kilo da yüzümde sanırım o da cok gerekti gıdılandım
Sagol canim insallah hepimiz saglikla alalim kucaklarimizaaaa. Aynen benimde gogusler buyudu aksam esim sutyenlemi yatiyon cikar rahat et diyo :KK48: yok dedim dogal halleri. Dedigin gibi koyulastida. Hatta dun gece ruyamda goguslerim yarilmus gorum ama derin derin icinin eti gorunuyo gibi cok korkmustummm

Amin canim hepimiz guzel haberlerini alalim her zamannn. Kokrmustum cok temizlik yaptim bisey oldu mu diye ama icim rahat artik. analari gibi dirayetliler :KK48:
Annemin bı lafi var o yerini buldumu sen tas tasisan kimildamaz yerinden diye o hesap biz dikkat ediyoruz yine ama işte maşallah bebislerimize rabbm hepimznkini korusun

Annemin bı lafi var o yerini buldumu sen tas tasisan kimildamaz yerinden diye o hesap biz dikkat ediyoruz yine ama işte maşallah bebislerimize rabbm hepimznkini korusun
Amin canim. Aynen yiyecek ekmegi olana ne yaparsan yap bisey olmaz. Dinlene dinlene gunluk isimi yapiyorum simdi. sonra yemegimi yapicam aksama inerlermis. Esimle cocuguga yolladim evden arkamdan dagitan yok :super:

Eşim ilk 2 bebeğimizi yıkarken borular hortumlsr olmadan gördü resöen aşık oldu kuzularımıza, hamileliğin başından beri hep dua etti inşallah giden iki oğlumun aynısı geri gelir diye. Şimdi erkek olduğunu duyunca çok sevindi gerçekten ilk oğlumuzun ismini koymak istiyor. Bende diyorum yeniden dirilme diye birşey yok onların isimlerini verip çocuğu huzursuz etme. Hamile kalmadan öncede konuşmuştuk kız olursa hiç karışmayacağım erkek olurda ilk bebeğimizin ismini koyucam demişti şimdi çok birseyde diyemiyorum ufak uak güzel güzel anlatıyorum bskalım
Banada doktor kilo alma dedikçe ben aldım başımı gittim :-(

İyiki oxamsn kafanı karıştırmamışsın zaten sorun olsa ilerki haftaki ultrasonlarda kendini belli ediyormuş. Onlar özel şeçim hepsi iyi olacak inş
İkna edersin daha 5-6 ay var :KK70:
Biz de oyle bölüştük isimleri ben kız ismini tedavilerin başında bulmuştum değerlerimi takip ettiğim dosyanın adı olmuştu hatta
Eşim babasının ismini verecekti duyan herkes inşallah kız olur dedi :KK70:
Sagol canim insallah hepimiz saglikla alalim kucaklarimizaaaa. Aynen benimde gogusler buyudu aksam esim sutyenlemi yatiyon cikar rahat et diyo :KK48: yok dedim dogal halleri. Dedigin gibi koyulastida. Hatta dun gece ruyamda goguslerim yarilmus gorum ama derin derin icinin eti gorunuyo gibi cok korkmustummm
aman o ne biçim rüyaymış çatlaklar kabus olmuş sana resmen :KK70:

İkna edersin daha 5-6 ay var :KK70:
Biz de oyle bölüştük isimleri ben kız ismini tedavilerin başında bulmuştum değerlerimi takip ettiğim dosyanın adı olmuştu hatta
Eşim babasının ismini verecekti duyan herkes inşallah kız olur dedi :KK70:
aman o ne biçim rüyaymış çatlaklar kabus olmuş sana resmen :KK70:
Normalde takilmiyorum olacak seye engel olunmaz ama goguslerde cok catliyomus onu okumustum bilinc altina yerlesmis demek ki :KK48: bi de aksam 7 de yattim sabah 9 da kalktim fazla uyumaktan sacmaladim ruyamda galiba

Aynen canım kilo almak çokta iyi değil açıkcası ama bence ilerleyen aylarda alırsn benim ablamın 4 cocugu var max 10 kilo alırdı hamileklernde 6 7 alırdı genelde gayette iyiydi bebekleri allahm sağlık versinde minnaklara :dua::nazar:
İnşallah canım rabbüm hepimizinkine sağlık versin. Bende alırım artık diye düşünüyorum yavaş yavaş
Süt içemiyorum kefir sağlıklı mıdır denesem? Birde yoğurdu evde mi mayalıyorsunuz satın mı alıyorsunuz ?
Ben yoğurdu kendim yapıyorum ama süt içemiyorum hala. Kefiri sevemedim maalesef amaç çok öneriyorlar
Merhaba kizlarrr...ablamlar yarin yola cikiyor insallah aksama ikisi de gelmis olur. Bugun de bebislere baktik cok sukur ikiside bal kupu. Oglumda gordu. cinsiyetleri ne diye doktorun basinin etini yedi :KK48: cok anliyomus gibi gordum diyip duruyor doktora. Solumdaki gosterdi erkekmis digeri rahim duvarina yaslandigi icin arkasini goremedi doktor bir dahaki gelisinde soylerim dedi. 110gr civari olmuslar ama boyunu falan soylemedi bu sefer. Masallah hala 2 haftaya yakin ondeler. Yola cikmama da izin verdi. Donuste hindistan cevizi yagi ve hamileler icin catlak onleyici karisik yag aldim aktardan bu aksam denemeye baslicam.:KK75:
Gözünaydın canım maşallah

Gecmiş olsun tekrar şimdi nasılsın

Super haberler ☺️ Tebrik ederim Allah saglıkla Dünyaya gelmelerini nasip etsin
tebrik ederim canım eşin de ilk oglan olsun istemişti sevinmiştir saglıkla Dünyaya gelir inşallah

Ben düne kadar 4,5 kilo almıstım bi anda 5,5 oldu
Cok yiyemiyorum mide yanmaları devam ama şişiyom masallah 1 kilo sanırım gogsumde ilerde kac kilo olur bilemem uc koyulastı ve buyudu süte simdiden hazırız heralde :KK70: 1 kilo da yüzümde sanırım o da cok gerekti gıdılandım
Sagolasn cnaim yatiyirm atlatamadm evdeyim bugunde:) bebise yarasin iyi olsunda verilir kilolar herseye katlaniriz okadr emek verdik:) sorma ya benmde gogslerm kuckti 3 hafta kadr once yeni styn almk zornda kaldm 1 bedn oynamis inss bol sutlerimz olur hepimizin❤

X