2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kızlar ben 16 haftaya geldim ama beslenmem hala iyi değil bulantılar beni zorluyor. Yiyeniliyorsanız kaşar peyniri, ceviz süt yoğurt hergün mutlaka kivi yiyin
Canim ilk 3 ay zaten depodan besleniyor bebislerimz sonrasnda doktoruna soyle eğer yiyemiyosan kan tahlilleri yapar eksign varsa mutlaka takviye yapar için rahat olsun:anne:

Canim ilk 3 ay zaten depodan besleniyor bebislerimz sonrasnda doktoruna soyle eğer yiyemiyosan kan tahlilleri yapar eksign varsa mutlaka takviye yapar için rahat olsun:anne:
O konuda rahatım canım bebeklerin durumu gayet iyi şükür. Kullanmam gerekenleri kullanıyorum şimdilik. Ben zaten 73 el hamile kaldım şimdi 67 kiloyum benim için kilo az alsam daha iyi bebekler alsın yeter

O konuda rahatım canım bebeklerin durumu gayet iyi şükür. Kullanmam gerekenleri kullanıyorum şimdilik. Ben zaten 73 el hamile kaldım şimdi 67 kiloyum benim için kilo az alsam daha iyi bebekler alsın yeter
Aynen canım kilo almak çokta iyi değil açıkcası ama bence ilerleyen aylarda alırsn benim ablamın 4 cocugu var max 10 kilo alırdı hamileklernde 6 7 alırdı genelde gayette iyiydi bebekleri allahm sağlık versinde minnaklara :dua::nazar:

Canım değerin güzelce katlanmıştır inşallah :KK200:
Cok sukur deger iyi katlandi. Ilk testimi 10uncu gun yaptirdigim icin onu saymiyorlar.12. Gun kan tetim iyi.Simdi yarinki kan testini bekliyoruz.Allah razi olsun canim sabahlari crinone jel ile birlikte pembe tortular geliyor.gun icinde olmuyor.siz de olmus muydu boyle?

Cok sukur deger iyi katlandi. Ilk testimi 10uncu gun yaptirdigim icin onu saymiyorlar.12. Gun kan tetim iyi.Simdi yarinki kan testini bekliyoruz.Allah razi olsun canim sabahlari crinone jel ile birlikte pembe tortular geliyor.gun icinde olmuyor.siz de olmus muydu boyle?
Çok sevindim canım sağlık sıhhatle devam etsin bebişlerimiz inşallah
O tortular bende de sürekli oluyor, bazen beyaz bazen pembe gibi
Burda da okumuştum pembe gelen varmış merak etme

Mutlaka her sabah 1 tane haşlanmış yumurta, günde 3 öğün süt ürünü, 2 ceviz yada 10badem/fındık yemek lazım. Her gün günde bir öğünde protein. Bunları yapıyormuyum hayır canım ne isterse onu yiyorum hamburger kızartma vs
Süt içemiyorum kefir sağlıklı mıdır denesem? Birde yoğurdu evde mi mayalıyorsunuz satın mı alıyorsunuz ?

Süt içemiyorum kefir sağlıklı mıdır denesem? Birde yoğurdu evde mi mayalıyorsunuz satın mı alıyorsunuz ?
Kefir hiç içmedim denemeyi istemedim gebelimte. Arada prebiyotik yoğurt yiyorum. Sütleride laktozsuz günlük süt alıyorum. Pastörize sütle mayalayıp 2 günde tüketirsen sorun olmaz diye düşünüyorum.

Normalde de kolay kilo alırmydn canım bende suan 4 aldım net olarak bugün benimkini çok net bi şekilde hissettim bu arada :KK200::KK200: anammm çok heyecan yaptım :emir_bebek::nazar:
Canım nasıl bişi tarif etsene bende bazen bişiler oluyor ama bağırsak hareketi sanıyorum

Canım nasıl bişi tarif etsene bende bazen bişiler oluyor ama bağırsak hareketi sanıyorum
Ay yok ben baya baya ilk defa işte hissttm dedim uzanıyordm öyle gobegime bakiyodm hatta nefes alıp vermedm bile o an boyle sanki içimde su dalgalandi gibi oldu karnm indi kalktı sanki hafiften de tirsmadm değil ne oluyor diye :KK48::KK17: çok garip bı his

Ay yok ben baya baya ilk defa işte hissttm dedim uzanıyordm öyle gobegime bakiyodm hatta nefes alıp vermedm bile o an boyle sanki içimde su dalgalandi gibi oldu karnm indi kalktı sanki hafiften de tirsmadm değil ne oluyor diye :KK48::KK17: çok garip bı his
Maşallah ne güzel birşey ya ben de çok istiyorum hissetmeyi :)

Çok sevindim canım sağlık sıhhatle devam etsin bebişlerimiz inşallah
O tortular bende de sürekli oluyor, bazen beyaz bazen pembe gibi
Burda da okumuştum pembe gelen varmış merak etme
Tortular gercekten korkutuyor bazen.Insallah saglikla gelir bebeklerimiz Allahim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin.

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine şunu düşün kimse Allah razı olsun hastayken geldi demez
o yüzden boşyere zorlama kendini de yavrularını da al raporunu gitsin. bende bu haftaya rapor aldım işte yoruldum baya gecen hafta dinlenmek istedim
RAbbim tez zamanda şifanı versin
Selam canim aynen vala demedi kimse:) 6yildr ayni yerde calisiyorm istismar hic etmedm vicdanim rahat onlar dusnsn. Bugun yarin verdi dr yatiyorm yuzumdeki kemkler agriyo artik nirmalde bukadr agir gecirmezdm hastaligi hamilelktn heralde. Cok sagol canim hepimize sifalar olsun herkes hasta ortalkta dikat edin. kanda enfeksiyon cikti birz ama cok yksk degl dediler 2 serum yedm bi vitamn serumu iyi gldi cocuklar harekete gecti:KK48:

Arkadaşlar merhaba 10 ocakta 2 tane 3.gun embriyosu transfer edildi 20 Ocak test günümdü sonucum 26.21 çıktı 2 gün sonra 40.29 çıktı bugün tekrar test günüm akşam gideceğim sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi baya belli artık sizce idrarda bu kadar belliyse kan da da artış göstermişmidir
Masallah canim hayirli olsn hosgeldn aramiza❤rakamda katlanms zatn olmsz dusnme bnce aksamda artms olur:KK66:

Kızlar ben 16 haftaya geldim ama beslenmem hala iyi değil bulantılar beni zorluyor. Yiyeniliyorsanız kaşar peyniri, ceviz süt yoğurt hergün mutlaka kivi yiyin
Ogunlerm kucuk hala benimde aynen canim cok gitmiyo hersy de yiyemiyorm bnde ama yiyebildklerimi yemeye calisiyorm ara ogunler yapmaya calisiyorm saglkli selerle taklmaya calisiyorm iste:)

Selam canim aynen vala demedi kimse:) 6yildr ayni yerde calisiyorm istismar hic etmedm vicdanim rahat onlar dusnsn. Bugun yarin verdi dr yatiyorm yuzumdeki kemkler agriyo artik nirmalde bukadr agir gecirmezdm hastaligi hamilelktn heralde. Cok sagol canim hepimize sifalar olsun herkes hasta ortalkta dikat edin. kanda enfeksiyon cikti birz ama cok yksk degl dediler 2 serum yedm bi vitamn serumu iyi gldi cocuklar harekete gecti:KK48:
Aman canim çok geçmiş olsun dikkat et kendine enfeksiyon falan demek bı anda hastalık yayilabiliyor hamilelkten belkide bebisler iyiyse sıkıntı yok inşallah hemenck enerjini toplayıp ayaga kalkarsn:dua:

Bnde bugn kendime yayla corbasi yaptm kzlar yogrt corbasi dien de var bana iyi geliyor :) mayhos eksi seler vrsa tamam bana:) meyveli tahilli vitamnli misir gevregi almstm gnde bi ara ogn yapiyorm onla sut alms oluyorm az da olsa. Yeni arkadaslar uzulmeyn bnde uzuluyordm siddtli bulantilardn yiyemiyordm kilo vermstm 2 bebegime ytmick diyordm ancak gecn hfta dr beslenmeleri guzel gelismleri iyi dedi icim rhaatladi❤

X