2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Arkadasımın biri de aynı o zamanlar hissetmiş
Bana demir ilacı yazdı daha erken degil mi
Gerci unutkanlık cok olmaya başladı bende
Gecen ütüyü fişte unuttum 4-5 saat dısardaydık allahtan kapatmıs kendini

Benim eşimde farketmiş bana diyor aklın 5 karış havada :-) gebelikten heralde. Benim doktorum demir ilacı başlamıyor onun yerine çok düşerse direk damardan yaptırıyor ikizlerdeyken emilmesi sorun midene dokunur kabız yapar ve hgb yükselmesi 6 ayı bulur dedi damardan 2 tane demir ilacı yaptırdı. İlaca karşı eğer balık yemiyorsan omega başla yersen yiyorsan gerek yok dedi. Yakınıma 3. Ayda başlamışlar

Benim eşimde farketmiş bana diyor aklın 5 karış havada :-) gebelikten heralde. Benim doktorum demir ilacı başlamıyor onun yerine çok düşerse direk damardan yaptırıyor ikizlerdeyken emilmesi sorun midene dokunur kabız yapar ve hgb yükselmesi 6 ayı bulur dedi damardan 2 tane demir ilacı yaptırdı. İlaca karşı eğer balık yemiyorsan omega başla yersen yiyorsan gerek yok dedi. Yakınıma 3. Ayda başlamışlar
Aa bu mantkliyms canim aklmda bulunsn. Igneside cok hizli yukseltiyo ama bilmiyorm hamilelkte uygulaniyor mu. Kan degerleri iyi gitti die bzde baslamadik 2 subatta verickms vitamnle. Kabizlk etkisi oluyor gercktn ya. Yillarca anemi tedavisi gordm gebelk oncesnde siki takp edip degerleri depolari yukseltmstk biraz allahtn:)

Cok korkmstm icim biraz rahatladi baski buyudkleri icn olrms birde gecn hfta ilac kullandm hastalktn onlar etkilerms. Sagol canimm❤ hastalanmaman lazim diyo dr da acik ofiste calisiyorm dikat ediyorm fazlasyla ama olnca oluyo napaym:)

Canım ofiste hasta varsa sen maskeyle çalış biraz bunalırsın ama hastalanmaktan iyidir

Canım ofiste hasta varsa sen maskeyle çalış biraz bunalırsın ama hastalanmaktan iyidir
Dr da aynen ole soledi canim :) masalar cok dibdibe degl 3 kisilk benm ekibm digerlri bdk yerlrde ama cok kalabalk icindeym yemekhane kalabalk servis desn ole. Dr diyo arkadasn hastaysa yakn calstgn gel rapor yazarm sana gtme banka duysa bunu erken dogum iznine cikarir beni hastyken anca raporu kullaniyoruz :KK70:

Kızlar doğum yaptım. Meriç Ege dünyaya geldi. Herşey biranda gelişti.Haber veremedim. Dünyalar tatlisi oğlum oldu.:emir_bebek::nazar:
Canimmmmm allahm kurtardi sağa salim anali babali büyüsün kuzun nasilsn iyisin demi? :emir_bebek::halay:müsait oldugunda yazarsn artık masallah ikinizede ay ne ara dogurdun nasil oldu aklmda deli sorular

arkadaşlar tüp bebekten önce birkaç kez aşılama yaptırıp ona da ilaçlarda rapor çıkartıp sonra tüp bebekte de rapor çıkartabiliyor mu onunla onun rapor çıkarma hakları başka başka mı

Kızlar doğum yaptım. Meriç Ege dünyaya geldi. Herşey biranda gelişti.Haber veremedim. Dünyalar tatlisi oğlum oldu.:emir_bebek::nazar:
Ayyyy çok mutlu oldum herşey yolunda değil mi? Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin.

arkadaşlar tüp bebekten önce birkaç kez aşılama yaptırıp ona da ilaçlarda rapor çıkartıp sonra tüp bebekte de rapor çıkartabiliyor mu onunla onun rapor çıkarma hakları başka başka mı
Yanlış hatırlamıyorsam 3 aşılama sonrası, tüpler olmadığında ve 3 kere 15 gün arayla bakılmış olunan sperm testi kötü geldiyse rapor çıkarıyorlar. Tedavi olmak istediğiniz hastanenin tüp bebek koordinatörünü arayın sorun bence

Ayyyy çok mutlu oldum herşey yolunda değil mi? Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin.

Yanlış hatırlamıyorsam 3 aşılama sonrası, tüpler olmadığında ve 3 kere 15 gün arayla bakılmış olunan sperm testi kötü geldiyse rapor çıkarıyorlar. Tedavi olmak istediğiniz hastanenin tüp bebek koordinatörünü arayın sorun bence
teşekkür ederim canım

Merhaba Arkadaslar. Idrarda pozitifi görüp kanda negatif goren arkadaslar. Lutfen sonradan kan sonucu pozitif olan oldumu? Ben 8.günü kan verdim. 3.55 degerinde çıktı. Kan verdigim yer sınırda dedi ne negatif ne pozitif dedi . Kendi dr ma yazdim 3 deger pozitif bir deger degil ama idrardada belirmeye baslamis ilaclarini birakma dedi. Kan sonucu mu yanlis idrar testi mi yanlis yoksa daha kana karışmadimi? Bu durumu yasayan arkadaslar lutfen cvp yazarmisiniz sizin görüşünüz nedir??? :KK43:

X