- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Masallah canim sancin vs. Gelince asla telas yapma. Hayirli dogumlarin olsun. Bi anda dogurdum diye gelme haber ver giderkenGittim canım herşey normal çok şükür. Suyun gelince hemen gel dedi. Çatı muayenesini doğum başlayınca yapıyorlarmış.
Ayyy gozun aydin saglicakla dogsun pasalarKızlar günaydın ben kontrolden geldim çok şükür herşey yolunda. İki oğlum olacak nasipse artık kesinleştiçok şükür. Sağlıkla doğduklarını da görürüz inşallah hep birlikte
Benim ablam yapti oyle dogum canim ilki zorunlu sezaryan oldu aradan 6 sene falan gecmisti gitti catir catir normal dogurdu. Bende ikinciyi normal istedim ama doktor ikiz zaten erken dogma riski var sen sezaryani aklindan cikarma dedi.Kızlar ben size bir şey sormak istiyorum ilk çocuğu sezaryen olup ikinci çocuğunu normal doğum yapan var mı ben ilk doğumum sezaryen oldu şimdi 9 haftalık hamileyim Allah nasip kısmet ederde o günlere çıkarsam normal istiyorum
Sağol canım inşallahAyyy gozun aydin saglicakla dogsun pasalar
Cnm benim hic belirti olmamisti ama yururken bazen kasigimda batmalar oluyordu.ben de cok dusunuyordum haklisin zor bir surec ama belirti aramamaya calis belirti yaşayan da var yaşamayanda varMerhaba Arkadaslar dun aksamdan beri sol kasığımda batmalar var ara ara sag taraftanda vuruyor. Ustune bide kabız ve gaz ..bide midem ekşiyor. Sizce tutmusmudur dicem sizde bekleyenlerdensiniz bnm gibi bugun 6.günüm. Ne düşünüyorsunuz
Hic belirti arama canim. Belirtisi olan da var olmayan da var. Ama bunlarin cogu ilac tepkisi siskinlik vs. 4 gun sonra insallah kesin sonuc alirsin.Merhaba Arkadaslar dun aksamdan beri sol kasığımda batmalar var ara ara sag taraftanda vuruyor. Ustune bide kabız ve gaz ..bide midem ekşiyor. Sizce tutmusmudur dicem sizde bekleyenlerdensiniz bnm gibi bugun 6.günüm. Ne düşünüyorsunuz
Gözünüz aydın Allah korusun evet maalesef belirti oluyor özellikle kanama ben ikiz başladım tek devam ediyorum kanama lekelenme şikayetim vardıSevgili tecrübeli anne adayları bir sorum olacak size. Benim test günü sonucum pozitif çıktı çok şükür, 6 gün sonra tekrar kan verdik yine gayet güzel artış 1300 olmuş ama doktor 10 gün sonrasına randevu verdiiçimde bir korku var. 5+3 oldum. Arada bir olan çok hafif kasık ağrım var, çok hafif göğüs hassasiyeti, nadiren olan halsizlik, çarpıntı dışında hiç bir belirtim yok korkuyorum. Ama çok şükür kanama, lekelenme vs yok. Olumsuz bir durum olsa şimdiye kadar kanama veya şiddetli ağrı filan olurdu değil mi?
Benimde yağ almam lazım doğum koçlarından biri kakao yağı yazmış ve birkaç yağ daha. Ben geçen gene bio oil kullandım memnundum bende başlasam iyi olacak 4-5 kg aldım şimdidenGunaydin kizlarrrr... tum gece gobusum kasindi catlicak diye odum koptu cok sukur sabah bi belirtisi yoktu yarin kesinlikle yag almaliyim. Hafta ici de bi gidip bebislerime baktiricam durumlari iyiyse yola cikmaya karar vericez.
geçen gebeliğimde hem devletteki hemde özeldeki perinatolog ikiside ikili tarama istemişti ikiz gebelikte, yaptırmıştım sadece yaş riskim yüksek çıkmıştı. Zaten tanı testi değil tarama testi kesinlik göstermiyor. Ense kalınlıklarına doktor normal mi dedi?Selam güzel anne adayları. İkiz gebeliği olana arkadaşlar doktorunuz 2li test yaptı mı acaba ? Bana çok belirleyici değil ama yinede yapalım dedi. Ultrasonda bir bebegin ense kalınlığı 2.5 diğeri 1.5 dedi. Sorun değil ama biz yinde kanda bakalım dedi. Tabi ben o günden beri stresteyim
Erkenden doktora gitmeye bence hiç gerek yok çünkü kese görünmedi kalp duyulmadı stresi oluyor. Bence bekle ve gittiğinde kesin sonuçla karşılaş. Açıkcası ben 6. Haftada kese gördüm 7. Haftada kalp atımını dinledik rutini bu olumsuz bir durumda daha çok minikler belirti verirmi bilmiyorum ama yapabileceğimiz tek şey çok düşünmemeye çalışıp dua etmekSevgili tecrübeli anne adayları bir sorum olacak size. Benim test günü sonucum pozitif çıktı çok şükür, 6 gün sonra tekrar kan verdik yine gayet güzel artış 1300 olmuş ama doktor 10 gün sonrasına randevu verdiiçimde bir korku var. 5+3 oldum. Arada bir olan çok hafif kasık ağrım var, çok hafif göğüs hassasiyeti, nadiren olan halsizlik, çarpıntı dışında hiç bir belirtim yok korkuyorum. Ama çok şükür kanama, lekelenme vs yok. Olumsuz bir durum olsa şimdiye kadar kanama veya şiddetli ağrı filan olurdu değil mi?
Aramiza hosgeldn sekerim benimde hemen baslamisti ve hala gecmedi bikac arkadas var bole. Bebisler iyi oluyor merak etmeKızlar günaydın. Testim pozitif geleli 4 gün geçti ama bende aşırı şekilde bulantı başladı. Akşamdan beri hiç birşey yiyemiyorum. Başımı kaldıramıyorum yastıktan. Çok erken başladı gibi. Ne yapacağım bilmiyorum
Bu devlette gecerli sanirm bana 2 transfer yaptilar 28 yasndaym :)Maşallah bende ikiz olsun istedim ama doktorum yaşım genç olduğu için birde devlet 35ten önce iki tane transfer yasak olduğu için yapmadılar
Canimm cok sevindm ogluslar geliyormus masallah hayirlisiyla saglikla gelsinler kucagina❤Teşekkürler canım inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelir
Ben kendi drumla devm ediyorum medicanada canim begendgm bi drdu guveniyorm iyi anlastk:) bikackisiyi denersn icine sinen guvendgn biri olir mutlaka canim elektrigin tutan biriyle devam edersnHerkese mutlu günler arkadaşlar
Ben tedaviyi İstanbul Şişli memorialda oldum. Şimdi ilk ultrason randevusundan sonra -inşallah hayırlı güzel haberler duyarız- bir doktor bulmam gerek. Neye göre nasıl karar vereceğiz sizler nasıl seçtiniz
Benim drum istemiyor ikili test usg ye göre hareket ediyoruz dedi. İkiz gebelikte riskli çıkıyor kafa karıştırıyor dediSelam güzel anne adayları. İkiz gebeliği olana arkadaşlar doktorunuz 2li test yaptı mı acaba ? Bana çok belirleyici değil ama yinede yapalım dedi. Ultrasonda bir bebegin ense kalınlığı 2.5 diğeri 1.5 dedi. Sorun değil ama biz yinde kanda bakalım dedi. Tabi ben o günden beri stresteyim
Teşekkürler canım aminn inşallahCanimm cok sevindm ogluslar geliyormus masallah hayirlisiyla saglikla gelsinler kucagina❤
Ben özelde yaptırdım ama yaşım 35 olduğu için iki transfer yapmışlardı. Onun şartları var 3 başarısız deneme gibi diye hatırlıyorum yoksa kaçak göçektir 2 transfer çünkü bakanlık yasaklıyorBu devlette gecerli sanirm bana 2 transfer yaptilar 28 yasndaym :)