2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Benimde yağ almam lazım doğum koçlarından biri kakao yağı yazmış ve birkaç yağ daha. Ben geçen gene bio oil kullandım memnundum bende başlasam iyi olacak 4-5 kg aldım şimdiden

geçen gebeliğimde hem devletteki hemde özeldeki perinatolog ikiside ikili tarama istemişti ikiz gebelikte, yaptırmıştım sadece yaş riskim yüksek çıkmıştı. Zaten tanı testi değil tarama testi kesinlik göstermiyor. Ense kalınlıklarına doktor normal mi dedi?

Erkenden doktora gitmeye bence hiç gerek yok çünkü kese görünmedi kalp duyulmadı stresi oluyor. Bence bekle ve gittiğinde kesin sonuçla karşılaş. Açıkcası ben 6. Haftada kese gördüm 7. Haftada kalp atımını dinledik rutini bu olumsuz bir durumda daha çok minikler belirti verirmi bilmiyorum ama yapabileceğimiz tek şey çok düşünmemeye çalışıp dua etmek
Teşekkür ederim kontrole gittiğimde 6+4 olucam sanırım doktora garanti olsun diye geç verdi randevuyu

Ben özelde yaptırdım ama yaşım 35 olduğu için iki transfer yapmışlardı. Onun şartları var 3 başarısız deneme gibi diye hatırlıyorum yoksa kaçak göçektir 2 transfer çünkü bakanlık yasaklıyor

Kızlar 15-16 haftalık olup bebişlerin hareketlerini hissetmeyen varmı? Ben hissettim sandım 1 haftadır tık yok
Bende hissetmiyorum:KK43:

Ben kendi drumla devm ediyorum medicanada canim begendgm bi drdu guveniyorm iyi anlastk:) bikackisiyi denersn icine sinen guvendgn biri olir mutlaka canim elektrigin tutan biriyle devam edersn:KK66:
Haklısın canım inşallah iyi insanlar çıksın karşımıza
Gereksiz tedirginlik huzursuzluk veren değil ferahlık veren şeyler söyleyen doktorlar buldursun Rabbim ♥️

Ben özelde yaptırdım ama yaşım 35 olduğu için iki transfer yapmışlardı. Onun şartları var 3 başarısız deneme gibi diye hatırlıyorum yoksa kaçak göçektir 2 transfer çünkü bakanlık yasaklıyor

Kızlar 15-16 haftalık olup bebişlerin hareketlerini hissetmeyen varmı? Ben hissettim sandım 1 haftadır tık yok
Yok canim ozel buyuk hastane hersey kayitli vala blmiyorm da gonlume gore oldu sukur :) ben hissediyorm canim zayiflar cabk hisseder diyorlar bide gergindir alan 2 oldgu icin ondn erken duyuyor olabilirm ama her hareketi duyulmuyo zatn ara sira cok hafif bi dokunus❤

Haklısın canım inşallah iyi insanlar çıksın karşımıza
Gereksiz tedirginlik huzursuzluk veren değil ferahlık veren şeyler söyleyen doktorlar buldursun Rabbim ♥️
Cok onemli ya tedavi oncesi cok deneyp degstrmstim ben. Senin huzurlu mutlu olman bebisine yansiyacak aminn canim iyi insanlarla karsilasalim hep❤

İnşallah canım. Onlar iyi olsun da idare edeceğiz artık. Herkes çok erken başladı senin diyor. İnşallah daha da şiddetlenerek devam etmez bu bulantılar :110:
Aynen canim nelere dayandk onlar icin sorun yok:KK66: siddetlenmsti benim. Bi rutin var alisiyo insan surekli oluyo bazen cok cosuyo beter yapiyo. Ins erken biter canim :)

Kizlar selam. baski agri hissediyordm kaslma oluyodu bacagmda oturdgm yeren kalktgmda zor oluyodu. bide sisknlk vardi karnimda o rahatsz etms sanirm beni. Korktuk bu sabah dra geldik rahim agzi kapali korkulck bisi yok dedi. Kanama falan olmadi sukur. Bebislet iyimis hersy yolunda gorunuyor. Iyi besleniyorlar diyo vala ben az yiyirm aslinda dedim yetti demek onlara:) asiri hsreketlenmsler ya birinin kalbini zor dinledik❤ el salladi bize sukurler olsun. Bi bebegim kesin kizmis kizlar belli oldu❤

Bende ara ara hissediyor gibiyim canım tam idrak edemedim işin açığı ama daha erken

Kizlar selam. baski agri hissediyordm kaslma oluyodu bacagmda oturdgm yeren kalktgmda zor oluyodu. bide sisknlk vardi karnimda o rahatsz etms sanirm beni. Korktuk bu sabah dra geldik rahim agzi kapali korkulck bisi yok dedi. Kanama falan olmadi sukur. Bebislet iyimis hersy yolunda gorunuyor. Iyi besleniyorlar diyo vala ben az yiyirm aslinda dedim yetti demek onlara:) asiri hsreketlenmsler ya birinin kalbini zor dinledik❤ el salladi bize sukurler olsun. Bi bebegim kesin kizmis kizlar belli oldu❤
Diğeri de erkekse ne güzel olur :KK200: hayırla sağlıkla gelsin minnoşlar

Çok güzel şeyler duymuşsunuz çok sevindim ♥️
Korkutmadan sağlık sıhhatle devam eder inşallah

Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına.hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde cinsiyet hiç önemli değil bebeklerimizi kolay bulmadık biz :anne:

Selam güzel anne adayları. İkiz gebeliği olana arkadaşlar doktorunuz 2li test yaptı mı acaba ? Bana çok belirleyici değil ama yinede yapalım dedi. Ultrasonda bir bebegin ense kalınlığı 2.5 diğeri 1.5 dedi. Sorun değil ama biz yinde kanda bakalım dedi. Tabi ben o günden beri stresteyim
Sadece ultrasonla olcum yapti canim kan almaya gerek yok tek cocukta %80 civari dogruluk payi var dedi. Zaten birinde bisey ciksa hayatina son vermeyi dusunurmusun dedi. Dusunsen bile digerini riske atariz o yuzden gereksiz herseyi goze alip devam edicez boyle dedi

Herkese mutlu günler arkadaşlar :anneadayı:
Ben tedaviyi İstanbul Şişli memorialda oldum. Şimdi ilk ultrason randevusundan sonra -inşallah hayırlı güzel haberler duyarız- bir doktor bulmam gerek. Neye göre nasıl karar vereceğiz sizler nasıl seçtiniz
Ben daha onceki gebeligimde gittiğim kadın dogum doktorunu gergin konusuyor diye sevmemiştim
Bu doktoru ne yalan soyleyim internetten buldum uzmanlıgı ve olumlu yazıları çoktu
Ve daha sakin karşılar diye özellikle erkek baktım bu sefer

Canım ben de hissetmedim bu hafta kontrolde sordum doktora 20.haftada anca hissedersin dedi
Arkadasımın biri de aynı o zamanlar hissetmiş
Bana demir ilacı yazdı daha erken degil mi
Gerci unutkanlık cok olmaya başladı bende
Gecen ütüyü fişte unuttum 4-5 saat dısardaydık allahtan kapatmıs kendini

Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına.hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde cinsiyet hiç önemli değil bebeklerimizi kolay bulmadık biz :anne:
Cok sagol canim benim. Aynen oyle oldu ya buna sukir insan hic aramiyo onu. Biz sormadk bile dr biri belli artik dedi:) inss hepimizn yolunda surer saglkla gelir kuzularimz canim❤

Geçmiş olsun :KK200: tebrik ediyorum masallah:nazar:

X