Rahimde çizikten neyi kastediyorlsr bilmiyorum ama ben rahimden ameliyat oldum laparoskıp hem tüplerimi aldılar hemde 6cm myom çıkardılar ilk tedavimde sorun yaşamamıştımMerhaba Arkadaslar. Benim bir sorum olacakti. Histeroskopide rahime cizik atilip hamile kalan varmi? Hamile kalan varsa yerlesme kanamasi yasadimi merak ediyorum. Konu actim ama kimse donmedigi icin buraya yaziyim dedim. Yardimci olursaniz sevinirim.tesekkurler . Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebislerinizi:)))
Bende annemden öğreneceğim canımMasallah canim kendi el emeginle yapmancok baska olur tabiki:) hic bole el becerilerm yok dantl diks vs solak oldgum icn kmse ogretmedi zatn vakt de bulamam suan sanirm eve anca yetisiyirum calisarak sen at biz bakalim icimiz acilsin❤
Değerin gayet iyi çıkmış hayırlı olsun iki gün sonra baktır iki katı yükselmiise çok iyiKızlarbir akıl verin
Transferin 12.günü kanda baktırdım
113.küsür çıktı
(eşimden gizli yaptırdım)
Cuma kanı tekrarlatıcam
Kaç olması lazım cumagünü
Ben henüz kimseye söylemedim emin olamıyorum şaşkın şaşkın geziyorum
Çokmu karamsarım ben ya
...
Günüm geçmedenemin olamıyorum
Değerim iyimi
Gönül rahatlığıyla söyleyip sevinebilir miyim
Bir akıl verin
Uyuyan rahmi uyandirmak onu harekete gecirmek icin kucuk bir çizik atarak hasar veriyorlar. Boylelikle tutunma orani artiyormus..Rahimde çizikten neyi kastediyorlsr bilmiyorum ama ben rahimden ameliyat oldum laparoskıp hem tüplerimi aldılar hemde 6cm myom çıkardılar ilk tedavimde sorun yaşamamıştım
Sonucun pozitif canim masallah iyi degerin de 2 yede katlanirsa super hayirli olsun canimKızlarbir akıl verin
113.küsür çıktı
Cuma kanı tekrarlatıcam
Çokmu karamsarım ben ya
...
Değerim iyimi
Bir akıl verin
Neguzel canim benim annemde terzilik yapti zamaninda cok ama ben tam tersiyimBende annemden öğreneceğim canımpek bildiğim söylenemez. Annem çok becerikli bu konuda çocukken bize elbise pantolon bile dikerdi. Ben pek ona çekmemişim :)
Değerin gayet iyi çıkmış hayırlı olsun iki gün sonra baktır iki katı yükselmiise çok iyi
Ay maşallah cok sevindim. Bende beklemedeyim. Insaallah tutunur bana bakalim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebislerini :anneadayi:Tuttu cok sukur canim ikizlerim var 13 haftaligiz. 7.hafta gibi kanama yasadim ama yerlesme degildi
Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Son günleriniz, 9 aylık bekleyiş bitecek şükür :)Ben bu gün çok hastayım. Gece çıkardım yine. Boğazım parcalandi resmen. Uykuda tutmadı midem çok ağrıdı. Ben mi çok ağır atlattım yoksa normalmi bunlar bilmiyorum. Gözlerimden yaş geldi. kıvrandim mide agrisindan . Suan da uzandım yattım.
Çok güzeller, bayıldım
Gözün aydın canım benim, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahGünaydın kızlar. Bende şimdi doktordan geldim. Çok şükür kalp atışını duydum bebeğimin. Çok güzel bir duyguydu. Çok duygulandım. Allah evlatlarımıza kavuştursun bizi.
Gözün aydın, bir prenses daha geliyor. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin.çok geçmiş olsun canım dayan az kaldı kavuşacaksın miniğine
ben dün öğrendimkız bebek kesinmiş
gözünaydın
Kızlarbir akıl verin
113.küsür çıktı
Cuma kanı tekrarlatıcam
Çokmu karamsarım ben ya
...
Değerim iyimi
Bir akıl verin
Amin canim insallah sende guzel haberlerle gelirsinAy maşallah cok sevindim. Bende beklemedeyim. Insaallah tutunur bana bakalim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebislerini :anneadayi:
İnşallah yapabilirim de hatıra kalır canım fotoğraf atarım tabii :)Neguzel canim benim annemde terzilik yapti zamaninda cok ama ben tam tersiyimilgmde yoktu. Simdi hazirda da cok guzel seler var gnlde kadinlar calstgi icin dusunlms hersy sanirm:) cok guzel hatira olcak senin icin foto at bize arada
teşekkürlerBir prenses daha geliyor yani gruba masallah canim
az kaldı kuzum eşim kimseye çöp aldırmıyorMerhaba kizlar.. bende ogrensem cinsiyetlerini battaniye baslicam minnaklaraaa... 15 tatilde de ablamlar gelecek 2 3 gun bende kalip hep beraber memlekete gitmeyi dusunuyoruz
benim kuzenim sol çocukları solak :)Aklima ne geldi kizlar ben sol elimi kullaniyorum babama cekmisim:) esim de sag tarafini kullaniyor. Kimi insanlar ortak kullaniyor ben onlardan degilim agirlik solda hep sag sadece yardmci:) acaba cocuklar kime cekecek
aminnnn inşallah kuzumRabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Son günleriniz, 9 aylık bekleyiş bitecek şükür :)
Çok güzeller, bayıldım
Gözün aydın canım benim, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Gözün aydın, bir prenses daha geliyor. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin.
Gayet güzel sonucun canım, tebrik ederim. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım.Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Son günleriniz, 9 aylık bekleyiş bitecek şükür :)
Çok güzeller, bayıldım
Gözün aydın canım benim, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Gözün aydın, bir prenses daha geliyor. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin.
Gayet güzel sonucun canım, tebrik ederim. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Gittim canım herşey normal çok şükür. Suyun gelince hemen gel dedi. Çatı muayenesini doğum başlayınca yapıyorlarmış.gve naptin canim doktora gittin mi ?
Allah saglikla kavustursun canimGittim canım herşey normal çok şükür. Suyun gelince hemen gel dedi. Çatı muayenesini doğum başlayınca yapıyorlarmış.
Allah saglikla kavustursun canim