2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kızlar ben size bir şey sormak istiyorum ilk çocuğu sezaryen olup ikinci çocuğunu normal doğum yapan var mı ben ilk doğumum sezaryen oldu şimdi 9 haftalık hamileyim Allah nasip kısmet ederde o günlere çıkarsam normal istiyorum

Eğer normal doğuma yapısal bı engelin yoksa nornal olabilir canim bence ilki neden sezeryan oldu bilmiyorum ama arasinda da zaman varsa ben olanlari gördüm yani

Eğer normal doğuma yapısal bı engelin yoksa nornal olabilir canim bence ilki neden sezeryan oldu bilmiyorum ama arasinda da zaman varsa ben olanlari gördüm yani
İlk doğumunda kanamam oldu açılmada fazla olmadı doktor bebek kakasını yemek üzere yerse sakatlık olabilir dedi onun için acil sezaryene aldı doğum yapalı 5 sene olacak

tebrik ederim inşallah
Teşekkürler canım

Herşey yolunda giderse olabilir canım baya geçmiş sezeryan olalı. İki bebek arası 24 ay ve üzeri olunca ssvd yapılıyor. Ama bunu destekleyen bir dr bulmalısın

Teşekkürler canım

Herşey yolunda giderse olabilir canım baya geçmiş sezeryan olalı. İki bebek arası 24 ay ve üzeri olunca ssvd yapılıyor. Ama bunu destekleyen bir dr bulmalısın
Bende bu ay doktorumla konuşmayı düşünüyorum eğer illa sezaryen derse normal doğum yaptıran doktorları araştırmayı düşünüyorum

Bende bu ay doktorumla konuşmayı düşünüyorum eğer illa sezaryen derse normal doğum yaptıran doktorları araştırmayı düşünüyorum
Ben bugün gittiğim dru bu yüzden tercih ettim canım. Muayene sırasında duymak istediğimi duydum. İkiz olmadı normal olmasına engel değil bebeklerin pozisyonu uygun olursa elbette normal Doğum yaparsın dedi

Gittim canım herşey normal çok şükür. Suyun gelince hemen gel dedi. Çatı muayenesini doğum başlayınca yapıyorlarmış.
Bir avaZda doğurursun inşallah canım herşey yolunda gider. Suyun gelince gidip sancılar düzenli olana kadar evdemi bekliceksin peki? Gebe okulunda sancınız 5dkda 1 olana kadar bekleyin boşuna hastanenin gergin ortamında beklemeyin duşunuzu alın masajınızı yaptırın diyorlar

Kızlar günaydın ben kontrolden geldim çok şükür herşey yolunda. İki oğlum olacak nasipse artık kesinleşti çok şükür. Sağlıkla doğduklarını da görürüz inşallah hep birlikte
Sağlıkla gelsinler canım tebrik ederim

Teşekkürler canım inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelir

Maşallah bende ikiz olsun istedim ama doktorum yaşım genç olduğu için birde devlet 35ten önce iki tane transfer yasak olduğu için yapmadılar
Benim 4. Denemem canım yaşım 34 o yüzden iki embriyo transfer edildi. Allah gönlüne göre versin. Bazı hastaneler yaş erkende olsa iki embriyo transfer ediyor Aslında şansı artırmak için

Benim 4. Denemem canım yaşım 34 o yüzden iki embriyo transfer edildi. Allah gönlüne göre versin. Bazı hastaneler yaş erkende olsa iki embriyo transfer ediyor Aslında şansı artırmak için
Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin isteyenlere de bu duyguyu tatmayı Rabbim onlara da nasip etsin inşallah

Canim suyun gelince hemen bebek gelmeyecek se son ana kadar evde beklemek istiyorum . Dediğin gibi sıcak banyo yapıp doğum sürecini daha relax geçirmek istiyorum. Nisan gelmesini kanama sanip telaslanmassam herşey böyle olsun istiyorum.fakat son ana kadar dayanıp gittiğim hastanede yer olmazsa başka hastaneye sevk edilirsem yolada zaman kalması lazım. Inan o an ne olur bende bilmiyorum.

İnşallah herşey planladığın gibi olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…