- 17 Eylül 2012
- 246
- 333
15 Aralık’ta 5.gün embriyosuydu. Son adet tarihini sormuştu doktor sanırım ona göre hesaplamış olabilir. Hiç bilmiyorum.Kaçıncı gün transferin olmuştu senin hesabına göre aynı mı yoksa adet tarihine göre mi hesaplanıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 Aralık’ta 5.gün embriyosuydu. Son adet tarihini sormuştu doktor sanırım ona göre hesaplamış olabilir. Hiç bilmiyorum.Kaçıncı gün transferin olmuştu senin hesabına göre aynı mı yoksa adet tarihine göre mi hesaplanıyor
Sanırım öyle bende ayın 8inde öğrendim 22 sinde gidicem bakalımYok heyecanla verilen randevuyu bekliyoruz 3o Ocak
10 ve 12 Ocak’ta kan tahlili verdim sonra bu randevu verildi
Biraz uzun gibi ama zaten çok erken öğrendiğimiz için böyle sanırım
Geçmiş olsun. Benimde öyle hep lekelenmelerim oldu. Çok şükür bir sıkıntı yok bebekte. Yerleşme yeriyle ilgili dendi. Bana da ikili taramada erkek dedi doktor. Hakkımızda hayırlısı.Gunaydin kizlar uzun zamandir.yazmadim ama hep sizi takip ettim. Bu gebeligimde 3 defa kanama gecirdim çok sukur bebegime bisey olmadi. Ama çok korktum.2li test sonucum temiz cikti. Cinsiyeti icin buyuk ihtimal kiz gibi dedi. Bulantilarim baya azaldi ozellikle son birkaç gundur.goguslerimde eskisi kadar agrimiyor artik. Hep icimde acaba yasiyormu korkusu var .burda okuduklarimdan da etkileniyorum.benim gibi belirtileri azalan varmi. Belirti olsa rahatsizlik veriyor.olmasa niye yok biseymi oldu diyorum.
Hayırlı olsun canım bende nifty baktırdım cinsiyet açıklamak yasakmış gene öğrenemedim.ben dün öğrendim kız bebek kesinmiş
Yaptığında model oaylaş canım bizimleCanım bende yapacağım bu mendillerden haftasonu alacağım işlemek için. Çok güzel bencede
Vajinada değil ama kasıklarımda olmuştuArkadaşlar merhaba erken gebelik döneminde vajinada hafif aprı batma hissettiniz mi
Evet bhcgnin yükselmesi gerek kalp ve kese için. O süreç bekleniyor maalesefYok heyecanla verilen randevuyu bekliyoruz 3o Ocak
10 ve 12 Ocak’ta kan tahlili verdim sonra bu randevu verildi
Biraz uzun gibi ama zaten çok erken öğrendiğimiz için böyle sanırım
sonuç nasıl çıktı? arkadaşlarıma gizli yazı arasına babyboy babygirl falan yazmışlar mail içeriği olabilir bahsettikleriHayırlı olsun canım bende nifty baktırdım cinsiyet açıklamak yasakmış gene öğrenemedim.
Sonuç iyi çıktı sükür perinatolog 22. Haftada çağırdısonuç nasıl çıktı? arkadaşlarıma gizli yazı arasına babyboy babygirl falan yazmışlar mail içeriği olabilir bahsettikleri
yasakmış aynen. bundan sonraki kontrolde öğrenirsin
süper çok sevindim. 3'lu ve 4'lu test yapmadı doktor. 2'linin sonucu iyi çıktı diye.Sonuç iyi çıktı sükür perinatolog 22. Haftada çağırdı
süper çok sevindim. 3'lu ve 4'lu test yapmadı doktor. 2'linin sonucu iyi çıktı diye.
Yine de yapan kontrol eden doktor var mı ki?
Paylaşırım canım inşallah ben modelleri belirleyim bir. Çok heves ettim bunlaraYaptığında model oaylaş canım bizimle
Vajinada değil ama kasıklarımda olmuştu
Evet bhcgnin yükselmesi gerek kalp ve kese için. O süreç bekleniyor maalesef
Gozunaydn canim masallah hep bole guzel gecsn gercktn harika bi duygu❤Günaydın kızlar. Bende şimdi doktordan geldim. Çok şükür kalp atışını duydum bebeğimin. Çok güzel bir duyguydu. Çok duygulandım. Allah evlatlarımıza kavuştursun bizi.
Bir prenses daha geliyor yani gruba masallah canimçok geçmiş olsun canım dayan az kaldı kavuşacaksın miniğine
ben dün öğrendim kız bebek kesinmiş
gözünaydın
Masallah canim kendi el emeginle yapmancok baska olur tabiki:) hic bole el becerilerm yok dantl diks vs solak oldgum icn kmse ogretmedi zatn vakt de bulamam suan sanirm eve anca yetisiyirum calisarak sen at biz bakalim icimiz acilsin❤Paylaşırım canım inşallah ben modelleri belirleyim bir. Çok heves ettim bunlara
Bence cok iyi degerin canim ama 2 gunde bir takip etmen lazim ki duzenli artis varmi bakmalisin. Insallah bebis hizla buyuyodur.Kızlarbir akıl verin
Transferin 12.günü kanda baktırdım
113.küsür çıktı
(eşimden gizli yaptırdım)
Cuma kanı tekrarlatıcam
Kaç olması lazım cumagünü
Ben henüz kimseye söylemedim emin olamıyorum şaşkın şaşkın geziyorum
Çokmu karamsarım ben ya
...
Günüm geçmeden emin olamıyorum
Değerim iyimi
Gönül rahatlığıyla söyleyip sevinebilir miyim
Bir akıl verin
Bende laparoskopi hemde histeroskopi oldum dedigin gibi cizikler atildi ama hamile kalamadigim icin tup bebek yaptirdikMerhaba Arkadaslar. Benim bir sorum olacakti. Histeroskopide rahime cizik atilip hamile kalan varmi? Hamile kalan varsa yerlesme kanamasi yasadimi merak ediyorum. Konu actim ama kimse donmedigi icin buraya yaziyim dedim. Yardimci olursaniz sevinirim.tesekkurler . Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebislerinizi:)))
Bende laparoskopi hemde histeroskopi oldum dedigin gibi cizikler atildi ama hamile kalamadigim icin tup bebek yaptirdik