- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
Ihtimal cok yuksek canim var bence:) dedign gibi benimde bkleynce hic cizgi olmazdi bembeyaz kalirdi. Durdkca belrgnlesiyosa vardir. Ayni msrka testtn denemstm ben hep bole oldu sora bska markada denedm cikmsti. 2 3 gun gecsn yapinca direk cikar canim. Guzel haberler ver bize gonlunce olsn hersy masallah❤
Allah razi olsun canimmmHayırlı cumalar kızlar. Çocuğu olmayan bir arkadaşım hamile olduğum için yasin okuma mi istedi 2 tane okuyup size de hediye ettim.
Aaa hadi gozun aydin insallah boyle devam ederKızlar kan vermiştim. Bugün 8.günüm sonucum 117 çıkmış. Ne hissedeceğimi şaşırdım resmen. Şok denilen şey bu olsa gerek
Aminnn. Allah razi olsunnnBugün cuma okumasndaydm kizlar bol bol dualar ettik sizler içinde kolay ve hayırlı doğumlar diledk insaallah yerine ulasir dualarımız
İnşallah canım. TeşekkürlerOo masallah canim saglikla sursun inss gozun aydin❤
Kizlar hatirladim da idrar testinde cizgiyi kackere gorsem de o kani verdim ya 1 saat gecmedi anneme gitmstik esim gitti sonucu almaya sistemde sorun oldgundan netten bakamamstik aksilik ya kesn bisiler ters gidiyo diyodum. Esime sonuc iyise ara yoksa sesini cikarma gel eve demstim. Tup denemedn once O kagitta hep negatfleri gornce korkuto insan bkmaya. Esimden ses cikmiyo aradim smdi geldim hastsneye dedi annemle bkliyoruz whatsapa foto geldi acamadim anne acamam ben asla dedim. Sora kalp atmsti esim hic unutmuyorum sora aramsti inanamadigm bi andi. O gunde annemin dogumgunydu cok idtiyodum bu haberi ona vermeyi. Arkadas deynce suan duygulandim sizlede paylasmak istedim❤ sukurler olsun kizlar hepimize inss saglikla kucagimiza alalim sabirsizlkla bekledgimz evlatlarimizi dualarimda hepinizi aniyorum
Amin inşallah canım çok sagolAllah razi olsun canimmm
Aaa hadi gozun aydin insallah boyle devam eder
Guzel haberlerle gel ins canimmGunaydin kızlar bugün sabah erkenciym geceden beri esim hasta pek uyuyamadık bugun öğlen Yavru kusumuzu görucez allahm nasip ederse.
Ben burdaki arkadaslardn gaza gelip yapmstm evdeben hiç idrar testi yapmamıştım kan testi gününe kadar bekledim
kanı cumartesi verdim eşimde evdeydi arıyorum hastaneyi öğle arası olduğu için kimse bakmıyor telefona
neyse en sonunda netten bi şekilde baktım 211 sonucunu gördüm ama hala inanamıyorum eşimle birbirimize boşboş bakıyoruz
hemen hemşiremi aradım pozitif diyo ama hala inanamıyorum doğrudur değil mi dedim durdum kadına :)
2 gün sonra tekrar kan verdim sonucuyla tekrar aradım hamilesiniz dediler ama hiç bi belirtim yok bi sevinecek gibi oluyorum sonra kendime tamam sakin ol diyorum çok komikti halimiz eşimle ilk günler :)
10. haftadaki ultrasonda bence çok komikti hep nokta şeklinde bişey görmüşüz doktorum ekranı gösterdi kolları bacakları kıpır kıpır hareket ediyor sürekli dedim hemen bu kadar büyüdü mü
Allah isteyen herkese sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş
Günaydın bu arada
Günaydın canım, çok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel haberlerle gelirsinGunaydin kızlar bugün sabah erkenciym geceden beri esim hasta pek uyuyamadık bugun öğlen Yavru kusumuzu görucez allahm nasip ederse.
Çok güzel temiz çıkmış . Maşallah.Selam kızlar :)
İkili test sonucum temiz çıktı. Cinsiyeti de belli oldu. Bir oglum daha oluyor
Canım cok sevindim ikili sonucun içinSelam kızlar :)
Maşallah çok sevindim temiz çıkmasına sağsaliö büyüsün oğluşun inşallah :)Selam kızlar :)
Slm Kuzum gittinmi kontroleCanım cok sevindim ikili sonucun içiniki oğlus annesi olacaksn ne güzel hayirli ömürleri olsun
Çok güzel temiz çıkmış . Maşallah.
Sagolun kızlar. Aynen 2 oglum olacak. Evde 3 erkekle birden uğraşacağımCanım cok sevindim ikili sonucun içiniki oğlus annesi olacaksn ne güzel hayirli ömürleri olsun
Sagol canım, Allah razı olsun :)Maşallah çok sevindim temiz çıkmasına sağsaliö büyüsün oğluşun inşallah :)
Her kanama düşükle sonuçlamaz canım, burda bir çok arkadaş kanama yaşadı. Rabbim tekrar yaşatmasın. Bol bol istirahat et, bi iş yapma. İnşallah herşey güzel geçer, bebeğine kavuşursun :)arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var, ben henuz kalp atisini duymadim keseyi gorduk sadece, bu hafta ici kalp atisi icin gidcktm, bugun peceteye kirmizi kan geldi cok korktum hemn hastaneye gittik ultrasondan bakti gebelik gozukuyo dedi dusuk riski olabilir dedi iki tane igne verdi proluton bir tane vurundm kanamam suan yok, boyle durumu yasayn oldu mu dusuk mu yapiom sizce
hastanede o kadr agladim ki doktor dusuk yapabilrsn deyince iki igneyi verdi birini simdi vur dedi ikincisi ne zmn dedi o uzuntuden kulak veremedim hastaneyi aradim cvp vern olmadi, kendi tup bebek doktorumda cvp vermio ikinci igneyi kullanan oldu kac gun arayla oluyoHer kanama düşükle sonuçlamaz canım, burda bir çok arkadaş kanama yaşadı. Rabbim tekrar yaşatmasın. Bol bol istirahat et, bi iş yapma. İnşallah herşey güzel geçer, bebeğine kavuşursun :)