2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Yaa cok tesekkur ederim :))

Hayırlı cumalar kızlar. Çocuğu olmayan bir arkadaşım hamile olduğum için yasin okuma mi istedi 2 tane okuyup size de hediye ettim.
Allah razi olsun canimmm
Kızlar kan vermiştim. Bugün 8.günüm sonucum 117 çıkmış. Ne hissedeceğimi şaşırdım resmen. Şok denilen şey bu olsa gerek
Aaa hadi gozun aydin insallah boyle devam eder

ben hiç idrar testi yapmamıştım kan testi gününe kadar bekledim
kanı cumartesi verdim eşimde evdeydi arıyorum hastaneyi öğle arası olduğu için kimse bakmıyor telefona
neyse en sonunda netten bi şekilde baktım 211 sonucunu gördüm ama hala inanamıyorum eşimle birbirimize boşboş bakıyoruz
hemen hemşiremi aradım pozitif diyo ama hala inanamıyorum doğrudur değil mi dedim durdum kadına :)
2 gün sonra tekrar kan verdim sonucuyla tekrar aradım hamilesiniz dediler ama hiç bi belirtim yok bi sevinecek gibi oluyorum sonra kendime tamam sakin ol diyorum çok komikti halimiz eşimle ilk günler :)
10. haftadaki ultrasonda bence çok komikti hep nokta şeklinde bişey görmüşüz doktorum ekranı gösterdi kolları bacakları kıpır kıpır hareket ediyor sürekli dedim hemen bu kadar büyüdü mü
Allah isteyen herkese sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş
Günaydın bu arada

Ben burdaki arkadaslardn gaza gelip yapmstm evde 10. Gunu vermstm kani da. Dimi sonuc gorsede insan kaliyor. Neguzel hikayeler var hepimizde bu sevinci yasadik sukurler olsun saglikla buyusun hep canim evet buyuyp hareket ettgini gormkde muthis bisims gercektn

arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var, ben henuz kalp atisini duymadim keseyi gorduk sadece, bu hafta ici kalp atisi icin gidcktm, bugun peceteye kirmizi kan geldi cok korktum hemn hastaneye gittik ultrasondan bakti gebelik gozukuyo dedi dusuk riski olabilir dedi iki tane igne verdi proluton bir tane vurundm kanamam suan yok, boyle durumu yasayn oldu mu dusuk mu yapiom sizce

Her kanama düşükle sonuçlamaz canım, burda bir çok arkadaş kanama yaşadı. Rabbim tekrar yaşatmasın. Bol bol istirahat et, bi iş yapma. İnşallah herşey güzel geçer, bebeğine kavuşursun :)

Her kanama düşükle sonuçlamaz canım, burda bir çok arkadaş kanama yaşadı. Rabbim tekrar yaşatmasın. Bol bol istirahat et, bi iş yapma. İnşallah herşey güzel geçer, bebeğine kavuşursun :)
hastanede o kadr agladim ki doktor dusuk yapabilrsn deyince iki igneyi verdi birini simdi vur dedi ikincisi ne zmn dedi o uzuntuden kulak veremedim hastaneyi aradim cvp vern olmadi, kendi tup bebek doktorumda cvp vermio ikinci igneyi kullanan oldu kac gun arayla oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…