Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hcg iceriyor canimm 10 gunden sonra atiyor vucutArkadaşlar Gonapeptyl hcg içermiyor diye biliyorum. Çatlatma iğnesi diye veriliyormuş bazen. Pazartesi yaptım da ben. İdrar testi yapsam sonucu etkilemez değil mi? Bilgisi olan var mı acaba
Ama sekizinci günüm test günüm zaten benimhcg iceriyor canimm 10 gunden sonra atiyor vucut
Gunaydin canim 8.gune doktor test yap mi dedi? 5.gun embriyosuna En erken 10 gune soyluyorlar. 3. Gune 13 15 arasi degisiyor. Bu da yapilan ignenin vucuttan atilmasi icin gereken sure zatenAma sekizinci günüm test günüm zaten benim
Yok sekizinci gün kan testi günüm değil. İğneden sonra sekizinci gün kan testi günüme denk geliyor. Çünkü ben iğneyi transferden sonra 4.gün yaptım. Hemşireye msj attım gonopeptyl in öyle bir etkisi olmadığını söyledi. İnşallah öyledir bakalımGunaydin canim 8.gune doktor test yap mi dedi? 5.gun embriyosuna En erken 10 gune soyluyorlar. 3. Gune 13 15 arasi degisiyor. Bu da yapilan ignenin vucuttan atilmasi icin gereken sure zaten
Ama sekizinci günüm test günüm zaten benim
kuzum catlama zamani vurdurmuslardi banada ondan dedim icerigini bilmiyorum. Hemsire oyle dediyse dogrudur git bi kan ver cnmYok sekizinci gün kan testi günüm değil. İğneden sonra sekizinci gün kan testi günüme denk geliyor. Çünkü ben iğneyi transferden sonra 4.gün yaptım. Hemşireye msj attım gonopeptyl in öyle bir etkisi olmadığını söyledi. İnşallah öyledir bakalım
İğneye gideceğim öğleden sonra. O zaman vereyim olmadı canımkuzum catlama zamani vurdurmuslardi banada ondan dedim icerigini bilmiyorum. Hemsire oyle dediyse dogrudur git bi kan ver cnm
Evet öyle oluyor bacım, hayırlı uğurlu olsunC A N O canım idrar testlerinin üstadı olduğu için sana sorayım dedim idrar testi yapıyorum ilk başta hiç çizgi yok gibi oluyor belli belirsiz. Ama kurumaya başladıkça çok netleşiyor. Seninde mi öyleydi. Yoksa kurumaya başladıkça test yanlış sonuç vermeye mi başlıyor
Amin inşallah canım çok sağol. Kanlarım da güzel ilerler de gönlüm biraz rahat eder inşallahEvet öyle oluyor bacım, hayırlı uğurlu olsun
İnşaallah canım benimAmin inşallah canım çok sağol. Kanlarım da güzel ilerler de gönlüm biraz rahat eder inşallah
Allah razı olsun canımHayırlı cumalar kızlar. Çocuğu olmayan bir arkadaşım hamile olduğum için yasin okuma mi istedi 2 tane okuyup size de hediye ettim.
Sağol cnm İnşallh sağlıkla kucağına alırsınnnnHayırlı cumalar kızlar. Çocuğu olmayan bir arkadaşım hamile olduğum için yasin okuma mi istedi 2 tane okuyup size de hediye ettim.
Sağol canım Allah razı olsunHayırlı cumalar kızlar. Çocuğu olmayan bir arkadaşım hamile olduğum için yasin okuma mi istedi 2 tane okuyup size de hediye ettim.
Allah razı olsun canımHayırlı cumalar kızlar. Çocuğu olmayan bir arkadaşım hamile olduğum için yasin okuma mi istedi 2 tane okuyup size de hediye ettim.