2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Günaydın kızlar
Dün akşamdan beri kasıklarımda sanki kasılmam var. Belimde ağrıyor. Sizde de varmı? Gelip geçici sancı olsa önemsemeyeceğimde sürekli var. Sizdede oluyormu?
Bel ağrısı oluyor bende ama kasık da bir sıkıntı yok canım. Çok mu ayakta kalıyorsun, yoruluyor musun acaba ?

Çok geçmiş olsun canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin. Ben bu şekilde kanamayla oglumu dünyaya getirdim. Bazen böyle kanamalar oluyor malesef. Keseye yakın yerde kanama oluyor ve bazı durumlarda kanama şeklinde geliyor. İnşallah tekrarlamaz. :)
Teşekkür ederim canım, inşallah bir daha olmaz çok korktum.

Canım ben ikizlere hamileyken doktorum en geç 36. Haftadadoğarlar dedi. Benim hedefim 32 idi ama maalefef 25+4de geldiler dünyaya. 4 ikiz annesiydik iki kişi 26-28. Haftalarda doğum yaptı diğer ikisi 34 civarıydı hemde maşallah 2500kilonun üstünde doğmuşlardı bebişleri. Benden sana tavdiye boş bulduğun an uzan. Benim kasıklarım hep taş gibiydi, bel ağrım ve nefes darlığım çoktu doktorum hep ikiz ondan ikiz ondan dedi. Belkide kasılmalarım vardı
Sagol canim benim doktorda 36 dedi tabi oncesinde risk var dedi de 36ya kadar durur hatta gecerse cok iyi olur dedi. valla evde pek is yapmaz oldum. Icime sinmiyo bi cok sey ama mecburum. Kapilar silinecek mesela hep duruyo Allahtan gelenim gidenim yok. Surekli yatma modundayim.

Günaydın kızlar
Dün akşamdan beri kasıklarımda sanki kasılmam var. Belimde ağrıyor. Sizde de varmı? Gelip geçici sancı olsa önemsemeyeceğimde sürekli var. Sizdede oluyormu?
Gecmis olsun canim gitsene bi doktora baksin. Benimde oluyoda yaa genelde gaz sancisi kivraniyorum geciyo.

benim arkadaşlarım yaptıralı yaklaşık 2 yıl oldu 1800 TL gibi rakamdan bahsettiler. 2si de Londra'ya gönderdi
sonuçların iyi çıkar inşallah gizlice kız mı erkek mi yazıyorlarmış

canımcım çok tebrik ederim sonucu da görünce baya bi rahatlamışsındır :KK200:

gebelik çizelgesine baktım 16.haftanın sonunda Allah izin verirse hissetmeye başlicaz canım :dua:
Cok tesekkur ederim canimm. Tam olarak rahatladim diyemem canim ama mutluyum ilk defa. İnsallah katlanirsa rahatlicam.
hilal1907 hilal1907 canim yavrucun hayirli olsun. Allahim kucagina aldigin gunleride gostersin isallah.Saglikli sihatli.
Tesekkur ederim cnm aminn insallah
Günaydın güzel anneler. Beni de aranıza alır mısınız?
Aslında güne kötü başlamıştım. Sabah bi uyandım ki kanamam vardı. Hemen doktora gittik. Kan değerim 6795 çıktı. Alttan muayene etti kanamam vardı, üsten bakınca keseyi gördü. 9 mm dedi. Pruloton iğne vurdurduk. Evet biraz rahatladım ama gene de çok korkuyorum. Böyle birşeyler karşılaşan oldu mu? Çok endişeliyim.
gecmis olsun canim korkma canim o igne korur allahin izniyle. Cok dikkatli ol insallah bisey olmucak. Bol bol dinlen kalkma yataktan.

Rica ederim canım, tabiki insan korkmaz mı ? Yaşayan biri olarak söylüyorum :)
Yat bi iş yapma, 12.haftaya kadar dikkatli ol :) Bugünlerde geçer inşallah ❤️

Tesekkur ederim cnm aminn insallah
gecmis olsun canim korkma canim o igne korur allahin izniyle. Cok dikkatli ol insallah bisey olmucak. Bol bol dinlen kalkma yataktan.

İnşallah bu günlerde sadece anılarda kalır, biran önce geçer inşallah. Kendimi iyi hissettiğimi düşündüğüm İçin işe giriştim ama çok büyük hata yapmışım artık daha dikkatli olacağım

İnşallah bu günlerde sadece anılarda kalır, biran önce geçer inşallah. Kendimi iyi hissettiğimi düşündüğüm İçin işe giriştim ama çok büyük hata yapmışım artık daha dikkatli olacağım
İlk haftalarda dikkat etmek gerekiyor :)
Bende sen gibi düşünüp ocagın kenarlarını silmek için uğraştıgımda olmuştu. Aman dikkat et. Allaha emanet olun ❤️

Aslında güne kötü başlamıştım. Sabah bi uyandım ki kanamam vardı. Hemen doktora gittik. Kan değerim 6795 çıktı. Alttan muayene etti kanamam vardı, üsten bakınca keseyi gördü. 9 mm dedi. Pruloton iğne vurdurduk. Evet biraz rahatladım ama gene de çok korkuyorum. Böyle birşeyler karşılaşan oldu mu? Çok endişeliyim.
Geçmiş olsun canım benim 4 gün sürdü kanamam çok şükür sonra kesildi hergün progestan iğne vuruluyorum yat bol bol dinlen inşallah hiç bişey olmaz

hoş geldin... çok geçmiş olsun :dua: bir daha tekrarlamaz umarım
Günaydın kızlar
geçmiş olsun canım dikkat et kendine :KK200:
bende genelde anlık oluyor kesik kesik uzanıyorum oyle olunca

Günaydın hoşgeldin merek etme benim de kızımda 7hafta kanamam olmuştu hiç bir şey yapmadığım takdirde iş yapma jelini kullan bende kullanıyorum yemek ve wcden başka hiçbir şeye kalkma demişti hatta ayaklarının altına yastık koy demişti yaptım geçti inşallah bir şey olmaz bol bol dinlen

Gunaydin kizlar. Kahvalti yaptim mide bulantilarim devam ediyor. Nane limon cayi yaptim kendime. Bir nebze rahatlatiyor.
Gecmis olsun canim. Bazilarinin doguma yakin vucud kendini temizliyo derler. Benimde oglumdan gecti sesim kisik gibi bogazim dolu sanki oksuremiyorum da

Gecmis olsun canim. Bazilarinin doguma yakin vucud kendini temizliyo derler. Benimde oglumdan gecti sesim kisik gibi bogazim dolu sanki oksuremiyorum da
Benimde bazen sesim kendiliğinden kisiliyor. Bu gun sirtim cok agriyor. Bende hep dert yaziyor gibiyim :eek: canimda tatli degil aslinda ama dayanamiyorum bazen. Makinada camasirlar kaldi valla. Esim uyaninca assin bari. Bi yemek yapsam yetiyor ona.Allahtan halden anliyor. Babam ve annem arayip soruyorlar napiyorsun dikkat zor buldun bu bebegi diye.sanada cok gecmus olsun canim.bi ihlamur yap istersen kendine.

Kızlar iyi geceler benim biraz önce sol tarafımda pıt pıt diye birşey oldu 7-8 kere fln pıt pıt oldu sonra durdu 3-4 kez daha pıt pıt diye attı ilk kez böyle birşey oluyor bu bebek hareketi olabilirmi tecrübeli anneler nasıl bişey bebek hareketi :)
Aynen öyle oluyor bu haftalarda :)

Kızlar bugün doktora gittim vajinal ve karından baktı. Kanama başka sorun görünmüyor dedi. İdrar verdim yarında nifty için kan vericem. Crine galiba öyle bir jel yazdı kasılman geçene kadr kullan en azından hiçbirşey olmasa bile boşuna kullanmış olursun en fazla dedi riske atma diyede söyledi. Magnezyum içtim ağrım azaldı o yüzden jeli kullanmadım. Sanırım üşüttüm yılbaşı için şileye gitmiştik hotel kaloriferi geç yakmıştı ilk gece dondum oda ve yatak ısınana kadar sonrada ayaklarım buz tutmuştu. İnşallah başka sorun yoktur karnımda aç gitmiştim bebiş hiç hareket etmiyordu. Telaştan ne boy sormuşum nede başka birşey

Benimde bazen sesim kendiliğinden kisiliyor. Bu gun sirtim cok agriyor. Bende hep dert yaziyor gibiyim :eek: canimda tatli degil aslinda ama dayanamiyorum bazen. Makinada camasirlar kaldi valla. Esim uyaninca assin bari. Bi yemek yapsam yetiyor ona.Allahtan halden anliyor. Babam ve annem arayip soruyorlar napiyorsun dikkat zor buldun bu bebegi diye.sanada cok gecmus olsun canim.bi ihlamur yap istersen kendine.
Gunaydin canim. Aynen valla benimkininde 1 kap yemegi olsun baska seye asla ses etmez. Artik son zamanlarin da zaten dikkat et

• Beğen
Reactions: gve
Kızlar bugün doktora gittim vajinal ve karından baktı. Kanama başka sorun görünmüyor dedi. İdrar verdim yarında nifty için kan vericem. Crine galiba öyle bir jel yazdı kasılman geçene kadr kullan en azından hiçbirşey olmasa bile boşuna kullanmış olursun en fazla dedi riske atma diyede söyledi. Magnezyum içtim ağrım azaldı o yüzden jeli kullanmadım. Sanırım üşüttüm yılbaşı için şileye gitmiştik hotel kaloriferi geç yakmıştı ilk gece dondum oda ve yatak ısınana kadar sonrada ayaklarım buz tutmuştu. İnşallah başka sorun yoktur karnımda aç gitmiştim bebiş hiç hareket etmiyordu. Telaştan ne boy sormuşum nede başka birşey
Aaa gecmis olsun.. sicak tut kendini biran once vucudundan ciksin soguk.

X