2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Heyet-i ihtiyar bakin bakalimm.
Tek olani sabah yaptim 7.gunum
Toplu olanda kurumus son halleri :halay:

Eklentiler

• 966C24F0-2D4D-4F8A-A973-C0626F38D535.jpeg
    966C24F0-2D4D-4F8A-A973-C0626F38D535.jpeg
    129,7 KB · Görüntüleme: 48
  • D318B5EA-9E3F-4785-9521-2ACD35F4C181.jpeg
    D318B5EA-9E3F-4785-9521-2ACD35F4C181.jpeg
    123,4 KB · Görüntüleme: 42
Ayy bilirim o kaburgalarinin cektigi iskenceyi saga sola donememeyi gerinememeyiii. Bi de bacaklarima kramp girerdi gerinmeye kalksammmmmm. Insallah dogumdan 3 ay sonra rahat rahat doner gerinir yatarsin diyim :dua: neden 3 ay cunki anca bebegin ve evin duzeni oturur. Saglikla al da kucaginaaaaa agri sizi hepsi unutuluyo. Yalniz bi ben sezaryan korkumu yenemedim ama tecrubeliyim en azindan oyle telkin ediyorum kendimi
Allah yardim etsin işallah canim. Benimde durum belli degil hayirlisi olsun artik. Biz okyanusu geçtik :KK200:

Eşimle ısyerimiz yanyana sayilir. Ve evimizde 10 dk. Molada gelip beni eve birakip donecekti. Toplamda 20 dk bile surmezdi. Rahatsizlandi esim eve birakip geleyim demis. Arabamiz var ve esimin yaninda arac zaten.Sefi izin vermemis. Allahim kimseyi kimseye muhtac etm3sin.

Aaa ben her isin ucunu uykuya baglayabilirim kesin tansiyondan uykum var. Iste ayakta duramiyorum o yuzden uzaniyorum:KK48:
yaa deme zaten doktor gecen abuk subuk konustu bir dahaki randevuda detayli konusuruz dedi. Basta sadece ense kalinliklarini olcucem dedi sonra kan aliriz dedi tamam normal anladim o kadarini. Sonra bebekten bebege kan transferi olabiliyo dedi biseyler anlatmaya calisti kendi de toparlayamadi. Eve geldim baktim tek kese icinde olan bebeklerden biri alici biri verici olabiliyormus. Bu da bi bebegin yaa gelismemesine yada az gelismesine digerinin ondan beslenip cok gelismesine sebep veriyormus. Ama bu tek yumyrta ikizleri icin gecerliymis. Cift yumurta ikizi icin degil. Bunu neden dedi o an daldi da karistirdi mi cozemedim. Diger randevumu iple cekiyorum sorucam
Valla canım bilemiyorum, boşuna kendini endişeye sıkma derim ama doktorun da görüşü önemli. Benim oglumda ki tedavim ikiz başladı, birinin kalbi durmuştu. İkili test kan sonucum yüksek çıkmıştı. Doktor bana amniyosentez önerdi, riski var diye kabul etmedim. Çok şükür çocugumda da bir sorun yoktu. Bazen insanın kafası karışan biliyor malesef.

Canim benimm abartiyorum biliyorum ama 5 negatif tup bebekten ve cektigim onca sıkıntıdan stresten sonra ilk defa boyle olunca kendimi durduramiyorumm.
Ne abartmasi kız. Çikip balkona bagirasi geliyor insanin. Biz anlamicazda kim anliyacak seni. Bu öle bi his ki karnimda futbol oynuyor yumurcak yine inanamiyorum :KK200:

Eşimle ısyerimiz yanyana sayilir. Ve evimizde 10 dk. Molada gelip beni eve birakip donecekti. Toplamda 20 dk bile surmezdi. Rahatsizlandi esim eve birakip geleyim demis. Arabamiz var ve esimin yaninda arac zaten.Sefi izin vermemis. Allahim kimseyi kimseye muhtac etm3sin.
Molada da mi izin almasi gerekiyo canim senin zamanin ne karisiyorlar ki disari cikmasi mi yasak. Ne cok sacma sapan insan var yaa sinir oldum.

:KK48: ne guzelll. Kuslarimda ciflesip cogaliyo arada keyifleri eserse. bi de o yavrular olur. Biz 10u geceriz evde.
Maşallah ❤️
Ya kizlarr su takvimi eklemek icin ölüyörümm. Sabret hicbisey belli degil diyorum. Ama testlerim koyulasiyor umut var diyorumm. Napim bekleyim mi. Cok hevesleniyorum yaaaa catlicamm.

Heyet-i ihtiyar bakin bakalimm.
Tek olani sabah yaptim 7.gunum
Toplu olanda kurumus son halleri :halay:
Yap gitsin bacım, bebiş ben burdayım anne diye bas bas bağırıyor:halay::halay:
Bu arada son adet tarihinden hesaplayıp, beklenen dogum tarihini yazacaksın :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
insanlar ne kadar duyarsız ve vicdansız olmuş. Rabbim anlayışlı insanlarla karşılaştırsın.

Valla canım bilemiyorum, boşuna kendini endişeye sıkma derim ama doktorun da görüşü önemli. Benim oglumda ki tedavim ikiz başladı, birinin kalbi durmuştu. İkili test kan sonucum yüksek çıkmıştı. Doktor bana amniyosentez önerdi, riski var diye kabul etmedim. Çok şükür çocugumda da bir sorun yoktu. Bazen insanın kafası karışan biliyor malesef.
Aralarinda basta fark vardi son randevuda ikiside ayni cikmisti. asagi yukari 4 gun ondelerdi. Testler ne cikarsa ciksin o amniyosentez midir nedir Allahim dusurmesin ama yaptirmam yaa. Ne kadarda olsa tehlikesi varmis.

Canim benimm abartiyorum biliyorum ama 5 negatif tup bebekten ve cektigim onca sıkıntıdan stresten sonra ilk defa boyle olunca kendimi durduramiyorumm.
Seni çok iyi anlıyorum canım sonucun çok güzel test ne zaman yapyırcaksın inanki bebeklerini kucağına aldığında unutacaksın o günleri diyeceksin ki iyi ki vazgeçmemişim

X